Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel' mi to moramo da imamo domaćeg igrača na parketu u svakom trenutku, neko Stub SrBstva pravilo koje smo sebi uveli? Postaje već veoma čudan ovaj pattern izmena posebno sada kada ih imamo dvojicu u rotaciji... :smiley33:

• Like 9
  • Thanks 1
Posted

Izundu je preterao sve granice sa brzim ličnim greškama. Ako nije u stanju da se kontrolise,  treba ga se rešiti. Dokle vise tri penala na par minuta igre, i onda gusla Davidovac jer nema ko. 

Protiv ovako atletski moćne ekipe mi igramo sa Davidovcem i Motejunasom jer je Izundu po ko zna koji put zaradio tri penala u dva minuta. Aman vise

• Ha-ha 1
Posted

Da se štipamo za obraze kakav rezultat imamo...

Mora da se ukljuci Nwora, Odzelej i Grejem.

Moneke i Batler nam drze glavu iznad vode, Čima baš dobar danas

Posted

Imamo neogranicene rezerve u nalazistima zvanim Nwora i Odzelaj. DA stisnemo odbranu. Hifi sa tri licne greske nece poceti drugo poluvreme.

• Like 1
Posted

Koliko brže, jače, snažnije izgledaju -5 je fenomenalan rezultat. Kako igraju je naravno stil igre Pariza, ali mi se čini da zbog serije poraza igraju bukvalno na 110%. 

• Like 1
Posted (edited)

Super su mi ovi Francuzi. 

Svi neke mrak ribe stave za onaj razgovor na terenu, a oni lika od 53 godine koji izgleda kao da radi u Poreskoj upravi.

:lol_2:

Edited by quentin
  • Like 1
  • Ha-ha 4
Posted

Prošle god smo imali minus 8 tamo na HT.

Drugo pol ako može bez Dede,zaista za ovu brzinu igre je baš horor ga gledati.

Nwori dati još 2-3min ako nastavi u istom modu, neka preskoči ostatak, ma koliko se ljutio.

Posted

Meni je ovaj psriz kao neka grupa gradjana,ovo sto oni igraju pa neka i imaju 25 pobeda do kraja,ja licno bih zabrani oovu vrstu kosarke ,ovo je bas useravanje u mozak,radije bih da gledam ciglanje i po 70 poena obe ekipe 

Posted (edited)

Nwora pre i posle povrede ko dan i noć. Izunduu strašno nedostaje BBIQ

Edited by bodo
Posted

Da ne bi Nworine sekvence možda bi i vodili. Ja razumem da si ti prva napadačka opcija ali 3 na 1 kontru moraš da dodaš prijatelju.

Bitno je da je nervozno cupkao pored klupe dok ga Saša nije uveo.

• Like 2
Posted

Nije realno ocekivati da uvek igramo odbranu na max broju obrtaja,ali ovo je bas lose...i protiv Virtusa je slicno bilo..ovde nije problem forma,igra..kao da je tim izgubio volju za borbu....imamo sansu da dobijemo,ali problem u voljnom momentu postoji,i mora se resiti..inace,i plej in ce visiti..

Posted

Nwora ce biti do kraja sezone najzajebaniji za svlacionicu ,kada mu ne ide to je bas uzas ,drndi se na svaku izmenu,mada ne mogu ni da ga kudim ,igra neprirodnu poziciju

Posted

Ma nema više nikakve dileme, jedan Srbin mora uvek da bude na parketu. CMM, Batler i Nvora zbog toga nikad ne igraju zajedno, osim u onih par minuta derbija kad je Sale zaboravio na srpstvo, pa smo brzinski napravili +16.

Posted

Meni više deluje da je Nvora bio ljut sam na sebe zbog one kontre, a ne da se nešto brecao jer izlazi iz igre... 

• Like 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...