Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Koliko sudije mogu da uticu to je neverovatno. Kod onog faula u napadu koji su sudili Sildsu se odbrambeni igrac kretao, jos je izbacio kuk. I umesto 2+1 i izjednacenja sudise tehnicku i ode Zalgiris na +4 na dva minuta pre kraja.

Devet od deset utakmica koje sam gledao Zalgiris ima bogovsko sudjenje, deseta je ona u Madridu kad su njih pokrali. I nad popom ima pop, a Real u Madridu je ultimativni.

• Like 5
Posted
2 hours ago, Cavani said:

Kod onog faula u napadu koji su sudili Sildsu se odbrambeni igrac kretao, jos je izbacio kuk. 

Devet od deset utakmica koje sam gledao Zalgiris ima bogovsko sudjenje, deseta je ona u Madridu kad su njih pokrali. I nad popom ima pop, a Real u Madridu je ultimativni.

Upravo tako. Večeras Fakundo ne da se kretao u bloku nego na usporenom "lebdi"...ne dodiruje parket i sviraju faul u napadu. Najbezobrazniji koji sam video ove sezone.

Par puta Tavares nabada laktovima čuvare po glavi i vratu  dok razgrće poziciju..ništa...ćute kao mule. 

Posted

Ima li glupljeg pravila u bilo kom sportu od ovog sudjenja faula u napadu, uz priznavanje koša jer je kao izbacio vec loptu?

Sviraj jedno ili drugo.

Mada ni to za mene bio faul u napadu, bez koša.

• Like 3
Posted

No doctor can give a accurate date? Ouuuukeeej.

6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Medically cleared, mentally unstable.

Nije bio taj test 🙂

Inace, jel on malo nabacio neki strah od povratka i obnovljene povrede ili je ovo regularno prepucavanje? Bese se na kratko vratio na teren.

Elem, meni je taj lik pozitivno lud. Bas ga NE mrzim.

Posted

Ful simpa lik. Pogotovo posle onog #PoFaci, pevanja o ciganskoj ku*vi i onim majicama gde treba nekome jebati mater. Baš simpatični momenti.

• Like 5
  • Ha-ha 2
Posted

Lik je retard, zao mi je sto je imao jednu i po dobru sezonu u zivotu i sto ce ga se ljudi secati kao solidnog centra umesto kao vecito talentovanog psiha.

• Like 3
Posted
39 minutes ago, Bad said:

Ful simpa lik. Pogotovo posle onog #PoFaci, pevanja o ciganskoj ku*vi i onim majicama gde treba nekome jebati mater. Baš simpatični momenti.

Jednako simpaticni kao i kad te publika vradja, gadja bananama i imitira majmunske zvuke samo zato sto si otisao da igras za novac u Partizan. Simpa publika, sve prosveceni likovi, clanovi MENSE.

• Tuzno 1
Posted

To kakav je lik vrlo diskutabilno. Navijačima Panate i Partizana je omiljen, dok je nama i navijačima Olimpiakosa omražen do bola.

No, svakako treba reći da je bio najbolji centar u EL dok je bio zdrav, u Partizanu jednu sezonu, i u Pao sezonu ipo, do povrede. 

• Like 1
Posted

Nema to veze sa tim ko ga voli ko ne, niti je bazirano na navijackoj bazi.

Licno nikad nisam voleo igrace u bilo kom sportu, cak i u timovima za koje navijam, koje bih mrzeo da su protivnici. On je jednostavno retard, to sa bojama koje preferira nema veze.

Posted
42 minutes ago, JPM said:

Jednako simpaticni kao i kad te publika vradja, gadja bananama i imitira majmunske zvuke samo zato sto si otisao da igras za novac u Partizan. Simpa publika, sve prosveceni likovi, clanovi MENSE.

Ko ga je gadjao bananama, kad, odakle ove gluposti? Ni na rasnoj osnovi nije vredjan horski, jedino od strane pojedinaca verovatno. 

• Like 2