realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Losmi17 said: Makabi uopste nije naivan. Zapravo me cudi kako ih je Paris rutinirao. Ili ja opet potcenjujem Paris... Ni jedno ni drugo, rekao bih. Jednostavno sve ekipe su pune opasnih igrača, kad se "otkače" mogu da dobiju bilo koga. Inače, Makabi bi uz jednu krštenu peticu, mogao biti zajebana ekipa. 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Navijac Hapoela na nekom svom Voxu: Sramota gubimo derbi!Itudis OUUUUUUT! 10 minutes ago, Losmi17 said: Bogami, Makabi ima poena u rukama vise nego sto sam ocekivao. A mogu i da se pobiju. S druge strane Voker igra dosta timski, fino se uklopio. Nema onaj klasican stetocinski efekat kao u Zalgirisu. 4-19 Prve 2 utakmice i zato je Makabi izgubio od Pariza.He he.
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali kakva serija Vasilija uz stav "Hold my beer" na 11 minusa i dva minuta do kraja uz prethodno 6 izgubljenih...slede redom: faul u napadu, air ball, prebacuje pasom Oturua i onda namerna za zaključ katanac.
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, realno *w said: Ni jedno ni drugo, rekao bih. Jednostavno sve ekipe su pune opasnih igrača, kad se "otkače" mogu da dobiju bilo koga. Inače, Makabi bi uz jednu krštenu peticu, mogao biti zajebana ekipa. Sto li sam ovo "krstenu peticu" procitao kao Luka Mitrovic😂 1
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Wingwalker said: Ali kakva serija Vasilija uz stav "Hold my beer" na 11 minusa i dva minuta do kraja uz prethodno 6 izgubljenih...slede redom: faul u napadu, air ball, prebacuje pasom Oturua i onda namerna za zaključ katanac. Vasa se resetovao na onog Vasu iz Zvezde.
Recommended Posts