K.Dot Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Koliko gluposti u ovoj utakmici, to ni gsw ne bi izdržali. Uništava nas neki Puerto ili kako se već zove. 1
Problem sa licnim greskama Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Neverovatno neinteligentno delujemo. Koncentracija, fokus, šta god da je u pitanju.
Miki28 Lakers in 5 Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Da nista nismo izgradili za Semija, nevjerovatno 1
Čočo Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Neki baš nonšalantno danas na utakmici. Mučimo se iz gluposti. Gde jurimo, gde žurimo. Celu utakmicu.
NMX Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Previse gresaka za ovakvu utakmicu. Jbg Valensija osrednja ekipa koja bi u Areni pukla 25+ 1 1
Nini3112 Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Just now, K.Dot said: Koliko gluposti u ovoj utakmici, to ni gsw ne bi izdržali. Uništava nas neki Puerto ili kako se već zove. Unistava Kalinica trenutno,zato je i uveden
Don Dusko Posted 19 minutes ago Author Posted 19 minutes ago Malo vise postovanja prema Valensiji.Jaka su domacica a mi igramo egal sa njima. 1 1
Sinnerman Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Šta ove sudije rade. Preinače odluku i onda umesto trenera Valensije, Saša Obradović treba da traži čelendž...
Dobar Los Milos Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 49 poena za prvih 20, sad samo 20 za 16 minuta.
Sinnerman Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Greota mi da napišem majke mi ali Moneke nas zakopava. 1
K.Dot Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Kako se zove ovo sto igra Moneke danas u odbrani i napadu. Kao da je Jago 2.0.
srlepajce Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Ovo jedino Kodi da resava pa sta bude Koliko svi deluju smuseno
Recommended Posts