Eddard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Cavani said: Zar ne postoji parcijalna ruptura, neka vrsta lakse povrede gde nije pokidana cela Ahilova? Pa to je onda parcijalna, znači delimična. Takve su inače retke.
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Deluje da se Fener polako stabilizuje. Daleko od dobijenog meca i dalje, ali dosta ozbiljnije izgledaju sada. Mi zeleni drzimo cas kosarke za sad u Madridu...
Ne sam Safete Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobiše na kraju(Fener) Dva različita poluvremena, opasan hrkljuš u prvom.
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čestitke cigani, ovako izgleda kad igrači ginu jedan za drugog. Kad nisi sisica i istupiš, bez kukanja jer fali 5 igrača, nego ćutiš, kopaš i daš sve od sebe. Bravo za celu ekipu, trenera a povotovo za mog nesuđenog miljenika Butlera. Rekoh već, mali period aklimatizacije pa daj loptu i aj sa'se pomerite. 10 8 3
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pogledajte Alfu Diaola na kraju,to je pravi igrac,karakter 1
Ječmendo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Faku prop'o. Manimal odnekuda vaskrsnuo, zaboravio čovjeka.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 6 minutes ago, No name said: Pariz posle pobede u BGD, nanizao 5 uzastopnih poraza. Polako sa tim petim uzastopnim porazom Pariza. Evo ih napraviše preokret. 3
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam šta je sa trenerima koji na 27 sekundi do kraja, gde njihov tim gubi 1 razlike, ne prave faul. Pa naravno da će protivnik igrati do kraja napada, dok uhvatiš loptu ode vreme. Pobedi Pariz.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pariz ako nista drugo igraju svoju igru i nikad ih ne smes otpisati.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Valensija je odigrala vrlo neinteligentno na kraju. Morao je Montero da bude na parketu u završnici. 1
Kosjan Willavić Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Jeste da sam uhvatio sam kraj bukvalno samo zbog vracanja s tekme, ali i pored poraza , moram reci da volim da gledam Valensiju ove godine. Mnogo dobro vodjena ekipa koja igra zanimljivu kosarku 1
suptil Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Posle Zvezde, pustio odlozeno Real - Pao, pa kasnije da odgledam Valensiju.... Da vidimo nasta lici Zvezdina konkurencija. Vidim da xigosate Kampaca. Isporucice on tokom sezone.
Sector Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Stradanje valterovo, ulje na platnu. Btw, čime su kljukali Manimala tamo u Tajvanu. Ja sam bio siguran da je trenutno rekreativac...
Recommended Posts