Maverick88 Posted November 21 Posted November 21 1 minute ago, Sinnerman said: Nas je baš sjebala povreda Izundua. Kakve veze ima ovo sa Izundom? To sto mi ne igramo odbranu i sto smo usli u jurnjavu sa njima?
leki bg Posted November 21 Posted November 21 Trenutak istine sta mozemo van Bgd. Sa slave, gledao samo ona uzasna zadnja 2 minuta. 1
Bejn Posted November 21 Posted November 21 Naravno, ništa nije gotovo. Ako stegnemo odbranu i smanjimo ovolike gluposti u vidu izgubljenih lopti, eto nas u igri. 1
Kosjan Willavić Posted November 21 Posted November 21 4 minutes ago, Bejn said: Inače čitajući hvalospeve o ekipi Valensije, predhodnih dana, očekivao sam bar Milvoki. Ova Valensija je u donjoj četvrtini EL po kvalitetu. Cuj donja cetvrtina 😄 Pa kako su onda osmi sa 6-5? Svssta se ovde moze citati 2
Gaga Posted November 21 Posted November 21 U raketu bolji,ne koristimo,liniju za tri ne branimo,to im najjače oružje. CCM previše sebican
dzakala Posted November 21 Posted November 21 Ukradene lopte su nas na kraju kostale ovih +10 Mislim da mozemonda okrenemo ovo ako budemo malo mirniji, i agresivniji u odbrani
Sinnerman Posted November 21 Posted November 21 1 minute ago, Maverick88 said: Kakve veze ima ovo sa Izundom? To sto mi ne igramo odbranu i sto smo usli u jurnjavu sa njima? Ima veze jer nam se cela koncepcija poremetila, nevezano samo za ovaj meč. Kao da smo drugi tim. 1
Kosjan Willavić Posted November 21 Posted November 21 Just now, Sinnerman said: Ima veze jer nam se cela koncepcija poremetila, nevezano samo za ovaj meč. Kao da smo drugi tim. Izundu bi veceras igrao 30 minuta ako ne bi dobio 5 licnih
Giorgio II Posted November 21 Posted November 21 Ključ utakmice su "normalni" CMM i Motejunas koji ne služi ničemu večeras a morao bi...pod košem ga jednostavno nema...Plavšić je svakako amater, kao i Yago...Da bi bili mirni, treba nam i igra pod košem
leki bg Posted November 21 Posted November 21 Ruku na srce...I mi dobijali tekme u Bgd na bazi steals, deflections etc Ajmo to i u Valensiji...mozemo 1
K.Dot Posted November 21 Posted November 21 Ova utakmica je otišla ali nadam se da je Saša prvo uvideo da ne sme više da daje minute Jagu i Plavši i druga stvar treba imati i neki plan igre, ne moraš da kopiraš igru protivničke ekipe. 1
Maverick88 Posted November 21 Posted November 21 Just now, Sinnerman said: Ima veze jer nam se cela koncepcija poremetila, nevezano samo za ovaj meč. Kao da smo drugi tim. Ne znam o cemu pricas iskreno. Mi prosto ovaj mec ne igramo kako treba. Mi ne mozemo da igramo na jurnjavu i bez odbrane. To nema veze da li je Iznudnu tu ili nije. Nismo imali faul do poslednja dva minuta prve cetvrtine
Sinnerman Posted November 21 Posted November 21 Je l' ti čitaš šta pišem ili nasumično odgovaraš? Napisao sam da nismo isti tim bez Izundua. Nema više niko da naleti iz drugog plana da pokupi otpadak i da koš. O nekom alley oop-u da i ne govorim. Ne pričam samo za ovaj meč već generalno.
Kosjan Willavić Posted November 21 Posted November 21 Kalina i D-Mo iz drugog su kljuc. Odlicna energija u odbrani!
Miki28 Lakers in 5 Posted November 21 Posted November 21 Ae sad kad smo u egalu, da im ne poklanjamo lopte bzvz
Sinnerman Posted November 21 Posted November 21 Mačka je Batler. Mi treba da napravimo pauzu u poluvremenu pre početka meča da mu objasne šta i kako i na konju smo.
Recommended Posts