Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Žilee said:

Ako je Sale kriv za ovakvu kurcobolju u odbrani Monekea ,ispadanja Nwore i uzasne odbrame Rivera pa i Izundua,okej onda.

Naročito je Nwora na klupi ispadao.

Posted

Težko da se možemo nadati nečemu ovde uz samo jednog raspoloženog igrača i toliko loših odluka na obe strane terena.

Posted (edited)
3 minutes ago, Žilee said:

Ako je Sale kriv za ovakvu kurcobolju u odbrani Monekea ,ispadanja Nwore i uzasne odbrame Rivera pa i Izundua,okej onda.

Ne brate, ja sam im trener, pa sam ja kriv
Bez ljutnje, ali covek pokusava da igra kosarku bez odbrane. Kako mozes na taj nacin da napravis rezultat?
Ne postoji jedna jedina stvar po kojoj nam je igra prepoznatljiva.

Edited by Bode
  • Like 14
Posted

Real pod 1 ima organizatora vrednog da povede svoj tim, pod 2 ima centra koji kontrolise skok u oba reketa.

Pod tri nema sarlantana na klupi.

Pod cetiri, nema sarlantana u vidu Monekea.

60 poena za poluvreme...u "najvaznijoj" utakmici do sada...nema sta, ostavili su srce na teren.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Žilee said:

Naravno da "Sale" nije kriv.Kakve on veze ima sa Monekeom,Nworom,Riverom,i Izunduom?

• Like 2
Posted
Just now, Bode said:

Eto, i ja se prijavljujem u krivce samo da nam Salo nije kriv.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Ovo podseća na one utakmice kad primimo skoro 60 poena za poluvreme, pa uđemo nabrijani da ih stignemo i do kraja primimo još 50. Eh, kad bi SO dobio neku isključujuću, pa da Minić privede ovo kako treba kraju. 

• Like 4
Posted

Kodi igra izvanrednu sezonu. Ali na ovakvim utakmicama se vidi koliko je ograničen. Nije bez razloga u 30.godini prvi put zaigrao EL. 

• Like 4
Posted
5 minutes ago, Bode said:

Bez ljutnje, ali covek pokusava da igra kosarku bez odbrane. Kako mozes na taj nacin da napravis rezultat?
Ne postoji jedna jedina stvar po kojoj nam je igra prepoznatljiva.

Zapravo,postoji.Izolacija i nekontrolisano sutiranje trojki u ranom napadu.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Dzo23 said:

Kodi igra izvanrednu sezonu. Ali na ovakvim utakmicama se vidi koliko je ograničen. Nije bez razloga u 30.godini prvi put zaigrao EL. 

Tačno, izuzetna sezona. Koja staje u jednoj utakmici, a to je ova, borba za plej of. I on odigra poluvreme, 0p, 3as, 2iz. Gde su mooda? 

• Like 2
Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

Standardno 🤷

2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Natrpaće Real na -15 u 35om minutu.

Standarno je samo omalovažavanje igrača koji igra odličnu sezonu nakon užasnog poluvremena. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Kako je izašao Bolomboj tako je krenula promaja da duva u reketu. 

Zato je neophodno imati dva kvalitetna defanzivca na toj poziciji, a ne kOmpaTibiLne guzičara bez odraza i perspektivnog 30-ogodišnjaka sa odrazom, al' nepostojećim fundamentima.

• Like 4
Posted

I opet nam se Bolomboj povredi u najgori mogući čas... Ako ne bude mogao da igra Plej in, biće teška priča sa našom odbranom...

• Like 1
Posted
1 minute ago, NikeAir said:

Zapravo,postoji.Izolacija i nekontrolisano sutiranje trojki u ranom napadu.

To prolazi ako si Golden State iz najboljih dana.
Greske su sastavni deo igre, sve je to ok. Ali ti kao trener valjda reagujes na to kako se igraci ponasaju na terenu.
Bilo je par momenata u prvom gde umesto rekacije dobijamo njega u kadru koji se setka, gleda u pod i cese po glavi. Ne kapiram, valjda razmislja sporije, sta znam.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...