K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko gluposti u ovoj utakmici, to ni gsw ne bi izdržali. Uništava nas neki Puerto ili kako se već zove. 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neverovatno neinteligentno delujemo. Koncentracija, fokus, šta god da je u pitanju.
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da nista nismo izgradili za Semija, nevjerovatno 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neki baš nonšalantno danas na utakmici. Mučimo se iz gluposti. Gde jurimo, gde žurimo. Celu utakmicu.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Previse gresaka za ovakvu utakmicu. Jbg Valensija osrednja ekipa koja bi u Areni pukla 25+ 1 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, K.Dot said: Koliko gluposti u ovoj utakmici, to ni gsw ne bi izdržali. Uništava nas neki Puerto ili kako se već zove. Unistava Kalinica trenutno,zato je i uveden
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Malo vise postovanja prema Valensiji.Jaka su domacica a mi igramo egal sa njima. 1 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta ove sudije rade. Preinače odluku i onda umesto trenera Valensije, Saša Obradović treba da traži čelendž...
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Greota mi da napišem majke mi ali Moneke nas zakopava. 1
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako se zove ovo sto igra Moneke danas u odbrani i napadu. Kao da je Jago 2.0.
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo jedino Kodi da resava pa sta bude Koliko svi deluju smuseno
Recommended Posts