Eddard Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Cavani said: Zar ne postoji parcijalna ruptura, neka vrsta lakse povrede gde nije pokidana cela Ahilova? Pa to je onda parcijalna, znači delimična. Takve su inače retke.
Losmi17 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Deluje da se Fener polako stabilizuje. Daleko od dobijenog meca i dalje, ali dosta ozbiljnije izgledaju sada. Mi zeleni drzimo cas kosarke za sad u Madridu...
Ne sam Safete Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobiše na kraju(Fener) Dva različita poluvremena, opasan hrkljuš u prvom.
Papanikolesku Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Čestitke cigani, ovako izgleda kad igrači ginu jedan za drugog. Kad nisi sisica i istupiš, bez kukanja jer fali 5 igrača, nego ćutiš, kopaš i daš sve od sebe. Bravo za celu ekipu, trenera a povotovo za mog nesuđenog miljenika Butlera. Rekoh već, mali period aklimatizacije pa daj loptu i aj sa'se pomerite. 17 10 5
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pogledajte Alfu Diaola na kraju,to je pravi igrac,karakter 1
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Faku prop'o. Manimal odnekuda vaskrsnuo, zaboravio čovjeka.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 6 minutes ago, No name said: Pariz posle pobede u BGD, nanizao 5 uzastopnih poraza. Polako sa tim petim uzastopnim porazom Pariza. Evo ih napraviše preokret. 4
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam šta je sa trenerima koji na 27 sekundi do kraja, gde njihov tim gubi 1 razlike, ne prave faul. Pa naravno da će protivnik igrati do kraja napada, dok uhvatiš loptu ode vreme. Pobedi Pariz.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pariz ako nista drugo igraju svoju igru i nikad ih ne smes otpisati.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Valensija je odigrala vrlo neinteligentno na kraju. Morao je Montero da bude na parketu u završnici. 1
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jeste da sam uhvatio sam kraj bukvalno samo zbog vracanja s tekme, ali i pored poraza , moram reci da volim da gledam Valensiju ove godine. Mnogo dobro vodjena ekipa koja igra zanimljivu kosarku 2
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Posle Zvezde, pustio odlozeno Real - Pao, pa kasnije da odgledam Valensiju.... Da vidimo nasta lici Zvezdina konkurencija. Vidim da xigosate Kampaca. Isporucice on tokom sezone.
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Stradanje valterovo, ulje na platnu. Btw, čime su kljukali Manimala tamo u Tajvanu. Ja sam bio siguran da je trenutno rekreativac...
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 41 minutes ago, Sector said: Stradanje valterovo, ulje na platnu. Btw, čime su kljukali Manimala tamo u Tajvanu. Ja sam bio siguran da je trenutno rekreativac... I ja,mislio sam tu je da popuni broj
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ujeo se Duka za onu stvar sto ga letos nisu doveli, pod uslovom da su oni ti koji su digli ruke od pregovora. U moru drvne gradje u reketu vecine evroligasa osvezenje je videti pojacanje koje donosi instant rezultat, makar to bio i igrac od 35 godina.
Recommended Posts