Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Sinnerman said:

Nas je baš sjebala povreda Izundua. 

Kakve veze ima ovo sa Izundom? To sto mi ne igramo odbranu i sto smo usli u jurnjavu sa njima?

Posted

Naravno, ništa nije gotovo. Ako stegnemo odbranu i smanjimo ovolike gluposti u vidu izgubljenih lopti, eto nas u igri.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Bejn said:

Inače čitajući hvalospeve o ekipi Valensije, predhodnih dana, očekivao sam bar Milvoki. Ova Valensija je u donjoj četvrtini EL po kvalitetu.

Cuj donja cetvrtina 😄 Pa kako su onda osmi sa 6-5? Svssta se ovde moze citati

• Like 2
Posted
1 minute ago, Maverick88 said:

Kakve veze ima ovo sa Izundom? To sto mi ne igramo odbranu i sto smo usli u jurnjavu sa njima?

Ima veze jer nam se cela koncepcija poremetila, nevezano samo za ovaj meč. Kao da smo drugi tim. 

• Like 1
Posted

Ključ utakmice su "normalni" CMM i Motejunas koji ne služi ničemu večeras a morao bi...pod košem ga jednostavno nema...Plavšić je svakako amater, kao i Yago...Da bi bili mirni, treba nam i igra pod košem

Posted

Ova utakmica je otišla ali nadam se da je Saša prvo uvideo da ne sme više da daje minute Jagu i Plavši i druga stvar treba imati i neki plan igre, ne moraš da kopiraš igru protivničke ekipe. 

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Sinnerman said:

Ima veze jer nam se cela koncepcija poremetila, nevezano samo za ovaj meč. Kao da smo drugi tim. 

Ne znam o cemu pricas iskreno. Mi prosto ovaj mec ne igramo kako treba. Mi ne mozemo da igramo na jurnjavu i bez odbrane. To nema veze da li je Iznudnu tu ili nije. Nismo imali faul do poslednja dva minuta prve cetvrtine

Posted

Je l' ti čitaš šta pišem ili nasumično odgovaraš? Napisao sam da nismo isti tim bez Izundua. Nema više niko da naleti iz drugog plana da pokupi otpadak i da koš. O nekom alley oop-u da i ne govorim. Ne pričam samo za ovaj meč već generalno. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...