MrTripleDouble Posted yesterday at 07:18 PM Posted yesterday at 07:18 PM (edited) Pajola 6 poena index 20 - Edwards 17 poena index 9 Čika Duško od Virtusa pravi najjači domaći teren u EL. Nadam se da im ne pada na pamet da izlaze iz PallaDozze. Edited yesterday at 07:20 PM by MrTripleDouble 1
Knipex Posted yesterday at 07:19 PM Posted yesterday at 07:19 PM (edited) @Volter Jel to bilo u trenutku kad je bio tajmaut pošto se tada čulo da većina hale zviždi nekome? Edited yesterday at 07:20 PM by Knipex
Volter Posted yesterday at 07:20 PM Posted yesterday at 07:20 PM Just now, Knipex said: Jel to bilo u trenutku kad je bio tajmaut pošto se tada čulo da većina hale zviždi nekome? Pre toga je krenulo. U trenutku kad su pevali - ko ne skače taj je ćaci.
Don Dusko Posted yesterday at 07:21 PM Posted yesterday at 07:21 PM 7 minutes ago, NMX said: Nesto je na tribinama u Areni i ova govna ne prikazuju Batinasi upali da ucutkuju grobare vrv.
Losmi17 Posted yesterday at 07:22 PM Posted yesterday at 07:22 PM Nisam siguran kako je Pariz br 1 po drtg. Ovo poluvreme apsolutno ne odaje taj utisak. Dosta je pogodio Pariz, ali i im i lopta bolje kruzi, i utisak mi je sa su mogli da imaju vecu zalihu.
Sector Posted yesterday at 07:30 PM Posted yesterday at 07:30 PM Neće Igor još dugo jbg. Tanko je ovo a roster vrlo dobar.
Volter Posted yesterday at 07:30 PM Posted yesterday at 07:30 PM Pogledajte: Tuča dve frakcije grobara u „Areni“! https://sportklub.n1info.rs/video/kosarka-video/partizan-pariz-tuca-grobara-u-areni-studenti-in-vucic-out-video/
Zvezdaš96 Posted yesterday at 07:35 PM Posted yesterday at 07:35 PM Rekoh ja da nece Efes uraditi nesto veliko i maksimum plej-in, imaju bekove, ali bušni su dole, posebno nakon povrede apsolutno svih centara, liči mi i da se Igor kao i prosli put u Turskoj kada je tada Fener trenirao nije snasao u evropskoj košarci i miriše mi od starta sezone da dobija otkaz, čak i pre Sferopulosa sam mislio(nadao sam se da će ostati i da ćemo ući u formu iako je bilo očekivano da ode Sferopulos posebno posle povrede 7 igrača)
Čočo Posted yesterday at 07:35 PM Posted yesterday at 07:35 PM Ne znam zašto se potencira da je bila tuča izmedju Grobara. Tuča je bila Grobara protiv ćacija. 4 1
Don Dusko Posted yesterday at 07:37 PM Posted yesterday at 07:37 PM Pao je uzasan. 7 minutes ago, Volter said: Pogledajte: Tuča dve frakcije grobara u „Areni“! https://sportklub.n1info.rs/video/kosarka-video/partizan-pariz-tuca-grobara-u-areni-studenti-in-vucic-out-video/ Kad ce poceti nazivati stvari pravim imenom a ne ovako u oblande...
Volter Posted yesterday at 07:40 PM Posted yesterday at 07:40 PM (edited) https://direktno.rs/sport/kosarka/642834/partizan-pariz-tuca-grobari.html Na prvom snimku ćaci navijači tuku svoje u kopu koji su pevali Vučiću. Na drugom snimku jedan od vođa pokušava da uzme transparent, al je u tome sprečen. Mislim da je ovaj do njega Čegi koji ga vraća nazad. Edited yesterday at 07:40 PM by Volter
suptil Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM 5 minutes ago, Volter said: https://direktno.rs/sport/kosarka/642834/partizan-pariz-tuca-grobari.html Na prvom snimku ćaci navijači tuku svoje u kopu koji su pevali Vučiću. Na drugom snimku jedan od vođa pokušava da uzme transparent, al je u tome sprečen. Mislim da je ovaj do njega Čegi koji ga vraća nazad. Jedan transparent je protiv Vucica na drugom se proziva BIA. Bas tenzicno u Areni. Preneto sa lica mesta. 1
fradler Posted yesterday at 07:54 PM Posted yesterday at 07:54 PM Siguran sam da Kokoškov drži košarku u malom prstu, ali čovek ima harizmu i energiju mrtve žabe. Nema tu sreće. 5
bodo Posted yesterday at 07:59 PM Posted yesterday at 07:59 PM 2 minutes ago, fradler said: Siguran sam da Kokoškov drži košarku u malom prstu, ali čovek ima harizmu i energiju mrtve žabe. Nema tu sreće. Njega je lansirala ona titula prvaka Evrope sa Slovenijom i sve nakon toga kao HC je bilo ne baš spektakularno. A da ima znanje to je nepobitno. 2
Volter Posted yesterday at 07:59 PM Posted yesterday at 07:59 PM 18 minutes ago, Volter said: https://direktno.rs/sport/kosarka/642834/partizan-pariz-tuca-grobari.html Na prvom snimku ćaci navijači tuku svoje u kopu koji su pevali Vučiću. Na drugom snimku jedan od vođa pokušava da uzme transparent, al je u tome sprečen. Mislim da je ovaj do njega Čegi koji ga vraća nazad. Nije Čegi, ovaj nosi majicu - pumpaj. Naš.
Don Dusko Posted yesterday at 08:00 PM Posted yesterday at 08:00 PM Mora se reci da i nema srece Igor. Jbg bez centarske linije....
Losmi17 Posted yesterday at 08:15 PM Posted yesterday at 08:15 PM Bilo bi ovde ozbiljno neprijatno, da ne nije prosralo Sterlinga. Bukvalno bez igre/napada ubaci par trojki. 5
Barkley#34 Posted yesterday at 08:17 PM Posted yesterday at 08:17 PM Dobro je da je samo njega prosralo večeras. 1 1 2
Kosjan Willavić Posted yesterday at 08:18 PM Posted yesterday at 08:18 PM 2 minutes ago, Losmi17 said: Bilo bi ovde ozbiljno neprijatno, da ne nije prosralo Sterlinga. Bukvalno bez igre/napada ubaci par trojki. Pariz sutira 17/30 za tri a ti pricas o Sterlingu da ga je prosralo, kao da je Lakic 😄 1 1
Losmi17 Posted yesterday at 08:18 PM Posted yesterday at 08:18 PM Just now, Barkley#34 said: Dobro je da je samo njega prosralo večeras. Nema potrebe za kiselim grozdjem. Razlika u tome kako oni zavrsavaju napade i vi nema dodira. Sterling je pogodio par trojki iz ocaja pri isteku napada. 3
Knipex Posted yesterday at 08:19 PM Posted yesterday at 08:19 PM Pariz drži neverovatan tempo tokom cele utakmice a deluje da se nisu ni oznojali. Pride ih vrhunski služi šut, ali nije prvi put, oni stalno tako igraju. 1
Recommended Posts