Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, TB Told said:

I dalje je smešno prozivati Jaga, u situaciji kada je prvi put ušao na -16, a drugi put na -21. Igra veoma loše, ali je daleko od glavnog problema.

Mora se nekako ublažiti bol.

Ali slažem se, on je jedan poprilično undersized problem.

Posted

Da li ih  je imalo blam ? Za ovo primate milione da vas trpaju 40 razlike ?

Da je neki predsednik kluba sada bi svi bili najureni, od Kalinica do Davidovca i svih koji ne zasluzuju dres Zvezde u ovom trenutku.

Samarcina nevidjena!

• Like 1
Posted
1 minute ago, Shunsuke Nakamura said:

Mislim da je Obradović izgubio ekipu. Ali treba da bude sramota i igrače za ovakav nastup. Ovo je već treći put da pucamo stoka razlike u kratkom periodu, uz poraz od Partizana koji je bio skandalozan. Ne može gore od ovoga. 

Bas tako, nema izgovora za nonsalantnost nasih primadona. Ova ce se bruka godinama pamtiti

• Like 1
Posted
Just now, srlepajce said:

Da, njihov govor tela mi se i najmanje svidja

Obradovic ne ume da podeli uloge i da igracima nadje pravu meru, verujem da je tu izgubio svlacionicu. Sad je Nworu sveo na coskara posle onakvog silovitog starta sezone, onda je CMM bio "najbolji igrav tima" a sad Batlera promovisao u prvu opciju iako mu pre toga nista nije igrao. Ima i dovoljno minuta i dovoljno suteva i za Nworu i za Batlera ali CMM treba da se unormali i da mu se kaze da ne moze u 30. godini odjednom da postane suter, kao i da se Kalini drasticno smanji uloga i minutaza srazmerno kanalu u kom se nalazi. I eto prostora i za Nworu i za Batlera. Ali to Obradovic nece ili ne vidi, on i dalje gura svoje iako to mesec i po dana ne lici ni na sta. 

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, СтелаРоса said:

Glavni problem je samo tebi koji mrzis sve kome se prezime zavrsava na ić

Nemaš ništa pametnije da napišeš u odbranu Kalinića? Da, ja ne podnosim igrače koji dobijaju minute i platu na osnovu tog "ić". Bukvalno primeri ćacija u sportu.

Edited by TB Told
Posted

Nepostojeca odbrana.

Nemoc.

Dozvolili smo da nas ponize.

Za ovo malo koliko sam sa vama, shvatili ste da ne potezem teske reci tek tako, da nisam navijac rezultata i da imam razumevanja za poraze i tezak raspored, ali ovo je za skidanje dresova.

Od zadnjih 8, izgubili smo 6 utakmica. Na zadnje dve smo primili 200+ poena. 

Ovo je vec problem koji mora krajnje ozbiljno da se shvati i da se nesto uradi. 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Teleći sač said:

Zajebase nas komsije ponovo. Uzese Penjaroju i sad ti i da oces da menjas Obradovica, koga da dovedes? 

Deficit ćelafuta na EL tržištu.

• Pumpaj! 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...