Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odvratni Real, da je srece da nikad ne osvoje vise nista 2
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Marvin said: Odvratni Real, da je srece da nikad ne osvoje vise nista Kakve on sada ima veze sa vasim mecom veceras 😂 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Kakve on sada ima veze sa vasim mecom veceras 😂 Euroleague 25/26
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Euroleague 25/26 Aaaaaaa, pomesao topike 😂 2
Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valjda mi sa KKP teme ne smemo na EL temi da se javljamo? 😛 1 2
kendrick duckworth Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Dobrih tekmi večeras. Voleo bih da bude neizvesno u Pireju, ako može i repriza prošlogodišnje, ali očekujem da ih domaći umrtve. Bayern vezao dve vrlo tesne završnice u kojima su izgubili, večeras očekujem pre da Baskonia to reši 8-12 nego da naplate prethodna dva poraza. Fener u strašnoj formi, 6 vezanih pobeda, Partizan vrlo blizu tačke pucanja, ne bih se usudio da prognoziram. Makabi mi je ponovo simpatičan ove sezone, ali su poslednja ekipa u koju možeš nešto da se uzdaš. Na kladži bih pojurio iznenađenje. Valensija ima odličan domaći parket, ali logika govori da večeras padaju pod naletom ekipe u najboljoj formi EL, kojoj se pritom vraćaju dva izuzetno važna igrača, a tu je i treći povratnik zlu ne trebalo. Kladže su ovde napravile ozbiljan rizik koji ću rado iskoristiti, ne vidim kako Valensija dobija ovo. 1 1 1
Bad Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Ukoliko ne priložiš tiket, smatraćemo da je ovaj post samo jedan obični jinx 2
Ne sam Safete Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 2 hours ago, Eddard said: A što ne bi, čista dandara? Gledao nekoliko puta i bio ubjedjen da je prosla kroz obruč 🤓
Čočo Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago (edited) 11 minutes ago, Bad said: Ukoliko ne priložiš tiket, smatraćemo da je ovaj post samo jedan obični jinx Kao i do sada. Samo mu baš slabo ide ove sezone. Ali neka, hvala bratu Kendriku. Samo neka nastavi, izgleda da nam je talija. 🙏❤️ Edited 17 minutes ago by Čočo
Vlada Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Jedna stvar me u moru drugih uzasno nervira kod komentara EL na areni. Famozni "defanzuvni posed" (mislim da je komentator Vlahovic). Ili imas posed, sa ciljem da das kos (mozes krenuti sa svoje polovine), ili se branis (defanzuva) pa samim tim nemas posed. Ima tih i slicnih bisera ali ovaj mi ...
Recommended Posts