wing Posted Tuesday at 07:59 PM Posted Tuesday at 07:59 PM (edited) Sram vas bilo lićimuri preplaćeni. Sa ovakvim natamburanim babunskim guzicama idete u ABA završnicu na sado - mazo tretman. A ti ćelavi da se nosiš u trista bestraga. Edited Tuesday at 08:06 PM by wing
Zadnji vezni Posted Tuesday at 07:59 PM Posted Tuesday at 07:59 PM Šta kažu ovi ,što su nas zalivali govnima dok smo pisali i kritikovali igru i sve što radi ova neznalica trenerska? Gde su sad da nas opet isprozivaju,malo zapišaju i objasne nam da nemamo pojma ni blage veze sa košarkom,jer samo mrzimo a nista ne znamo. Evo daj da nam objasne šta je od ekipe uradio SO,na sta licimo,na sta mu lice igrači i ekipa na obe strane terena? Kako je pravio selekciju,otpuštao,primao,pa one nahvaljene opet otpustio,pa je na kraju i pomočnik došao na red. Ali izgleda i sa pomoćnikom smo bolje izgledali. Idi sam ako imaš iole obraza i zvezdaštva u sebi. 7 5
liv7 Posted Tuesday at 08:00 PM Posted Tuesday at 08:00 PM Utakmica je bila neizvesna dok nije pocela 1 2
TB Told Posted Tuesday at 08:00 PM Posted Tuesday at 08:00 PM 3 minutes ago, Čvarkov said: Verujem da ti je teško da priznaš, ali trener je najveći problem ove ekipe. Sasvim moguće, ali to ne znači da i dalje treba da se zatvaraju oči pred činjenicama da se za zasluge iz prošlih vremena ne daju ugovori neograničenog trajanja i minuti na terenu.
Bejn Posted Tuesday at 08:00 PM Posted Tuesday at 08:00 PM Just now, Zadnji vezni said: Šta kažu ovi ,što su nas zalivali govnima dok smo pisali i kritikovali igru i sve što radi ova neznalica trenerska? Gde su sad da nas opet isprozivaju,malo zapišaju i objasne nam da nemamo pojma ni blage veze sa košarkom,jer samo mrzimo a nista ne znamo. Evo daj da nam objasne šta je od ekipe uradio SO,na sta licimo,na sta mu lice igrači i ekipa na obe strane terena? Kako je pravio selekciju,otpuštao,primao,pa one nahvaljene opet otpustio,pa je na kraju i pomočnik došao na red. Ali izgleda i sa pomoćnikom smo bolje izgledali. Idi sam ako imaš iole obraza i zvezdaštva u sebi. Jel konsiljere sprema sramnu listu kao onomad?
Cavani Posted Tuesday at 08:01 PM Posted Tuesday at 08:01 PM Sta hocete, imamo delove za tenk a vi bi da ne primate 30 poena za cetvrtinu 1 1 1
Nini3112 Posted Tuesday at 08:01 PM Posted Tuesday at 08:01 PM Sto neko napisa,nikad gore mi nijedna ekipa do sada nije izgledala,pa ono sa O Brajantom je izglefalo bolje do ovoga
vinogradskaopera Posted Tuesday at 08:03 PM Posted Tuesday at 08:03 PM Mogao bi strucni stab i pola igraca od sutra na infostud, a Kalina u penziju.
Zadnji vezni Posted Tuesday at 08:03 PM Posted Tuesday at 08:03 PM Šta rekoše neki insajderi i upućeni kad se trazio naslednik Sferu....Paskval je mnogo trazio. hahahahaha Pa jel sad vidite neznalice u klubu zasto je trazio???? 1
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 08:04 PM Posted Tuesday at 08:04 PM 2 minutes ago, Nini3112 said: Sto neko napisa,nikad gore mi nijedna ekipa do sada nije izgledala,pa ono sa O Brajantom je izglefalo bolje do ovoga Čini ti se, preslikano bilo.
Kosjan Willavić Posted Tuesday at 08:04 PM Posted Tuesday at 08:04 PM Sezona ide u strmopizd bez kocnica. Veceras samo Kodi zasluzio dnevnicu
Karakondzula! Posted Tuesday at 08:04 PM Posted Tuesday at 08:04 PM Mi smo trenutno uz nesrećni Asvel najgora ekipa u Evroligi. 4
Cavani Posted Tuesday at 08:04 PM Posted Tuesday at 08:04 PM Sta rece Batler, ne vraca se bez Izundua, ala plesu momci
Bejn Posted Tuesday at 08:04 PM Posted Tuesday at 08:04 PM Iju,iju,iju... našta ovi liče. Kakav blam.
K.Dot Posted Tuesday at 08:04 PM Posted Tuesday at 08:04 PM Nema potrebe da se vraća CMM, još treba da mu ne daj Bože sjebu transfer. 2
drakon1 Posted Tuesday at 08:04 PM Posted Tuesday at 08:04 PM 4 minutes ago, Zadnji vezni said: Šta kažu ovi ,što su nas zalivali govnima dok smo pisali i kritikovali igru i sve što radi ova neznalica trenerska? Gde su sad da nas opet isprozivaju,malo zapišaju i objasne nam da nemamo pojma ni blage veze sa košarkom,jer samo mrzimo a nista ne znamo. Evo daj da nam objasne šta je od ekipe uradio SO,na sta licimo,na sta mu lice igrači i ekipa na obe strane terena? Kako je pravio selekciju,otpuštao,primao,pa one nahvaljene opet otpustio,pa je na kraju i pomočnik došao na red. Ali izgleda i sa pomoćnikom smo bolje izgledali. Idi sam ako imaš iole obraza i zvezdaštva u sebi. Ti ideš na listu, samo da znaš. 5
Čvarkov Posted Tuesday at 08:05 PM Posted Tuesday at 08:05 PM 2 minutes ago, TB Told said: Sasvim moguće, ali to ne znači da i dalje treba da se zatvaraju oči pred činjenicama da se za zasluge iz prošlih vremena ne daju ugovori neograničenog trajanja i minuti na terenu. I neki drugi igrači koji nemaju stare zasluge imaju neograničenu minutažu nevezano za greške na terenu. Trener raspoređuje minute i trebalo bi da izvlači najbolje iz igrača. 1
СтелаРоса Posted Tuesday at 08:05 PM Posted Tuesday at 08:05 PM 11 minutes ago, СтелаРоса said: Ako je nesto pokazala EL u poslednjih nekoliko godina to je da 15-20 razlike prednosti nista ne znaci. Cesto gledamo dve razlicite utakmice u dva poluvremena. Nije ovde jos kraj i siguran sam da cemo se nekako vratititu mec. Nista ipak, lupetam. Cela ekipa je u kanalu, nema uopste fokusa, a vise ni vremena za neko cudo.
Don Dusko Posted Tuesday at 08:05 PM Author Posted Tuesday at 08:05 PM Jbg kladili smo se na Jordana Sejn mi reko da sam dobar Nworu i Gerarda Butlera i ispusili jbg,
dunaj95 Posted Tuesday at 08:06 PM Posted Tuesday at 08:06 PM Kad na parketu imaš ovako razbijenu bandu, glupo je tražiti krivca... Ovo izdanje je epska blamaža.. Što je najgore ugovore za sljedeću sezonu imaju i Kalinić i Batler i Nwora, produžen Izundu .... 1
drakon1 Posted Tuesday at 08:07 PM Posted Tuesday at 08:07 PM Vraca nas Difallah koracima Shengeliji, a evo nas na perspektivnih -15.
wing Posted Tuesday at 08:07 PM Posted Tuesday at 08:07 PM (edited) Pazite da slučajno ne opaučite nekog iz Barse...nema nikakve potrebe za takvim ponašanjem u ovakvoj utakmici. Edited Tuesday at 08:09 PM by wing
Recommended Posts