Blejk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Čočo said: Kakav je Skobalj? Znam da važi za odličnog šutera za tri poena. Upravio je ubacio..."kao suza" Meni se i Đurišić baš sviđa Edited 1 hour ago by Blejk 1
m0k1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalina vise ne moze ni protiv Zlatibora da se guzi na niskom postu. Mislim da bi ovo trebalo da mu bude potvrda da vise ni ne pokusava to.
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalinić je postao takav ball stopper da je to tužno za gledati.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Duša me boli kad vidim ovakvog Kalinu,ali toliko ga obozavam za sve sto je uradio da je jedini kog mogu tolerisati kad je ovako neko loš. 1
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Čvarkov said: Ko kaže da numemo da zategnemo odbranu? 35 za poluvreme GRANIT
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemanja Protić pravi faul nad Nikolom Kalinićem, FMP-Spartak, sezona 2009/10. 3 2
Čvarkov Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago (edited) Karter 5/5 za 3 9as 👍 Edited 57 minutes ago by Čvarkov 1
Guru Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Naše dete Izundu prvo moćna blokada, pa charge, sve je bolji mali i u odbrani. 3
Čvarkov Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 6 minutes ago, Čvarkov said: Karter 5/5 za 3 9as 👍 12as 1
Nini3112 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Znam da nije merilo ali vidi se talenat kod Djurisica stvarno
Recommended Posts