Marvin Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Odvratni Real, da je srece da nikad ne osvoje vise nista 2
VISOKOLETAC Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Marvin said: Odvratni Real, da je srece da nikad ne osvoje vise nista Kakve on sada ima veze sa vasim mecom veceras 😂 1
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Kakve on sada ima veze sa vasim mecom veceras 😂 Euroleague 25/26
VISOKOLETAC Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Euroleague 25/26 Aaaaaaa, pomesao topike 😂 2
Marvin Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Valjda mi sa KKP teme ne smemo na EL temi da se javljamo? 😛 1 3 1
kendrick duckworth Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobrih tekmi večeras. Voleo bih da bude neizvesno u Pireju, ako može i repriza prošlogodišnje, ali očekujem da ih domaći umrtve. Bayern vezao dve vrlo tesne završnice u kojima su izgubili, večeras očekujem pre da Baskonia to reši 8-12 nego da naplate prethodna dva poraza. Fener u strašnoj formi, 6 vezanih pobeda, Partizan vrlo blizu tačke pucanja, ne bih se usudio da prognoziram. Makabi mi je ponovo simpatičan ove sezone, ali su poslednja ekipa u koju možeš nešto da se uzdaš. Na kladži bih pojurio iznenađenje. Valensija ima odličan domaći parket, ali logika govori da večeras padaju pod naletom ekipe u najboljoj formi EL, kojoj se pritom vraćaju dva izuzetno važna igrača, a tu je i treći povratnik zlu ne trebalo. Kladže su ovde napravile ozbiljan rizik koji ću rado iskoristiti, ne vidim kako Valensija dobija ovo. 1 1 3 1
Bad Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ukoliko ne priložiš tiket, smatraćemo da je ovaj post samo jedan obični jinx 6 1
Ne sam Safete Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Eddard said: A što ne bi, čista dandara? Gledao nekoliko puta i bio ubjedjen da je prosla kroz obruč 🤓
Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 11 minutes ago, Bad said: Ukoliko ne priložiš tiket, smatraćemo da je ovaj post samo jedan obični jinx Kao i do sada. Samo mu baš slabo ide ove sezone. Ali neka, hvala bratu Kendriku. Samo neka nastavi, izgleda da nam je talija. 🙏❤️ Edited 7 hours ago by Čočo
Vlada Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jedna stvar me u moru drugih uzasno nervira kod komentara EL na areni. Famozni "defanzuvni posed" (mislim da je komentator Vlahovic). Ili imas posed, sa ciljem da das kos (mozes krenuti sa svoje polovine), ili se branis (defanzuva) pa samim tim nemas posed. Ima tih i slicnih bisera ali ovaj mi ... 2
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 16 minutes ago, Vlada said: Jedna stvar me u moru drugih uzasno nervira kod komentara EL na areni. Famozni "defanzuvni posed" (mislim da je komentator Vlahovic). Ili imas posed, sa ciljem da das kos (mozes krenuti sa svoje polovine), ili se branis (defanzuva) pa samim tim nemas posed. Ima tih i slicnih bisera ali ovaj mi ... U njegovom slučaju je samo fraza, jer mu je lakše i jednostavnije da izgovori. U principu termin se može koristiti u kontekstu statistike; defensive possession, kao recimo broj odbranjenih poseda itd
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nas je razbio Kamenjas a Kendrik "ne zna kako Valensija moze dobiti". Svasta. Naravno da je Valensija favorit.
wrach Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, kendrick duckworth said: Dobrih tekmi večeras. Voleo bih da bude neizvesno u Pireju, ako može i repriza prošlogodišnje, ali očekujem da ih domaći umrtve. Bayern vezao dve vrlo tesne završnice u kojima su izgubili, večeras očekujem pre da Baskonia to reši 8-12 nego da naplate prethodna dva poraza. Fener u strašnoj formi, 6 vezanih pobeda, Partizan vrlo blizu tačke pucanja, ne bih se usudio da prognoziram. Makabi mi je ponovo simpatičan ove sezone, ali su poslednja ekipa u koju možeš nešto da se uzdaš. Na kladži bih pojurio iznenađenje. Valensija ima odličan domaći parket, ali logika govori da večeras padaju pod naletom ekipe u najboljoj formi EL, kojoj se pritom vraćaju dva izuzetno važna igrača, a tu je i treći povratnik zlu ne trebalo. Kladže su ovde napravile ozbiljan rizik koji ću rado iskoristiti, ne vidim kako Valensija dobija ovo. Pisi cesce 🙏 1 1
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 minutes ago, JPM said: Nas je razbio Kamenjas a Kendrik "ne zna kako Valensija moze dobiti". Svasta. Naravno da je Valensija favorit. Moje mišljenje je da je Zvezda blagi favorit a u najmanju ruku egal, kada se svi faktori uzmu u obzir. Da, Zvezda je igrala iznad svojih mogućnosti u proteklom periodu; iznad, jer je falilo doslovno 5 igrača koji svi mogu u prvu petorku. Sada, kad se igrači vraćaju a rotacija širi, samim tim intenzitet i kvalitet same igre će biti u dužem intervalu. Postoji naravno po koji upitnik kako će se karte sada podeliti, uloge i minutaža; ali dok se ne pokaže suprotno - Zvezda je trenutno najbolja ekipa Evrolige, uz Hapoel. Vredi napomenuti da Zvezda nema projekciju sudija kao Izraelci. Valensija je simpatična ekipa, fino posložena, stabilan domaći teren, par zanimljivih igrača, ali na današnji dan nisu ekipa od koje Zvezda treba da zazire. 2.7 na Zvezdu je odličan value i svakako kvota koju vredi ispoštovati, ko se kladi, ako ništa- zbog 1. forme, 2. atmosfere i 3. kohezije tima, koji deluje da je legao kao kec na deset 2
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nevezano za kladionicu, misljenja sam da je svaka evroligaska ekipa, osim mozda Asvela trenutno, favorit protiv bilo koga, kad igra kuci.
Knipex Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Ne sam Safete said: Gledao nekoliko puta i bio ubjedjen da je prosla kroz obruč 🤓 Pa kad je rezolucija kao sa tetrisa. I meni se učinilo da je prošla kroz obruč. Nisam ni skontao šta se desilo dok nisam video Edardov post. 1
kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, JPM said: Nas je razbio Kamenjas a Kendrik "ne zna kako Valensija moze dobiti". Svasta. Naravno da je Valensija favorit. Vi ste razbili Real sa Tavaresom, a nećete... Šalu na stranu, ne treba preterivati. Niti ste ekipa koja će se sprdati sa najboljim centarskim linijama iz meča u meč, niti će vas Kamenjaši učestalo trpati. Igra(lo) se mnogo utakmica i uzimanje jednog meča kao nekakav reper je pogrešno. 1 hour ago, Papanikolesku said: 2.7 na Zvezdu je odličan value i svakako kvota koju vredi ispoštovati, ko se kladi Zaista idealan primer value beta, kladiš se na najvruću ekipu takmičenja, koja je već tukla jače ekipe od Valensije, koja je pritom vrlo fizikalna i intezivna, a sve i da ne dođe, ne padne ti teško. 1
Romantik Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Hifi ne igra u Atini Taman sam krenuo da se oporavljam u fantaziju a onda se juce povredi Avramovic a danas Hifi, gora mi sreca nego kod KK Crvena Zvezda
Losmi17 Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago A sad ustanite i pozdravite ekipu naseg sampiona najjace do sada-rece spiker u areni upravo. #prelepo
NMX Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Izgleda da su Delije ostavile playbook Grobarima za mec sa Turcima Valjda ce biti guslar i papci na poluvremenu Kakva koreografija i transparenti
Don Dusko Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 4 minutes ago, NMX said: Izgleda da su Delije ostavile playbook Grobarima za mec sa Turcima Valjda ce biti guslar i papci na poluvremenu Kakva koreografija i transparenti Spoiler Jbt. 1
NMX Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago U Areni mix Fenerove odlicne odbrane i Grobara koji kao da su se probudili pre 5 minuta (Poku jedini ima puls)
DameTime Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 18 minutes ago, NMX said: Izgleda da su Delije ostavile playbook Grobarima za mec sa Turcima Valjda ce biti guslar i papci na poluvremenu Kakva koreografija i transparenti Sramota, zgadili su mi utakmicu u sekundi (nije da igrači Partizana sad nisu pripomogli). 1
Estrella Roja Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Robinson pogodio 5 trojki u prvoj četvrtini, trenutno je na 6/7 sredinom druge. Sipa Pariz za tri sa svih strana i to bez Haj Faja
Recommended Posts