wing Posted April 21 Posted April 21 (edited) Sram vas bilo lićimuri preplaćeni. Sa ovakvim natamburanim babunskim guzicama idete u ABA završnicu na sado - mazo tretman. A ti ćelavi da se nosiš u trista bestraga. Edited April 21 by wing
Zadnji vezni Posted April 21 Posted April 21 Šta kažu ovi ,što su nas zalivali govnima dok smo pisali i kritikovali igru i sve što radi ova neznalica trenerska? Gde su sad da nas opet isprozivaju,malo zapišaju i objasne nam da nemamo pojma ni blage veze sa košarkom,jer samo mrzimo a nista ne znamo. Evo daj da nam objasne šta je od ekipe uradio SO,na sta licimo,na sta mu lice igrači i ekipa na obe strane terena? Kako je pravio selekciju,otpuštao,primao,pa one nahvaljene opet otpustio,pa je na kraju i pomočnik došao na red. Ali izgleda i sa pomoćnikom smo bolje izgledali. Idi sam ako imaš iole obraza i zvezdaštva u sebi. 7 5
TB Told Posted April 21 Posted April 21 3 minutes ago, Čvarkov said: Verujem da ti je teško da priznaš, ali trener je najveći problem ove ekipe. Sasvim moguće, ali to ne znači da i dalje treba da se zatvaraju oči pred činjenicama da se za zasluge iz prošlih vremena ne daju ugovori neograničenog trajanja i minuti na terenu.
Bejn Posted April 21 Posted April 21 Just now, Zadnji vezni said: Šta kažu ovi ,što su nas zalivali govnima dok smo pisali i kritikovali igru i sve što radi ova neznalica trenerska? Gde su sad da nas opet isprozivaju,malo zapišaju i objasne nam da nemamo pojma ni blage veze sa košarkom,jer samo mrzimo a nista ne znamo. Evo daj da nam objasne šta je od ekipe uradio SO,na sta licimo,na sta mu lice igrači i ekipa na obe strane terena? Kako je pravio selekciju,otpuštao,primao,pa one nahvaljene opet otpustio,pa je na kraju i pomočnik došao na red. Ali izgleda i sa pomoćnikom smo bolje izgledali. Idi sam ako imaš iole obraza i zvezdaštva u sebi. Jel konsiljere sprema sramnu listu kao onomad?
Cavani Posted April 21 Posted April 21 Sta hocete, imamo delove za tenk a vi bi da ne primate 30 poena za cetvrtinu 1 1 1
Nini3112 Posted April 21 Posted April 21 Sto neko napisa,nikad gore mi nijedna ekipa do sada nije izgledala,pa ono sa O Brajantom je izglefalo bolje do ovoga
vinogradskaopera Posted April 21 Posted April 21 Mogao bi strucni stab i pola igraca od sutra na infostud, a Kalina u penziju.
Zadnji vezni Posted April 21 Posted April 21 Šta rekoše neki insajderi i upućeni kad se trazio naslednik Sferu....Paskval je mnogo trazio. hahahahaha Pa jel sad vidite neznalice u klubu zasto je trazio???? 1
DijametralnoSuprotan Posted April 21 Posted April 21 2 minutes ago, Nini3112 said: Sto neko napisa,nikad gore mi nijedna ekipa do sada nije izgledala,pa ono sa O Brajantom je izglefalo bolje do ovoga Čini ti se, preslikano bilo.
Kosjan Willavić Posted April 21 Posted April 21 Sezona ide u strmopizd bez kocnica. Veceras samo Kodi zasluzio dnevnicu
Karakondzula! Posted April 21 Posted April 21 Mi smo trenutno uz nesrećni Asvel najgora ekipa u Evroligi. 4
K.Dot Posted April 21 Posted April 21 Nema potrebe da se vraća CMM, još treba da mu ne daj Bože sjebu transfer. 2
drakon1 Posted April 21 Posted April 21 4 minutes ago, Zadnji vezni said: Šta kažu ovi ,što su nas zalivali govnima dok smo pisali i kritikovali igru i sve što radi ova neznalica trenerska? Gde su sad da nas opet isprozivaju,malo zapišaju i objasne nam da nemamo pojma ni blage veze sa košarkom,jer samo mrzimo a nista ne znamo. Evo daj da nam objasne šta je od ekipe uradio SO,na sta licimo,na sta mu lice igrači i ekipa na obe strane terena? Kako je pravio selekciju,otpuštao,primao,pa one nahvaljene opet otpustio,pa je na kraju i pomočnik došao na red. Ali izgleda i sa pomoćnikom smo bolje izgledali. Idi sam ako imaš iole obraza i zvezdaštva u sebi. Ti ideš na listu, samo da znaš. 5
Čvarkov Posted April 21 Posted April 21 2 minutes ago, TB Told said: Sasvim moguće, ali to ne znači da i dalje treba da se zatvaraju oči pred činjenicama da se za zasluge iz prošlih vremena ne daju ugovori neograničenog trajanja i minuti na terenu. I neki drugi igrači koji nemaju stare zasluge imaju neograničenu minutažu nevezano za greške na terenu. Trener raspoređuje minute i trebalo bi da izvlači najbolje iz igrača. 1
СтелаРоса Posted April 21 Posted April 21 11 minutes ago, СтелаРоса said: Ako je nesto pokazala EL u poslednjih nekoliko godina to je da 15-20 razlike prednosti nista ne znaci. Cesto gledamo dve razlicite utakmice u dva poluvremena. Nije ovde jos kraj i siguran sam da cemo se nekako vratititu mec. Nista ipak, lupetam. Cela ekipa je u kanalu, nema uopste fokusa, a vise ni vremena za neko cudo.
Don Dusko Posted April 21 Author Posted April 21 Jbg kladili smo se na Jordana Sejn mi reko da sam dobar Nworu i Gerarda Butlera i ispusili jbg,
dunaj95 Posted April 21 Posted April 21 Kad na parketu imaš ovako razbijenu bandu, glupo je tražiti krivca... Ovo izdanje je epska blamaža.. Što je najgore ugovore za sljedeću sezonu imaju i Kalinić i Batler i Nwora, produžen Izundu .... 1
drakon1 Posted April 21 Posted April 21 Vraca nas Difallah koracima Shengeliji, a evo nas na perspektivnih -15.
wing Posted April 21 Posted April 21 (edited) Pazite da slučajno ne opaučite nekog iz Barse...nema nikakve potrebe za takvim ponašanjem u ovakvoj utakmici. Edited April 21 by wing
Recommended Posts