Nini3112 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago A Ledej igra sasvim ok utakmicu a on ubacuje na 4 minuta do kraja i nijednu akciju ne odigra na njega
Knipex Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Unakaziše sudije Milano. Nije da mi je nešto stalo do njih, ali ovo navlačenje za Žilgiris mi baš ide na onu stvar. 2
Zadnji vezni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Razumem napraviš neku grešku,previd,...itd Ali oni napad za napadom kradu .Baš sramota !
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Po meni je utakmica prelomljena kod onog faula Sildsa gde umesto 2+1 bude kos ponisten plus tehnicka. A pritom izbacis celu ekipu iz takta.
Knipex Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Dubai raskantao Pariz 79:99. Petrušev indeks 34. 21 poen, 9 skokova i 3 asistencije.
Cavani Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Koliko sudije mogu da uticu to je neverovatno. Kod onog faula u napadu koji su sudili Sildsu se odbrambeni igrac kretao, jos je izbacio kuk. I umesto 2+1 i izjednacenja sudise tehnicku i ode Zalgiris na +4 na dva minuta pre kraja. Devet od deset utakmica koje sam gledao Zalgiris ima bogovsko sudjenje, deseta je ona u Madridu kad su njih pokrali. I nad popom ima pop, a Real u Madridu je ultimativni. 5
wing Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Knipex said: Petrušev indeks 34. 21 poen, 9 skokova i 3 asistencije. Eto...a nama nie valjao ?
wing Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Cavani said: Kod onog faula u napadu koji su sudili Sildsu se odbrambeni igrac kretao, jos je izbacio kuk. Devet od deset utakmica koje sam gledao Zalgiris ima bogovsko sudjenje, deseta je ona u Madridu kad su njih pokrali. I nad popom ima pop, a Real u Madridu je ultimativni. Upravo tako. Večeras Fakundo ne da se kretao u bloku nego na usporenom "lebdi"...ne dodiruje parket i sviraju faul u napadu. Najbezobrazniji koji sam video ove sezone. Par puta Tavares nabada laktovima čuvare po glavi i vratu dok razgrće poziciju..ništa...ćute kao mule.
BattleBender Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ima li glupljeg pravila u bilo kom sportu od ovog sudjenja faula u napadu, uz priznavanje koša jer je kao izbacio vec loptu? Sviraj jedno ili drugo. Mada ni to za mene bio faul u napadu, bez koša. 3
Recommended Posts