realno *w Posted Wednesday at 07:58 PM Posted Wednesday at 07:58 PM 8 minutes ago, Losmi17 said: Makabi uopste nije naivan. Zapravo me cudi kako ih je Paris rutinirao. Ili ja opet potcenjujem Paris... Ni jedno ni drugo, rekao bih. Jednostavno sve ekipe su pune opasnih igrača, kad se "otkače" mogu da dobiju bilo koga. Inače, Makabi bi uz jednu krštenu peticu, mogao biti zajebana ekipa. 2
Don Dusko Posted Wednesday at 08:04 PM Posted Wednesday at 08:04 PM Navijac Hapoela na nekom svom Voxu: Sramota gubimo derbi!Itudis OUUUUUUT! 10 minutes ago, Losmi17 said: Bogami, Makabi ima poena u rukama vise nego sto sam ocekivao. A mogu i da se pobiju. S druge strane Voker igra dosta timski, fino se uklopio. Nema onaj klasican stetocinski efekat kao u Zalgirisu. 4-19 Prve 2 utakmice i zato je Makabi izgubio od Pariza.He he.
Wingwalker Posted Wednesday at 08:15 PM Posted Wednesday at 08:15 PM Ali kakva serija Vasilija uz stav "Hold my beer" na 11 minusa i dva minuta do kraja uz prethodno 6 izgubljenih...slede redom: faul u napadu, air ball, prebacuje pasom Oturua i onda namerna za zaključ katanac. 1
Igor_ Posted Wednesday at 09:11 PM Posted Wednesday at 09:11 PM 1 hour ago, realno *w said: Ni jedno ni drugo, rekao bih. Jednostavno sve ekipe su pune opasnih igrača, kad se "otkače" mogu da dobiju bilo koga. Inače, Makabi bi uz jednu krštenu peticu, mogao biti zajebana ekipa. Sto li sam ovo "krstenu peticu" procitao kao Luka Mitrovic😂 1
mister-no Posted Wednesday at 09:29 PM Posted Wednesday at 09:29 PM 1 hour ago, Wingwalker said: Ali kakva serija Vasilija uz stav "Hold my beer" na 11 minusa i dva minuta do kraja uz prethodno 6 izgubljenih...slede redom: faul u napadu, air ball, prebacuje pasom Oturua i onda namerna za zaključ katanac. Vasa se resetovao na onog Vasu iz Zvezde.
suptil Posted yesterday at 06:38 AM Posted yesterday at 06:38 AM Jucerasnji muzicki hit dana bio je "Dzaba vam novci moji sinovci" Makabi igra malo bolje. 1
Eddard Posted yesterday at 09:37 AM Posted yesterday at 09:37 AM Nije baš da je i Makabi sirotiLJa. 5
Čočo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ja sad tek vidim kakvu ekipu ima Efes. Bogami zemlja jaki spolja. Kandidati za osvajanje. 1 1
Losmi17 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, Čočo said: Ja sad tek vidim kakvu ekipu ima Efes. Bogami zemlja jaki spolja. Kandidati za osvajanje. S trenutnim trenerom je pitanje da l ce biti i u 6. Ni prva 2 meca nisu bili sjajni, sad metodom slucajnosti mogu da odbrane nesto. 1
fradler Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 7 minutes ago, Čočo said: Ja sad tek vidim kakvu ekipu ima Efes. Bogami zemlja jaki spolja. Kandidati za osvajanje. Ma kakvi, krvava borba za plejin.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Са млохавим Кокошковом гранични плејин, са људски тренером плејоф без муке.
Thor Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Efes za sada ne moze ni stolicu da odbrani, a zagrađivanje i skok su im misaona imenica... Partizan sa ovim sastavom, ako Parker uđe u formu i izbegnu povrede je ozbiljan kandidat za F4...prejaki su
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Prvo se Fener zajebao sa Kokoskovom a sad Efes.Me like it.
aleksa7 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Да ми је знати чега ли се напушио Галбијати пре почетка утакмице, па му сад на памет пада да у исто време на терену држи Новела од 170cm и Хауарда од 178cm. 🤯 1
Losmi17 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jezivo lose utakmice veceras. Mi losi u Vitoriji, Baski jos gori. Efes ni metlu ne moze da odbrani. Milano u standardnom modu, samo cekam da se ugase skroz. 1 2
JPM Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Obrijani Mirotić na ELTV tokom poluvremena Partizanove utakmice, sa sve upaljenom kožom lica jer mu je ovo kanda sedmo brijanje u životu 😂😂😂 7
fradler Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Da Partizan nije isciglario za 3 i da Dzabari nije pijan veceras, Efes bi primio laganih 70 za poluvreme.
bodo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dobar Partizan za sad. Osetkowski odličan. Kod Efesa samo Cordinier na nivou.
Tex_Willer Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nerealno je kako ciglari Parker, a nebi me čudilo da bude 1/13 do kraja, želja je tu ali bas je van forme totale.
NikolaTest Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Papajanis neodoljivo podseća na Tobija. Još vučem traume. Kakav užasan košarkaš.
Recommended Posts