Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Previse smo u njihovom ritmu. Nema odbrane. I kad damo kos nismo skoncentrisani da ih ispratimo u brzom napadu. Trce na sve strane a mi bez fokusa.
Guru Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jel' mi to moramo da imamo domaćeg igrača na parketu u svakom trenutku, neko Stub SrBstva pravilo koje smo sebi uveli? Postaje već veoma čudan ovaj pattern izmena posebno sada kada ih imamo dvojicu u rotaciji... 9 1
stefan81888 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago CMM Butler ? Čima Semi Ova petorka je davalo rezultate, najviše sa Dedom, lepo bi bilo da se Nwora probudi.
Problem sa licnim greskama Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Odlican rezultat. Treba isrpiti psihofizicki ovu jurnjavu Pariza, tesko je za gledanje kamoli za igranje. Treci faul Hifija je potencijalno dosta bitna odluka u ovoj utakmici, napadati ga maksimalno. Ubedjen sam da smo bolja ekipa.
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Izundu je preterao sve granice sa brzim ličnim greškama. Ako nije u stanju da se kontrolise, treba ga se rešiti. Dokle vise tri penala na par minuta igre, i onda gusla Davidovac jer nema ko. Protiv ovako atletski moćne ekipe mi igramo sa Davidovcem i Motejunasom jer je Izundu po ko zna koji put zaradio tri penala u dva minuta. Aman vise 1
Thor Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Da se štipamo za obraze kakav rezultat imamo... Mora da se ukljuci Nwora, Odzelej i Grejem. Moneke i Batler nam drze glavu iznad vode, Čima baš dobar danas
DijametralnoSuprotan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Odbranu ne igramo vec neko vreme. Moneke i Butler jako dobri. Nwora i Grejem kriminal. Obradovic koja po redu nespremljena utakmica. 7
suptil Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Imamo neogranicene rezerve u nalazistima zvanim Nwora i Odzelaj. DA stisnemo odbranu. Hifi sa tri licne greske nece poceti drugo poluvreme. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ide ovo na 100+ poena Siguran sam da mozemo da ih dobijemo i njihovom igrom, tako da samo neka pršti 😁
Milko Miller Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Koliko brže, jače, snažnije izgledaju -5 je fenomenalan rezultat. Kako igraju je naravno stil igre Pariza, ali mi se čini da zbog serije poraza igraju bukvalno na 110%. 1
Bejn Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Imam utisak da Obradović prvi put večeras gleda Pariz. 6 3 1
quentin Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Super su mi ovi Francuzi. Svi neke mrak ribe stave za onaj razgovor na terenu, a oni lika od 53 godine koji izgleda kao da radi u Poreskoj upravi. Edited 22 hours ago by quentin 1 4
Todo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Prošle god smo imali minus 8 tamo na HT. Drugo pol ako može bez Dede,zaista za ovu brzinu igre je baš horor ga gledati. Nwori dati još 2-3min ako nastavi u istom modu, neka preskoči ostatak, ma koliko se ljutio.
Žilee Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Meni je ovaj psriz kao neka grupa gradjana,ovo sto oni igraju pa neka i imaju 25 pobeda do kraja,ja licno bih zabrani oovu vrstu kosarke ,ovo je bas useravanje u mozak,radije bih da gledam ciglanje i po 70 poena obe ekipe
bodo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Nwora pre i posle povrede ko dan i noć. Izunduu strašno nedostaje BBIQ Edited 22 hours ago by bodo
keli165 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Da ne bi Nworine sekvence možda bi i vodili. Ja razumem da si ti prva napadačka opcija ali 3 na 1 kontru moraš da dodaš prijatelju. Bitno je da je nervozno cupkao pored klupe dok ga Saša nije uveo. 2
liv7 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nije realno ocekivati da uvek igramo odbranu na max broju obrtaja,ali ovo je bas lose...i protiv Virtusa je slicno bilo..ovde nije problem forma,igra..kao da je tim izgubio volju za borbu....imamo sansu da dobijemo,ali problem u voljnom momentu postoji,i mora se resiti..inace,i plej in ce visiti..
rodriguez Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, keli165 said: Bitno je da je nervozno cupkao pored klupe dok ga Saša nije uveo. spržio mu mozak ćelafuto čekajući 1
suptil Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Moneke pir 26 na poluvremenu 😄 Edited 22 hours ago by suptil 1
Žilee Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nwora ce biti do kraja sezone najzajebaniji za svlacionicu ,kada mu ne ide to je bas uzas ,drndi se na svaku izmenu,mada ne mogu ni da ga kudim ,igra neprirodnu poziciju
bodo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ako počne drugo sa Kalinom a ne Butlerom ja ću se ranit.
fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ma nema više nikakve dileme, jedan Srbin mora uvek da bude na parketu. CMM, Batler i Nvora zbog toga nikad ne igraju zajedno, osim u onih par minuta derbija kad je Sale zaboravio na srpstvo, pa smo brzinski napravili +16.
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Meni više deluje da je Nvora bio ljut sam na sebe zbog one kontre, a ne da se nešto brecao jer izlazi iz igre... 5
Recommended Posts