iggy97 Posted April 16 Posted April 16 Kalina ove sezone kad god krene ledjima obavezno zavrsava na guzici 3
vladi Posted April 16 Posted April 16 Koliko je ubio ritam ovim hladjenjima, bukvalno svaki put precrtano
Crni Posted April 16 Posted April 16 Ohladio Nvoru, haos! Kakav je to majstor, ocokoljica mi boljeg nismo imali.
Čočo Posted April 16 Posted April 16 Voleo bih da mi neko izbaci procenat pogotka kada Kalinić krene da igra leđima. Bukvalno amateri na basketu bolje igraju leđima od njega. Sigurno oko 90% je izgubljena lopta kada krene tako. 2
DijametralnoSuprotan Posted April 16 Posted April 16 Jedna od onih bezmudih partija CMM kakvih je imao prošle sezone.
Henry Chinaski Posted April 16 Posted April 16 Držali smo se 15 min. Mora se priznati da Real igra brutalnu utakmicu za sad
Kosjan Willavić Posted April 16 Posted April 16 Previse izgubljenih lopti da bismo se necemu nadali veceras. I pored sjajnog suta za 3
Maksim Posted April 16 Posted April 16 Imamo 2/10 za 2 sve te jebalo, ne znam jesam li ikada vidio ovo u zivotu.
suptil Posted April 16 Posted April 16 Taman se zahukta jedna petorka, on je promeni. Zaghukta se druga petorka on je promeni. Pa j e b o t e...
MisaF Posted April 16 Posted April 16 1 minute ago, Čočo said: Voleo bih da mi neko izbaci procenat pogotka kada Kalinić krene da igra leđima. Bukvalno amateri na basketu bolje igraju leđima od njega. Sigurno oko 90% je izgubljena lopta kada krene tako. kad to odigra treba ga klupirati odmah.
Glavonjic Posted April 16 Posted April 16 Nworu je posteno ohladio, cak ga je i prerano vadio iz igre.
MrTripleDouble Posted April 16 Posted April 16 Dobro smo se posibali - sedam i po minuta Znaci deseto mesto, not too bad
Recommended Posts