Sinnerman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Uroš Plavšić ima osmeh oko glave jer dolaskom Profesora na utakmicu on nema više najružniju frizuru.
TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ovaj Kodijev pas je bio nestvaran. Mislim da je cijeli univerzum vidio da treba da doda Nvora koji je trčao sam na koš. Baš mi je nevjerovatno da mu nije dodao. Trebalo je doda Nwori, ali nije Nwora išao ka košu već je stajao na liniji za tri. Kodi je želeo da ispadne pametan i umesto šuta za tri koji bi Nwora sigurno uzeo, želeo je da asistira Davidovcu za polaganje.
drakon1 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kalinic se ne cima da skoci, Tyrique mu uskace u cilindar kao malom detetu.
NMX Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago ajde nek malo i sudije puse kurac, i ovo nad Semijem i ono nad Dedom je bio faul 5
Issey Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Užasan Kodi, sem trojke... Edited 23 hours ago by Issey
Shunsuke Nakamura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ne može Izundu ništa da preuzme. Suludo je njegovo poređenje sa Bolombojem. 2
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kodi ne zna gde bije samo forsira sut za tri,pa rodjace nemas dzaba 5 suta kad si sam. Uzasan Izundu 1
rodriguez Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Domaćinsko suđenje ili da citiram Duška Vujoševića gospodine Perez vi ste lopov.
Kosjan Willavić Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Ne može Izundu ništa da preuzme. Suludo je njegovo poređenje sa Bolombojem. A i primeti se da nije igrao neko vreme. Totalno je van ritma
DijametralnoSuprotan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 2 minutes ago, NMX said: ajde nek malo i sudije puse kurac, i ovo nad Semijem i ono nad Dedom je bio faul Faul Marinkovica u napadu na Motejunasu i jos par gresaka. Uzasno sudjenje. Ok da pustas kontakt ali nemoj da si bezobrazan Edited 23 hours ago by DijametralnoSuprotan 2
Shunsuke Nakamura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Oće li Kodi nešto da organizuje ili igra privatni meč?
Henry Chinaski Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Mora Kodi da odmori, ako ne može Grejem bar Miljenović. Užasan izlazak Izundua iz povrjede, ali možda još nije 100% spreman, pa nije fer na njega krivicu svaliti.
fradler Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Mekintajer je kriminalan, a Izundu vidno zarđao. Retko imbecilna odluka da ne dobije ni sekund protiv Barselone i Bosne. Edited 23 hours ago by fradler 2
Čočo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Mora šut spolja da krene. Ne možemo ovako do kraja utakmice. Ovi se raspadaju ali ako krenu da pogađaju biće problema.
drakon1 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, No name said: Najviše se bojim Kalinica Pssst, danas se suzdrzava od gluposti u serijama....
Blade Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sa jedne strane sam zadovoljan rezultatom, a sa druge zalim sto smo veoma lose koristili i svoju dobru odbranu, a i njihove napadacke greske. Ali idemo dalje, bice to bolje.
Wook Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Od jedan od najboljih centara EL, do užasan Izundu u razmaku od 5 postova 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Izgleda nista od Grahama. Evo ga CMM i na startu 2/4 Evo ga ipak
K.Dot Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Izgleda kod nas igrači normalno treniraju danima pred utakmicu pa onda ne igraju preventivno. 2
Filbi Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ako nas ne krene šut sporo će ovo ići jer su nam petorke niske
Recommended Posts