JPM Posted January 15 Posted January 15 Kao da svaki igrac prica samo jedan jezik i to svaki razliciti. Kao da se ne razumeju uopste.
YAO Posted January 15 Posted January 15 Just now, vinogradskaopera said: gde je batler u mislima sta je ovo Covek ne veruje gde je dosao i ko ima prednost u odnosu na njega. Klasican manjak samopouzdanja. 1
Henry Chinaski Posted January 15 Posted January 15 I Kodi i Batler u svlačionicu za ovo. Ali nema autoritet da to uradi 1 1
akisaki Posted January 15 Posted January 15 Posle ove utakmice moraju da idu ili Sasa ili Kodi.Ili mozda obojica. 1 1
Kosjan Willavić Posted January 15 Posted January 15 Batler i Kodi, pored nedostatka koncentracije imaju i ozbiljan nedostatak IQ
NikeAir Posted January 15 Posted January 15 Kakve minijature Batlera,prvo napravi sekund pre kraja napada faul,a zadnji napad za nas ne gleda vreme,kakav amaterizam...
mister-no Posted January 15 Posted January 15 Just now, Сандро Лаки Ђентиле said: Породиш све што имаш да дођеш на -6 и онда их својеручно вратиш на -13 за минут и нешто. Samo izmena Batler umesto Nvore a morao je umesto Kodija
Zadnji vezni Posted January 15 Posted January 15 Uvedeš Batlera prevaro da ti ćoškari dok kamenjar pleše. Uvedeš Yaga mučenog drzi loptu 22 sekunde dok Batler gleda . Marš sa klupe nesreći!!!! 1
Nini3112 Posted January 15 Posted January 15 Od Batlera je napravio Dobrica-sutni kad si sam u cosku 1
Crni Posted January 15 Posted January 15 Sasa Obradovic Izgubio od Ocokoljica Ubio u pojam Batlera Grejema Dezorjentisao Odzeleja Ugasio Montijunasa Vratio Jaga da nam se userava u zivot Preforsirao Kodija, Kalinu i Dedu I jos beskonacno losih stavri...
bodo Posted January 15 Posted January 15 Just now, Nini3112 said: Od Batlera je napravio Dobrica-sutni kad si sam u cosku Ja ne mogu verovati šta uradi od njega. 1
Taki Posted January 15 Posted January 15 Just now, Nini3112 said: Od Batlera je napravio Dobrica-sutni kad si sam u cosku Bolje nego da se ko neka baba kilavi po terenu, ako mu se ne igra to coskarenje mu je vrh
Don Dusko Posted January 15 Author Posted January 15 A mozda da se Butleru da lopta pre 2-3 sekunde pre kraja napada?
Kosjan Willavić Posted January 15 Posted January 15 Sta je Miljenovic bogu zgresio, ima li neku tesku karmu iz proslih zivota?
No name Posted January 15 Posted January 15 Kalinic I CMM teška zaostavština od Sveropulosa Teška dva kancera koja su i prosle godine bila najgora na terenu. 1
Zadnji vezni Posted January 15 Posted January 15 Just now, Don Dusko said: A mozda da se Butleru da lopta pre 2-3 sekunde pre kraja napada? Ma neeee. Ima boljih na lopti od njega Vuk i Nejaki Yagiša. Kakav je nemač pojma ovaj obgrljivač grba!?
BattleBender Posted January 15 Posted January 15 Ima li jedan jedini nas igrac cije je nedostatke sakrio ovaj nas, nazovi trener..
Mile1 Posted January 15 Posted January 15 Smanjimo na -6 i covek vadi Nworu i ostavlja bugarina da nas dokusuri Kakav bedan trener i to je sve sto treba da znate o Celafutu 1
Recommended Posts