Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, quentin said: Nwora malo zaboravljen. Kakvu odbranu je igrao, i treba... 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, quentin said: Nwora malo zaboravljen. Pa kad Kalinić igra 25 minuta bez izmene.
Diogen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mrzim ove utakmice kad krenu ovakve sekvence, lopta na vrhovima prstiju a nekako se izmigolji, dodjemo u situaciju da okrenemo promašimo sve, treba nam par dobrih odluka a mi krenemo da srljamo…
liv7 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Issey said: Promašiš tri bacanja kad ti beži utakmica, to u životu nisam video... Ovo je bas tezak blam,ne pamtim da je jedan plejmeker ovako nesto uradio u Evroligi na domacem terenu,u vaznom trenutku..opet,nevezano za ova bacanja,Kodi igra ok utakmicu..bolju nego nekoliko prethodnih..
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da pobjeda ovdje ništa ne bi promijenila. Nama su Kalinić i Davidovac udarne igle, nije za nas Evroliga. 4
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav pogubljen poslednji napad. Gejm ko da je s duda pao i to na glavu. 1
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Sector said: Mislim da pobjeda ovdje ništa ne bi promijenila. Nama su Kalinić i Davidovac udarne igle, nije za nas Evroliga. Bas tako,ali ne boj se necemo ni pobediti ovde.
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 cetvrtine nista nismo mogli da odbranimo vreme je jednu da stegnemo i resimo ovo.
stefan81888 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Primili 24 poena u trećoj, od toga oko 20 u prvih pet i kusur minuta. Lepo pronalazimo šuteve u napadu ali ovakvi defanzivni periodi nas kolju.
tejlor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sta je sa Izunduom i Motejunasom? Kalinic i Davidovac moraju da igraju????
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali koliko su nama napadi loši... U odbrani povremeno i pojačamo intenzitet, ali napad je bez ideje. Samo se gleda ko će za tri da pripali.
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nama kad daju bacanje bolje da šutnemo lopti u aut.
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Evo ja ne zna šta više reći za ova bacanja... 9 od 16... Sramota... Edited 3 hours ago by Issey
29.05.1991 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nama su slobodna bacanja rak rana. I ne samo večeras nego već nekoliko sezona unazad. 1
Recommended Posts