Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Igrao kod Saleta Obradovića u korona sezoni. I to ne garbage time. 2
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ne znaju gde biju Bavarci, potpuno su se pogubili nakon povrede Jokubaitisa. Jovića još mogu da razumem, bio je ranije u klubu, znaju šta može iako je izraubovani veteran na kraju karijere, Radanov već barem 5 godina nije igrač koji ikoga previše zanima, igrač koji nije ni eurocup nivo.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Nije loša reklama osim što je lažna kao i većina reklama uostalom, u Abu Dabiju dežmekasti naftaški sinovi sigurno ne igraju košarku niti znaju bilo šta o njoj
pilif88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 47 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znaju gde biju Bavarci, potpuno su se pogubili nakon povrede Jokubaitisa. Jovića još mogu da razumem, bio je ranije u klubu, znaju šta može iako je izraubovani veteran na kraju karijere, Radanov već barem 5 godina nije igrač koji ikoga previše zanima, igrač koji nije ni eurocup nivo. Radanov je odradio kompletan pripremni period sa Bayernom, bice da ih je ubedio nečim...
Christofer Moltisanti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, pilif88 said: Radanov je odradio kompletan pripremni period sa Bayernom, bice da ih je ubedio nečim... Nekad davno je on delovao kao zaista talentovan momak sa blistavom karijerom ispred sebe. Sećam se tačno jedne od prvih utakmica u CZ kad je ušao u ABI u nekom garabage time-u i odmah bacio neki ludački alley-oop, ja mislim Dangubiću - tad mi je delovao baš kao igrač za velika dela. Međutim, od tad je prošlo nekih 9-10 godina i njegova karijera ide konstantno silaznom putanjom i to čak ne kao posledica nekih povreda ili slično, več isključivo kao posledica nedostatka energije/znanja/volje da podigne svoju igru na viši nivo. U principu drago mi je što se on niotkuda u skoro 30 godina našao u EL, ali mi je sa košarkaške strane potpuno nejasno kako je došlo do takvog sleda događaja.
Recommended Posts