Zadnji vezni Posted Friday at 07:41 PM Posted Friday at 07:41 PM Idemoooo još jedna stotka. Granitna Saletova defanziva. Podnesi ostavku neznalico. 2
3x3cz Posted Friday at 07:41 PM Posted Friday at 07:41 PM Malo protiv Bosne da im se zvizdi, da se zapita celo i igraci 2
mister-no Posted Friday at 07:41 PM Posted Friday at 07:41 PM (edited) Duplo kolo, duplo golo. 200+ poena -40+ Edited Friday at 07:42 PM by mister-no
Smrtokapa Posted Friday at 07:42 PM Posted Friday at 07:42 PM 4 minutes ago, TB Told said: I dalje je smešno prozivati Jaga, u situaciji kada je prvi put ušao na -16, a drugi put na -21. Igra veoma loše, ali je daleko od glavnog problema. Mora se nekako ublažiti bol. Ali slažem se, on je jedan poprilično undersized problem.
Saxon01 Posted Friday at 07:42 PM Posted Friday at 07:42 PM Da li ih je imalo blam ? Za ovo primate milione da vas trpaju 40 razlike ? Da je neki predsednik kluba sada bi svi bili najureni, od Kalinica do Davidovca i svih koji ne zasluzuju dres Zvezde u ovom trenutku. Samarcina nevidjena! 1
Kosjan Willavić Posted Friday at 07:42 PM Posted Friday at 07:42 PM 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Mislim da je Obradović izgubio ekipu. Ali treba da bude sramota i igrače za ovakav nastup. Ovo je već treći put da pucamo stoka razlike u kratkom periodu, uz poraz od Partizana koji je bio skandalozan. Ne može gore od ovoga. Bas tako, nema izgovora za nonsalantnost nasih primadona. Ova ce se bruka godinama pamtiti 1
Diogen Posted Friday at 07:42 PM Posted Friday at 07:42 PM Kad je rekao implementirati, možda je mislio na gubljenje svake utakmice sto(t)kom razlike? 🤔
Teleći sač Posted Friday at 07:42 PM Posted Friday at 07:42 PM Just now, srlepajce said: Da, njihov govor tela mi se i najmanje svidja Obradovic ne ume da podeli uloge i da igracima nadje pravu meru, verujem da je tu izgubio svlacionicu. Sad je Nworu sveo na coskara posle onakvog silovitog starta sezone, onda je CMM bio "najbolji igrav tima" a sad Batlera promovisao u prvu opciju iako mu pre toga nista nije igrao. Ima i dovoljno minuta i dovoljno suteva i za Nworu i za Batlera ali CMM treba da se unormali i da mu se kaze da ne moze u 30. godini odjednom da postane suter, kao i da se Kalini drasticno smanji uloga i minutaza srazmerno kanalu u kom se nalazi. I eto prostora i za Nworu i za Batlera. Ali to Obradovic nece ili ne vidi, on i dalje gura svoje iako to mesec i po dana ne lici ni na sta. 1
K.Dot Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM Celavi da im se zahvali sto nisu igrali zadnji napad. 1
TB Told Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM (edited) 3 minutes ago, СтелаРоса said: Glavni problem je samo tebi koji mrzis sve kome se prezime zavrsava na ić Nemaš ništa pametnije da napišeš u odbranu Kalinića? Da, ja ne podnosim igrače koji dobijaju minute i platu na osnovu tog "ić". Bukvalno primeri ćacija u sportu. Edited Friday at 07:44 PM by TB Told
Blade Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM Nepostojeca odbrana. Nemoc. Dozvolili smo da nas ponize. Za ovo malo koliko sam sa vama, shvatili ste da ne potezem teske reci tek tako, da nisam navijac rezultata i da imam razumevanja za poraze i tezak raspored, ali ovo je za skidanje dresova. Od zadnjih 8, izgubili smo 6 utakmica. Na zadnje dve smo primili 200+ poena. Ovo je vec problem koji mora krajnje ozbiljno da se shvati i da se nesto uradi. 1
Smrtokapa Posted Friday at 07:44 PM Posted Friday at 07:44 PM 6 minutes ago, Teleći sač said: Zajebase nas komsije ponovo. Uzese Penjaroju i sad ti i da oces da menjas Obradovica, koga da dovedes? Deficit ćelafuta na EL tržištu. 1
Recommended Posts