Maverick88 Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 1 minute ago, Sinnerman said: Nas je baš sjebala povreda Izundua. Kakve veze ima ovo sa Izundom? To sto mi ne igramo odbranu i sto smo usli u jurnjavu sa njima?
leki bg Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Trenutak istine sta mozemo van Bgd. Sa slave, gledao samo ona uzasna zadnja 2 minuta. 1
Bejn Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Naravno, ništa nije gotovo. Ako stegnemo odbranu i smanjimo ovolike gluposti u vidu izgubljenih lopti, eto nas u igri. 1
Kosjan Willavić Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 4 minutes ago, Bejn said: Inače čitajući hvalospeve o ekipi Valensije, predhodnih dana, očekivao sam bar Milvoki. Ova Valensija je u donjoj četvrtini EL po kvalitetu. Cuj donja cetvrtina 😄 Pa kako su onda osmi sa 6-5? Svssta se ovde moze citati 2
Gaga Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago U raketu bolji,ne koristimo,liniju za tri ne branimo,to im najjače oružje. CCM previše sebican
dzakala Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Ukradene lopte su nas na kraju kostale ovih +10 Mislim da mozemonda okrenemo ovo ako budemo malo mirniji, i agresivniji u odbrani
Sinnerman Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 1 minute ago, Maverick88 said: Kakve veze ima ovo sa Izundom? To sto mi ne igramo odbranu i sto smo usli u jurnjavu sa njima? Ima veze jer nam se cela koncepcija poremetila, nevezano samo za ovaj meč. Kao da smo drugi tim. 1
Kosjan Willavić Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Just now, Sinnerman said: Ima veze jer nam se cela koncepcija poremetila, nevezano samo za ovaj meč. Kao da smo drugi tim. Izundu bi veceras igrao 30 minuta ako ne bi dobio 5 licnih
Giorgio II Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Ključ utakmice su "normalni" CMM i Motejunas koji ne služi ničemu večeras a morao bi...pod košem ga jednostavno nema...Plavšić je svakako amater, kao i Yago...Da bi bili mirni, treba nam i igra pod košem
leki bg Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Ruku na srce...I mi dobijali tekme u Bgd na bazi steals, deflections etc Ajmo to i u Valensiji...mozemo 1
K.Dot Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Ova utakmica je otišla ali nadam se da je Saša prvo uvideo da ne sme više da daje minute Jagu i Plavši i druga stvar treba imati i neki plan igre, ne moraš da kopiraš igru protivničke ekipe. 1
Maverick88 Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Just now, Sinnerman said: Ima veze jer nam se cela koncepcija poremetila, nevezano samo za ovaj meč. Kao da smo drugi tim. Ne znam o cemu pricas iskreno. Mi prosto ovaj mec ne igramo kako treba. Mi ne mozemo da igramo na jurnjavu i bez odbrane. To nema veze da li je Iznudnu tu ili nije. Nismo imali faul do poslednja dva minuta prve cetvrtine
Sinnerman Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Je l' ti čitaš šta pišem ili nasumično odgovaraš? Napisao sam da nismo isti tim bez Izundua. Nema više niko da naleti iz drugog plana da pokupi otpadak i da koš. O nekom alley oop-u da i ne govorim. Ne pričam samo za ovaj meč već generalno.
Kosjan Willavić Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Kalina i D-Mo iz drugog su kljuc. Odlicna energija u odbrani!
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Ae sad kad smo u egalu, da im ne poklanjamo lopte bzvz
Sinnerman Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Mačka je Batler. Mi treba da napravimo pauzu u poluvremenu pre početka meča da mu objasne šta i kako i na konju smo.
Recommended Posts