Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Crkli smo, ali fenomenalna cetvrtina za nama sem ovog kraja 2
Wingwalker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago trebalo je vremena i Sale da prilagodi petorke jer su im rotacije hokejaške...šteta što nam je Moneke izduvan.
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakav god rezultat bio na kraju, raduje me da smo se muški pošibali, a ovo je jedno od zajebanijih gostovanja. A nešto mi govori da ćemo dobiti.
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Čočo said: D O B I J A M O! 🔥 Zmija žabu 1
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Henry Chinaski said: Nije valjda i Deda povrjeda? U trenerci je Hladno je unutra a Deda star čoek. 1
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mozda je jeres to reci, ali me nekad toliko nerviraju neki Batlerovi potezi i odluke. Nije to samo do prilagodjavanja, vise je dekoncentrisanosti
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kalina sere. Šta mu znači da bježi od koša, otišao do centra a napad ističe.
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Treba nam neka trojcica Semija. Kodi i Kalina su crkli
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Faca ovog mladog klempavog Valenšanina kaže da ne veruje u pobedu svoje ekipe.
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Moneke uzasan veceras, steta za ovo. Bas se vidi da mu je povreda sasekla fotmu 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Opet pravimo gluposti i evo sad primamo trojku
Recommended Posts