Nini3112 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago A Ledej igra sasvim ok utakmicu a on ubacuje na 4 minuta do kraja i nijednu akciju ne odigra na njega
Knipex Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Unakaziše sudije Milano. Nije da mi je nešto stalo do njih, ali ovo navlačenje za Žilgiris mi baš ide na onu stvar. 2
Zadnji vezni Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Razumem napraviš neku grešku,previd,...itd Ali oni napad za napadom kradu .Baš sramota !
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Po meni je utakmica prelomljena kod onog faula Sildsa gde umesto 2+1 bude kos ponisten plus tehnicka. A pritom izbacis celu ekipu iz takta.
Knipex Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Dubai raskantao Pariz 79:99. Petrušev indeks 34. 21 poen, 9 skokova i 3 asistencije.
Cavani Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Koliko sudije mogu da uticu to je neverovatno. Kod onog faula u napadu koji su sudili Sildsu se odbrambeni igrac kretao, jos je izbacio kuk. I umesto 2+1 i izjednacenja sudise tehnicku i ode Zalgiris na +4 na dva minuta pre kraja. Devet od deset utakmica koje sam gledao Zalgiris ima bogovsko sudjenje, deseta je ona u Madridu kad su njih pokrali. I nad popom ima pop, a Real u Madridu je ultimativni. 5
wing Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 hours ago, Knipex said: Petrušev indeks 34. 21 poen, 9 skokova i 3 asistencije. Eto...a nama nie valjao ?
wing Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, Cavani said: Kod onog faula u napadu koji su sudili Sildsu se odbrambeni igrac kretao, jos je izbacio kuk. Devet od deset utakmica koje sam gledao Zalgiris ima bogovsko sudjenje, deseta je ona u Madridu kad su njih pokrali. I nad popom ima pop, a Real u Madridu je ultimativni. Upravo tako. Večeras Fakundo ne da se kretao u bloku nego na usporenom "lebdi"...ne dodiruje parket i sviraju faul u napadu. Najbezobrazniji koji sam video ove sezone. Par puta Tavares nabada laktovima čuvare po glavi i vratu dok razgrće poziciju..ništa...ćute kao mule.
BattleBender Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ima li glupljeg pravila u bilo kom sportu od ovog sudjenja faula u napadu, uz priznavanje koša jer je kao izbacio vec loptu? Sviraj jedno ili drugo. Mada ni to za mene bio faul u napadu, bez koša. 5
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Medically cleared, mentally unstable. 3 2
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 46 minutes ago, NMX said: Come to Red Star bro. Da vam piše saopštenja i sastavlja medicinski bilten
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago No doctor can give a accurate date? Ouuuukeeej. 6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Medically cleared, mentally unstable. Nije bio taj test 🙂 Inace, jel on malo nabacio neki strah od povratka i obnovljene povrede ili je ovo regularno prepucavanje? Bese se na kratko vratio na teren. Elem, meni je taj lik pozitivno lud. Bas ga NE mrzim.
Bad Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ful simpa lik. Pogotovo posle onog #PoFaci, pevanja o ciganskoj ku*vi i onim majicama gde treba nekome jebati mater. Baš simpatični momenti. 9 3
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lik je retard, zao mi je sto je imao jednu i po dobru sezonu u zivotu i sto ce ga se ljudi secati kao solidnog centra umesto kao vecito talentovanog psiha. 5 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, Bad said: Ful simpa lik. Pogotovo posle onog #PoFaci, pevanja o ciganskoj ku*vi i onim majicama gde treba nekome jebati mater. Baš simpatični momenti. Jednako simpaticni kao i kad te publika vradja, gadja bananama i imitira majmunske zvuke samo zato sto si otisao da igras za novac u Partizan. Simpa publika, sve prosveceni likovi, clanovi MENSE. 1 1
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago To kakav je lik vrlo diskutabilno. Navijačima Panate i Partizana je omiljen, dok je nama i navijačima Olimpiakosa omražen do bola. No, svakako treba reći da je bio najbolji centar u EL dok je bio zdrav, u Partizanu jednu sezonu, i u Pao sezonu ipo, do povrede. 3
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nema to veze sa tim ko ga voli ko ne, niti je bazirano na navijackoj bazi. Licno nikad nisam voleo igrace u bilo kom sportu, cak i u timovima za koje navijam, koje bih mrzeo da su protivnici. On je jednostavno retard, to sa bojama koje preferira nema veze.
Bad Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 42 minutes ago, JPM said: Jednako simpaticni kao i kad te publika vradja, gadja bananama i imitira majmunske zvuke samo zato sto si otisao da igras za novac u Partizan. Simpa publika, sve prosveceni likovi, clanovi MENSE. Ko ga je gadjao bananama, kad, odakle ove gluposti? Ni na rasnoj osnovi nije vredjan horski, jedino od strane pojedinaca verovatno. 3
Estrella Roja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa nije odjednom, čovek je dijabola oduvek bio, nema njegovo ponašanje nikakve veze sa BG blizancima. Stavljam u spojler onaj njegov intervju protiv Budućnosti u EK pre koju godinu Spoiler
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Estrella Roja said: čovek je dijabola oduvek bio Ne sporim da je blesav. Mislim na odnos prema nama. On uopste nije imao nista protiv Zvezde kad je dosao u Partizan, ni on ni Punter koji je nekoliko puta izjavio da mu je dolazak u Zvezdu spasio karijeru. Onda su krenula vredjanja ljudi kojima je to posao.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Lik je retard, zao mi je sto je imao jednu i po dobru sezonu u zivotu i sto ce ga se ljudi secati kao solidnog centra umesto kao vecito talentovanog psiha. Pa ovo biseri kao ti možda. 1
Recommended Posts