Issey Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, quentin said: Nwora malo zaboravljen. Kakvu odbranu je igrao, i treba... 1
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, quentin said: Nwora malo zaboravljen. Pa kad Kalinić igra 25 minuta bez izmene.
Diogen Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mrzim ove utakmice kad krenu ovakve sekvence, lopta na vrhovima prstiju a nekako se izmigolji, dodjemo u situaciju da okrenemo promašimo sve, treba nam par dobrih odluka a mi krenemo da srljamo…
liv7 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, Issey said: Promašiš tri bacanja kad ti beži utakmica, to u životu nisam video... Ovo je bas tezak blam,ne pamtim da je jedan plejmeker ovako nesto uradio u Evroligi na domacem terenu,u vaznom trenutku..opet,nevezano za ova bacanja,Kodi igra ok utakmicu..bolju nego nekoliko prethodnih..
Sector Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mislim da pobjeda ovdje ništa ne bi promijenila. Nama su Kalinić i Davidovac udarne igle, nije za nas Evroliga. 4
Bejn Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kakav pogubljen poslednji napad. Gejm ko da je s duda pao i to na glavu. 1
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mi nemamo trenera. Ovo je samo na neku zelju. Igre bez. 7
Nini3112 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Sector said: Mislim da pobjeda ovdje ništa ne bi promijenila. Nama su Kalinić i Davidovac udarne igle, nije za nas Evroliga. Bas tako,ali ne boj se necemo ni pobediti ovde.
DijametralnoSuprotan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 cetvrtine nista nismo mogli da odbranimo vreme je jednu da stegnemo i resimo ovo.
stefan81888 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Primili 24 poena u trećoj, od toga oko 20 u prvih pet i kusur minuta. Lepo pronalazimo šuteve u napadu ali ovakvi defanzivni periodi nas kolju.
tejlor Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sta je sa Izunduom i Motejunasom? Kalinic i Davidovac moraju da igraju????
quentin Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ali koliko su nama napadi loši... U odbrani povremeno i pojačamo intenzitet, ali napad je bez ideje. Samo se gleda ko će za tri da pripali.
Shunsuke Nakamura Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nama kad daju bacanje bolje da šutnemo lopti u aut.
Issey Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Evo ja ne zna šta više reći za ova bacanja... 9 od 16... Sramota... Edited 13 hours ago by Issey
29.05.1991 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nama su slobodna bacanja rak rana. I ne samo večeras nego već nekoliko sezona unazad. 1
Recommended Posts