Dzo23 Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Prebrzo igra Valensija za nas. Melju konstantno... Ukopo nas je Sale sa onom petorkom Jago, Davidovac, Dobric... I onda uvodi Plavsica nakon toga...:) Pa di ćeš njega na ovaj turbo napad? CMM kad se vratio na teren potpuni raspad. Pročitali su ga vrlo brzo. Batler se uklopio u taj raspad. Kalina opet ne može da kontroliše emocije i unosi nervozu u tim. 4
quentin Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago One Yagove minute su pokrenule pad. Ne možemo da se sastavimo od tada.
Bejn Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Videćemo, drugo poluvreme. Ovo u prvom poluvremenu je idealna postavka igre, al za Valensiju. Radimo sve ono što ne bi trebalo da se radi.
liv7 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 50 poena za poluvreme..od Valensije?! Kako god da se zavrsi,sramota je..Valjda cemo u drugom pokazati neku volju,htenje..nismo bez sanse,Valensija je kvalitetom ispodprosecna ekipa... 1
Henry Chinaski Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Usrao je Obradović sve što se moglo ustati. Prvo poluvrijeme njemu na dušu 1
Wingwalker Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago (edited) baš ogroman minus Kalini da ga ne mogu trojica smiriti 30 sekundi dok mu nisu zavalili tehničku...još gura Donatasa. nije da to nismo već gledali... Edited 19 minutes ago by Wingwalker 3
Kosjan Willavić Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Just now, JPM said: Pored Miljenovica zivog nema sta da trazi Yago. Apsolutno mi je neverovatno da nije dobio minut pored ove stetocine
Bejn Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Inače čitajući hvalospeve o ekipi Valensije, predhodnih dana, očekivao sam bar Milvoki. Ova Valensija je u donjoj četvrtini EL po kvalitetu.
Kooineeperk Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 1 minute ago, Henry Chinaski said: Usrao je Obradović sve što se moglo ustati. Prvo poluvrijeme njemu na dušu
Zadnji vezni Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Ni bolje ekipe jednostavno ne mogu da izdrže minute jednog Yaga i Plavše. Na žalost je tako. Direktno smo im davali loptu u ruke i na osnovu toga nabili minus i ujedno i nesigurnost i tenziju. Neka se skupe u drugom poluvremenu da bar uvuku utakmicu u neki egal ili na jedan il dva poseda. Ako sa ovim modom nastavimo ode ovo na stoka razlike.
Sector Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago (edited) Iskreno očekivao sam bolju pripremu meča, bilo je vremena, nismo umorni i ptice znaju kako igra Valensija. Na stranu što Yago i Plavšić uništavaju ekipu svaku sekundu koju provedu na parketu. Edited 18 minutes ago by Sector 2
K.Dot Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Just now, Bejn said: Inače čitajući hvalospeve o ekipi Valensije, predhodnih dana, očekivao sam bar Milvoki. Ova Valensija je u donjoj četvrtini EL po kvalitetu. Nas je Valensija pregazila i brzinom i agresivnošću u odbrani. Ako su oni u donjoj četvrtini gde smo onda mi? 1
Leo Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Koji je kurac Kalinicu vise sa tehnickim greskama. 4 poena smo primi u tom napadu i usledilo je odlepljivanje 1
liv7 Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Apsolutno mi je neverovatno da nije dobio minut pored ove stetocine Po ko zna kojo put je pokazao da nije za ovaj nivo kosarke.Od sledeceg kola ce pustiti Grejema da igra,naravno ako izgubimo..ako se pobedi,jos ce van terena izucavati evropsku kosarku
No name Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Imaš 28-26 , taman ih okreneš, I onda držiš Yaga i Davidovca 5 min dok se nisu odlepili na 35-28....i onda ih tek vadis. 10 izgubljenih lopti. Masa promasenih zicera. Ušli u trku sa njima. Sve radimo što ne treba.
Wingwalker Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago jesu napadi Valensije unificirani ali lopta im se kreće brže nego kod parišana. kada krenu u kontru svaki put su nas pretrčali jer su lakši i atletičniji...so na rep im nismo stavili u ćejs daunu.
Cavani Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Miljenovic mora odmah da preuzme sve Jagove minute. Pola covek pola istek napada. 2
Los_Pollos_Hermanos Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago За некога ко има 33% за 2 и 10 изгубљених лопти ми се држимо на -10 одлично.
Perkos2 Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Nedospustiv broj izgubljenih lopti, to se mora svesti na minimum.
Mr.Consular Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago ovo je cak i dobro sa 10 lopti datih u ruke i sa postavom slomo basketaša Jago, Deda i Plavša da ne betonira... deda još imao 3 skoka, ova dvojica.. lebe mekani...
Maverick88 Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Ovo za sada je ogroman fejl Sase, odes tamo znas kako ce da igraju i umesto da odigras nesto drugacije ne ti ulazis u jurnjavu sa njima. Pa mi u takvoj igri bez odbrane skoka mozemo da izguramo maks 10 minuta sto se i videlo. Posle prve cet nismo znali gde bijemo. Kodi istripovao posle 2 trojke da je Kari opet, Moneke isprimasivao sve zicere koje je mogao. Batler batica mora jave i sigurnije da igra 2
Dobar Los Milos Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 1 minute ago, Cavani said: Miljenovic mora odmah da preuzme sve Jagove minute. Pola covek pola istek napada. HoblovanjeTM.
Recommended Posts