Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Koliko sudije mogu da uticu to je neverovatno. Kod onog faula u napadu koji su sudili Sildsu se odbrambeni igrac kretao, jos je izbacio kuk. I umesto 2+1 i izjednacenja sudise tehnicku i ode Zalgiris na +4 na dva minuta pre kraja.

Devet od deset utakmica koje sam gledao Zalgiris ima bogovsko sudjenje, deseta je ona u Madridu kad su njih pokrali. I nad popom ima pop, a Real u Madridu je ultimativni.

• Like 5
Posted
2 hours ago, Knipex said:

Petrušev indeks 34. 21 poen, 9 skokova i 3 asistencije. 

Eto...a nama nie valjao ?

Posted
2 hours ago, Cavani said:

Kod onog faula u napadu koji su sudili Sildsu se odbrambeni igrac kretao, jos je izbacio kuk. 

Devet od deset utakmica koje sam gledao Zalgiris ima bogovsko sudjenje, deseta je ona u Madridu kad su njih pokrali. I nad popom ima pop, a Real u Madridu je ultimativni.

Upravo tako. Večeras Fakundo ne da se kretao u bloku nego na usporenom "lebdi"...ne dodiruje parket i sviraju faul u napadu. Najbezobrazniji koji sam video ove sezone.

Par puta Tavares nabada laktovima čuvare po glavi i vratu  dok razgrće poziciju..ništa...ćute kao mule. 

Posted

Ima li glupljeg pravila u bilo kom sportu od ovog sudjenja faula u napadu, uz priznavanje koša jer je kao izbacio vec loptu?

Sviraj jedno ili drugo.

Mada ni to za mene bio faul u napadu, bez koša.

• Like 1