Webad Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Zadnji vezni said: Hoće li ovaj nemačpojma i klovn na klupi koga zovu trener i sledeće godine da implementira? Ako bude on tu i sle dece sezone biće ludilo!!! I meni se sasa nesto me svidja...ali ajde kazi...koga bi ti za trenera?
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Realno je da Monako sutra izgubi a Barsa dobije , te cemo vrv putesestvije zavrsiti u Blaugrani u drugoj rundi I nismo za bolje. 1
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Realno je da Monako sutra izgubi a Barsa dobije , te cemo vrv putesestvije zavrsiti u Blaugrani u drugoj rundi U tom slučaju je Monako 8. a Barselona 10. 1
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Par finih šansi da smanjimo na jednocifreno, ali majstori smo imbecilno prodatih lopti 1
Bejn Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Henry Chinaski said: Šta nam treba da budemo 9ti? Trener. 4 1
Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Koliko Čima znači za energiju i sve sitne stvari po terenu koje mogu da okrenu stvar na našu videnicu. 🔥 Edited 7 hours ago by Čočo 1
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago I da, za razliku od forumskih doomsayera igračima se ne može zameriti odsustvo karaktera. 5
Žilee Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ljudi i dalje ne razumeju da su treneri najmanje krivi al aj dzaba pisati,jednostavno ili imas igrace ili nemas,neiskusna smo ekipa i tjt,al ajde jos nije gotovo.Skariolo je ocajan trener po meni al eto ima igrace koji znaju ovo da igraju 3
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Motivacioni govori Butlera na klupi za vreme TO ❤️
drakon1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Evo, sad je uspeo da ubode petorku koja zahvaljujuci Hezonji smanjuje razliku. Koga ce sad da nicim izavzvan Obradovic izbaci iz igre? 1
nunilo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 minutes ago, TB Told said: Naravno da nije svejedno. To što su se ovde svi prebacili u doomsayer mode, ne znači da su Barselona (naročito ako bude u Beogradu) i Monako nepobedivi. Nema ova ekipa karakter da izgura toliki pritisak, eto i ne mora da sam u pravu (voleo bih da nisam) ali nisu me ubedili.
Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Čudi me da Čimi nisu svirali faul... Da je egal, verovatno bi...
Ječmendo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bravo, Čima! Samo da ne krene ćelavi nešto da implementira poslije time out-a.
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, nunilo said: Nema ova ekipa karakter da izgura toliki pritisak, eto i ne mora da sam u pravu (voleo bih da nisam) ali nisu me ubedili. Ja smatram da ima. Videćemo.
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kodi kriminalan nocas, jbg. Steta, ovo je bila dobra sekvenca 1
vinogradskaopera Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Covek cimne kad je sam i sutne posle pola sekunde i ne dobaci hahaha
Recommended Posts