Guru Posted Thursday at 09:08 PM Posted Thursday at 09:08 PM Precenjeno smeće koje su oni cringe amerikanofili sa BasketNews-a hajpovali kao da je Anthony Parker, sa sve čuđenjem kako je moguće da je takav klasan igrač završio u Evropi... Naravno da je moguće kada je lik izrazito sirovi, low IQ indijanac, jadna ta ekipa kojoj je on go-to guy. 9 1 1 1 1
TB Told Posted Thursday at 09:09 PM Posted Thursday at 09:09 PM 9 minutes ago, Don Dusko said: Bas opak.Kancercina obicna.Covek igra za sebe. Kakav zadnji napad. Juju tacnije 2 zadnja napada Makabija. Zadnjih 5 napada. Posle trojke za 93:81, u sledećem napadu su imali dobru akciju gde je Briset promašio otvorenu trojku, a nakon toga su im se napadi svodili na čekanje da prođe vreme i šuteve za tri pred kraj napada (tri puta Voker, jednom Dovntin) uz ono Brisetovo zaletanje u Vezenkova.
Don Dusko Posted Thursday at 09:11 PM Posted Thursday at 09:11 PM Just now, TB Told said: Zadnjih 5 napada. Posle trojke za 93:81, u sledećem napadu su imali dobru akciju gde je Briset promašio otvorenu trojku, a nakon toga su im se napadi svodili na čekanje da prođe vreme i šuteve za tri pred kraj napada (tri puta Voker, jednom Dovntin) uz ono Brisetovo zaletanje u Vezenkova. Ma cela ta sekvenca im je sramotna.Olimpijakos je iskoristio ponudjeno.Odbranu nisu igrali ali zato su se ispucavali. Ali ta 2 napada su vrhunac gluposti.Prvo ovaj uzima u 10-11 sekundi napada. Pa onda ovaj ne da nikom loptu da bi uzeo preko 2 sut za tri koji promasuje. To je to.
MrTwister Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 8 hours ago, Don Dusko said: Ma cela ta sekvenca im je sramotna.Olimpijakos je iskoristio ponudjeno.Odbranu nisu igrali ali zato su se ispucavali. Ali ta 2 napada su vrhunac gluposti.Prvo ovaj uzima u 10-11 sekundi napada. Pa onda ovaj ne da nikom loptu da bi uzeo preko 2 sut za tri koji promasuje. To je to. Da se ne lazemo, iscascavali su tradicionalno Olimpijakos nekim glupim faulovima i bailout odlukama kako bi tobos ucinjeli stvari zanimljivim i to 5-6 stvari zaredom na jednu stranu faul na drugu nije i puca kontra, ovi jednostavno nijesu mogli bez toga da se vrate u utakmicu jer prvi put su nesto odbranili taman nedje tad, na 4 min do kraja cetvrtine. Nije ovo izolovan incident, no pravilo kad su oni u pitanju vec nekoliko godina, imaju bar 4-5 ovakvih "comeback" meceva svake sezone skoro. Svima je tesko igrati vs njih tokom regularne sezone jer vazda druga pravila vaze za tebe no za njih, u oba smjera. A tesko da je to sad neka super dominantna nezaustavljiva ekipa da ih 5 godina niko provalio nije, da dobijas cca 70% meceva svake sezone u EL a da pritom nijednom osvojio nijesi, a ima si brdo prilika. Nije mi zao sto je Makabi izgubio, no cim sam vidio kad su se ovi primakli, da je Walker uzeo da privatizuje napade, znao sam da to tesko da ce na dobro izaci a onaj zadnji posjed im je tek icing on the cake. Jednostavno na iskustvo su ovo dobili kad je ovima krenula da ulazi voda u usi a ovaj uzeo da "rjesava". 3
bosMan_jr Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 9 hours ago, Guru said: Precenjeno smeće koje su oni cringe amerikanofili sa BasketNews-a hajpovali kao da je Anthony Parker, sa sve čuđenjem kako je moguće da je takav klasan igrač završio u Evropi... Naravno da je moguće kada je lik izrazito sirovi, low IQ indijanac, jadna ta ekipa kojoj je on go-to guy. Odigrao si keca?
odupri se ludilu Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, Sector said: Ladno dobio Oli, ja otišao u krevet. Ja prebacio na oko minut i po do kraja rekoh gotovo ovo. Btw dobar je juče bio raspored moglo se dosta utakmica ispratiti delimično. 4
Chaos Is Me Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago 10 hours ago, Guru said: Precenjeno smeće koje su oni cringe amerikanofili sa BasketNews-a hajpovali kao da je Anthony Parker, sa sve čuđenjem kako je moguće da je takav klasan igrač završio u Evropi... Naravno da je moguće kada je lik izrazito sirovi, low IQ indijanac, jadna ta ekipa kojoj je on go-to guy. Eh sad, kao da druge ekipe imaju Džordane za glavne igrače a ne Francisca, Jamesa, Baldwina, Edwardsa i ostale. Walker jeste klasan igrač za Evropu ali postoji razlog zašto je u Evropi, a low IQ je svakako jedan od njih što je sinoć i demonstrirano i to ne prvi put. Nisam ga u Žalgirisu doživljavao kao sebičnog, više kao nesnađenog. Ono sinoć je direktna sabotaža svoje ekipe ali ima i ovoga što Twister govori, prethodile su tome promene kriterijuma, Milutinov je u ta 4 minuta delovao kao Shaq, kretenski faul za 3 na Vezenkovu od strane Dawtina...ali je Lonnie def udario poslednji ekser u kovčeg. 1 1
Don Dusko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ja i dalje stojim da ce lik pre sebe da gleda nego tim.Nema to veze sa kriterijumom. 1
realno *w Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ja bih uvek tu ubacio Blata, ma koliko lošu partiju imao do tada, da zavrti neki pik i proba da iskreira nekome normalan šut. 3
Guru Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, bosMan_jr said: Odigrao si keca? Mislim da sam se poslednji put kladio kada zakonski to nisam ni smeo, tipa u srednjoj školi. 1 hour ago, Chaos Is Me said: Eh sad, kao da druge ekipe imaju Džordane za glavne igrače a ne Francisca, Jamesa, Baldwina, Edwardsa i ostale. Igrači koje si naveo za početak imaju više čistog košarkaškog skila, a prva trojica su u stanju i da razigraju saigrače i odigraju sezonu sa 5+ apg. Ovaj indijanac se bavi košarkom zato što ima 209 cm wingspan, odraz preko metar i estetski lep, al' izrazito streaky skok-šut, van toga je pravolinijski volume silos koji suštinski ne razume ovu igru, ne reaguje na odbrane nego radi šta je unapred zamislio, ne razigrava nikoga sem sebe (tip beka koji će verovatno imati više izgubljenih lopti nego asistencija u proseku), nema neki advanced skill i footwork u pozicionom napadu, a odbranu uglavnom ne pipa... Znači molimo se Bogu da ga na toj utakmici krene trojka i da je tempo utakmice takav da ima što više otvorenog terena da može da se bezglavo zaleti na obruč, ako ti uslovi nisu ispunjeni od njega će vrlo verovatno biti više štete nego koristi. Velika zvezda koja nas je počastvovala svojim dolaskom u Evropu, meanwhile talentom skromni Žalgiris je prošle sezone bez njega bio na 9-6, a sa njim na 6-13... A vidim i Makabiju je lepo krenulo ove sezone. 4
Estrella Roja Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 3 hours ago, Chaos Is Me said: Eh sad, kao da druge ekipe imaju Džordane za glavne igrače Jedna ekipa ima, to znam sigurno. edit: ima i Efes Spoiler Ok, izaći ću sam... Edited 13 hours ago by Estrella Roja
Igor_ Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 hours ago, realno *w said: Ja bih uvek tu ubacio Blata, ma koliko lošu partiju imao do tada, da zavrti neki pik i proba da iskreira nekome normalan šut. Isto sam pomislio sinoc. On je pokusavao neke rukometne izmene sa Dibartolomeom, ali ne vidim sta je postigao time.
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pajanis se isto povredi jbt sta je ovo Izgleda bas ozbiljno
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da, baš loše, nadam se da grešim, ali delovalo je kao da je došlo do rotacije kolena u stranu u momentima kada mu je cela težina bila na toj nozi. Tu obično stradaju ligamenti. Opet kažem, nadam se da grešim. 2
odupri se ludilu Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Šta je Deda pogodio sad! Alal mu kurac! Deda meće trojke s jedne noge i lupa banane laktom. Još da obriše ruke od friz Gabrijela Deka.... 17
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) @aleksandar2806 U pravu si. Ne znam otkud mi ideja da Zvezda ima bolju odbranu od Partizana i sta ja gledam. Posto sam ti ostao duzan odgovor od utorka. Ali dobro, imaju cak 8 igraca na raspolaganju od kojih je jedan DeDa. Edited 5 hours ago by Elevator Operater
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Samo da ne bude nekog sranja medju igracima... ne zna Real da gubi pa to ti je. A mi samo pametno, smireno, da zavrsimo ovo.
Recommended Posts