K.Dot Posted November 21 Posted November 21 Koliko gluposti u ovoj utakmici, to ni gsw ne bi izdržali. Uništava nas neki Puerto ili kako se već zove. 1
Problem sa licnim greskama Posted November 21 Posted November 21 Neverovatno neinteligentno delujemo. Koncentracija, fokus, šta god da je u pitanju.
Miki28 Lakers in 5 Posted November 21 Posted November 21 Da nista nismo izgradili za Semija, nevjerovatno 1
Čočo Posted November 21 Posted November 21 Neki baš nonšalantno danas na utakmici. Mučimo se iz gluposti. Gde jurimo, gde žurimo. Celu utakmicu.
NMX Posted November 21 Posted November 21 Previse gresaka za ovakvu utakmicu. Jbg Valensija osrednja ekipa koja bi u Areni pukla 25+ 1 1
Nini3112 Posted November 21 Posted November 21 Just now, K.Dot said: Koliko gluposti u ovoj utakmici, to ni gsw ne bi izdržali. Uništava nas neki Puerto ili kako se već zove. Unistava Kalinica trenutno,zato je i uveden
Don Dusko Posted November 21 Author Posted November 21 Malo vise postovanja prema Valensiji.Jaka su domacica a mi igramo egal sa njima. 1 1
Sinnerman Posted November 21 Posted November 21 Šta ove sudije rade. Preinače odluku i onda umesto trenera Valensije, Saša Obradović treba da traži čelendž...
Dobar Los Milos Posted November 21 Posted November 21 49 poena za prvih 20, sad samo 20 za 16 minuta.
Sinnerman Posted November 21 Posted November 21 Greota mi da napišem majke mi ali Moneke nas zakopava. 1
K.Dot Posted November 21 Posted November 21 Kako se zove ovo sto igra Moneke danas u odbrani i napadu. Kao da je Jago 2.0.
srlepajce Posted November 21 Posted November 21 Ovo jedino Kodi da resava pa sta bude Koliko svi deluju smuseno
Recommended Posts