Eddard Posted Thursday at 03:11 PM Posted Thursday at 03:11 PM 1 hour ago, Cavani said: Zar ne postoji parcijalna ruptura, neka vrsta lakse povrede gde nije pokidana cela Ahilova? Pa to je onda parcijalna, znači delimična. Takve su inače retke.
Elevator Operater Posted Thursday at 08:21 PM Posted Thursday at 08:21 PM Kakvi bogalji su nama napravili 22-0... 5
Losmi17 Posted Thursday at 08:40 PM Posted Thursday at 08:40 PM Deluje da se Fener polako stabilizuje. Daleko od dobijenog meca i dalje, ali dosta ozbiljnije izgledaju sada. Mi zeleni drzimo cas kosarke za sad u Madridu...
Ne sam Safete Posted Thursday at 08:59 PM Posted Thursday at 08:59 PM Dobiše na kraju(Fener) Dva različita poluvremena, opasan hrkljuš u prvom.
Papanikolesku Posted Thursday at 09:01 PM Posted Thursday at 09:01 PM Čestitke cigani, ovako izgleda kad igrači ginu jedan za drugog. Kad nisi sisica i istupiš, bez kukanja jer fali 5 igrača, nego ćutiš, kopaš i daš sve od sebe. Bravo za celu ekipu, trenera a povotovo za mog nesuđenog miljenika Butlera. Rekoh već, mali period aklimatizacije pa daj loptu i aj sa'se pomerite. 27 13 7
Nini3112 Posted Thursday at 09:04 PM Posted Thursday at 09:04 PM Pogledajte Alfu Diaola na kraju,to je pravi igrac,karakter 1
Ječmendo Posted Thursday at 09:36 PM Posted Thursday at 09:36 PM Faku prop'o. Manimal odnekuda vaskrsnuo, zaboravio čovjeka.
No name Posted Thursday at 09:39 PM Posted Thursday at 09:39 PM Pariz posle pobede u BGD, nanizao 5 uzastopnih poraza.
Chaos Is Me Posted Thursday at 09:46 PM Author Posted Thursday at 09:46 PM 6 minutes ago, No name said: Pariz posle pobede u BGD, nanizao 5 uzastopnih poraza. Polako sa tim petim uzastopnim porazom Pariza. Evo ih napraviše preokret. 4
Volter Posted Thursday at 09:49 PM Posted Thursday at 09:49 PM Ne znam šta je sa trenerima koji na 27 sekundi do kraja, gde njihov tim gubi 1 razlike, ne prave faul. Pa naravno da će protivnik igrati do kraja napada, dok uhvatiš loptu ode vreme. Pobedi Pariz. 2
BattleBender Posted Thursday at 09:52 PM Posted Thursday at 09:52 PM Ovaj Herrera je na svoj nacin ludji i od Hifia. 1
Don Dusko Posted Thursday at 09:55 PM Posted Thursday at 09:55 PM Pariz ako nista drugo igraju svoju igru i nikad ih ne smes otpisati.
Chaos Is Me Posted Thursday at 09:58 PM Author Posted Thursday at 09:58 PM Valensija je odigrala vrlo neinteligentno na kraju. Morao je Montero da bude na parketu u završnici. 1
Kosjan Willavić Posted Thursday at 10:07 PM Posted Thursday at 10:07 PM Jeste da sam uhvatio sam kraj bukvalno samo zbog vracanja s tekme, ali i pored poraza , moram reci da volim da gledam Valensiju ove godine. Mnogo dobro vodjena ekipa koja igra zanimljivu kosarku 2
suptil Posted Thursday at 10:30 PM Posted Thursday at 10:30 PM Posle Zvezde, pustio odlozeno Real - Pao, pa kasnije da odgledam Valensiju.... Da vidimo nasta lici Zvezdina konkurencija. Vidim da xigosate Kampaca. Isporucice on tokom sezone.
Sector Posted Thursday at 10:39 PM Posted Thursday at 10:39 PM Stradanje valterovo, ulje na platnu. Btw, čime su kljukali Manimala tamo u Tajvanu. Ja sam bio siguran da je trenutno rekreativac... 2
Nini3112 Posted Thursday at 11:21 PM Posted Thursday at 11:21 PM 41 minutes ago, Sector said: Stradanje valterovo, ulje na platnu. Btw, čime su kljukali Manimala tamo u Tajvanu. Ja sam bio siguran da je trenutno rekreativac... I ja,mislio sam tu je da popuni broj
Don Dusko Posted Thursday at 11:38 PM Posted Thursday at 11:38 PM Na svezinu i pomaze sto je Slukas plej.
GameChanger Posted yesterday at 12:25 AM Posted yesterday at 12:25 AM Ujeo se Duka za onu stvar sto ga letos nisu doveli, pod uslovom da su oni ti koji su digli ruke od pregovora. U moru drvne gradje u reketu vecine evroligasa osvezenje je videti pojacanje koje donosi instant rezultat, makar to bio i igrac od 35 godina.
Marvin Posted yesterday at 08:38 AM Posted yesterday at 08:38 AM I ja dosao da bacim rispekt za komsije. Moram da priznam da sam i ljubomoran, pre svega na energiju koju igraci pokazuju. Nadao sam se da ce S. Obradovic biti sledeci selektor reprezentacije, ali jebiga dobismo napuvenka a vi dobiste kvalitet 🙂 6 5 5
odupri se ludilu Posted yesterday at 09:10 AM Posted yesterday at 09:10 AM (edited) Zaista impresivan prikaz kako zmija davi žabu komšija sinoć. I to nije slučajno. Kada su oni preuzeli primat od nas preuzeli su i stil igre i odnosa prema njoj, zadržali su duh Pionira i tu je stasalo mnogo igrača sa šampionskim genom. Trojica od njih su sada u toj ekipi. To je nešto što je nasleđe i core ove ekipe. Zbog svoje masovnosti baze i hajpa oko Saleta, legende kluba kao trenera ovaj put sa navijačima na tribinama, mora se priznati da je i podrška u Areni na gotovo nivou tog nekadašnjeg Pionira. Sada dobro relaksirani rezultatom na dobrom uzorku, očekivanim boostom ekipe povratkom povređenih igrača zaista mogu da gaje najdivnije snove. U svakom slučaju plej of je realnost. Čestitam im. Ekvivalent ovoj trojici u Zvezdi bi bi kod nas bili Gagi, Žo, Luča i Bogdan. Svaki iz svog razloga nije tu a Žocu zamjeram što bar jednog nije pokušao imati u ekipi ili oko ekipe. Od ostalih vijesti nadam se da će se ove sezone tražiti Real i Barselona ali se neće pronaći. Edited yesterday at 09:11 AM by odupri se ludilu 23 5 7
pendulum Posted yesterday at 10:16 AM Posted yesterday at 10:16 AM Slažem se. Već sam se dotakao toga i ranije kroz neke postove. Problem je što su te naše ekipe ipak bile aktuelne pre 10 i više godina tako da mi više i nemamo neki veliki pul tih Duletovih igrača iz kojeg bismo mogli da izvučemo nekog ko bi sad bio koristan deo tima. Igrači su ili završili karijere, ili ispovređivani ili su kao Bogdan i Milutinov finansijski nedostupni. Pokušalo se sa Lučićem, koji je imao svoje razloge zašto neće nazad. Vanja je vraćen. Slažem se da je Žo mogao da nađe svoje mesto zbog svlačionice. Mislim da je i Željko bio svestan potrebe da ima nekog takvog i da se pokušavalo ali očigedno nedovoljno ili ne po svaku cenu, kao što smo mi navijači očekivali. Opet, možemo da pričamo i zašto smo uopšte došli u tu poziciju da nemamo nikog iz tog perioda i kako je DV bio spotican i konačno išutiran iz kluba za vreme uspona ove divlje vlasti pa je u klubu urušena cela ta koncepcija rada / privlačenja mladih igrača i KKP bio uteran u nekakav SNS reset koji je trajao godinama dok se nije doveo do ovog stanja, ali to je druga tema... Mislim da su komšije sad dovele do idealnog spoja manjeg broja tih domaćih igrača, koji i dalje mogu da doprinose i znaju šta znači nositi dres popularnog kluba, i kvalitetnih stranaca i jahaće još par godina na tome pre nego što dođu do naše pozicije jer nekih mlađih, potentntnih igrača koji bi mogli da doprinesu u današnjoj EL košarci, a voljni su da ostanu u Evropi na duže je sve manje, a realno im se i ne daje preterana šansa plus preko imaju mnogo bolje uslove za život, pa ne mogu da ih mnogo krivim. 6
СтелаРоса Posted yesterday at 10:25 AM Posted yesterday at 10:25 AM (edited) 1 hour ago, odupri se ludilu said: Zaista impresivan prikaz kako zmija davi žabu komšija sinoć. I to nije slučajno. Kada su oni preuzeli primat od nas preuzeli su i stil igre i odnosa prema njoj, zadržali su duh Pionira i tu je stasalo mnogo igrača sa šampionskim genom. Trojica od njih su sada u toj ekipi. To je nešto što je nasleđe i core ove ekipe. Zbog svoje masovnosti baze i hajpa oko Saleta, legende kluba kao trenera ovaj put sa navijačima na tribinama, mora se priznati da je i podrška u Areni na gotovo nivou tog nekadašnjeg Pionira. Sada dobro relaksirani rezultatom na dobrom uzorku, očekivanim boostom ekipe povratkom povređenih igrača zaista mogu da gaje najdivnije snove. U svakom slučaju plej of je realnost. Čestitam im. Ekvivalent ovoj trojici u Zvezdi bi bi kod nas bili Gagi, Žo, Luča i Bogdan. Svaki iz svog razloga nije tu a Žocu zamjeram što bar jednog nije pokušao imati u ekipi ili oko ekipe. Od ostalih vijesti nadam se da će se ove sezone tražiti Real i Barselona ali se neće pronaći. Pretpostavljam da mislis na Kalinica, Dobrica i Davidovca. Dvojici od te trojice bi navijaci rado videli ledja letos, a ne sumnjam da ce kada ekipa krene da se kompletira ponovo da se potezu price o 700k za najgoreg igraca EL i 750k za nespremnog lelemuda. Sve ove nesrece koje su zadesile Zvezdu u smislu povreda su ujedinile ekipu. Koliko god tezak posao docekao Sasu Obradovica, toliko mu je bilo lako da odredi uloge igracima i pokaze im poverenje, jer drugog izbora ni nije imao. Trenutno ne postoji igrac u timu koji moze da bude nezadovoljan ulogom i minutazom, ali to je nesto sto ce se poremetiti kada krenu da se vracaju igraci iz povreda i zato je pred Sasom veliki zadatak da sve to ishendluje kako treba. Jer morace Kodi da nauci da bude produktivan i sa manjom minutazom i znatno manje uzetih suteva (recimo trenutno je posle 11 kola vec sutnuo 50% od ukupnog broja trojki koje je sutnuo prosle sezone za 34 kola), Dobric ce moci da zaboravi na 20 minuta na parketu i morace da se navikne na ulogu mahaca peskirom, Odzelej vise nece biti dzoker na razlicitim pozicijama nego ce morati da se navikne da igra na jednoj, itd... A tek ne vidim gde ce na sve to da se uglave Grem, Rivero, pa mozda i Bolomboj. Mada, s obzirom na ucestalost povreda sasvim je izvesno da ce do kraja sezona biti jos povreda (nazalost) i da se ekipa zapravo nikada nece ni kompletirati u potpunosti. Jos jedna bitna stvar koju treba uzeti u obzir jeste ogromna potrosnja kod igraca Zvezde trenutno. Ovo je verovatno maksimalni broj obrtaja vec neko vreme, a s obzirom na gustinu rasporeda deluje logicno da ce ekipa u jednom momentu ostati bez energije. I ne bi bilo nista neobicno da tim koji furiozno udje u sezonu u drugom delu padne, sto smo videli na primerima Pariza prosle sezone ili Virtusa pretprosle (cini mi se). Ako nas nesto uci ovakav format EL u prethodnih par sezona to je da je donosenje zakljucka u novembru mesecu neozbiljno. U suprotnom bi ona ekipa Partizana pre 3 godine zavrsila na 14. mestu umesto zamalo na F4, a i iz prosle sezone imamo primer da je kratak put od trazenja smestaja za Abu Dabi F4 do blamantnih poraza po 20-30 razlike od Buducnosti i Spartaka. Svakako sve ovo ne znaci da se ne slazem sa tobom da Gagi, Zo, Luca ili Kalina, Dobric, Deda ne treba da budu deo ekipa vecitih. O tome se mnogo pisalo na Zvezdinoj temi, pa da se ne ponavljamo, ali ukratko - slazem se sa tobom da su takvi igraci zlata vredni za nase timove. Edited yesterday at 10:28 AM by СтелаРоса 13
Recommended Posts