Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prebrzo igra Valensija za nas. Melju konstantno...

Ukopo nas je Sale sa onom petorkom Jago, Davidovac, Dobric...

I onda uvodi Plavsica nakon toga...:)

Pa di ćeš njega na ovaj turbo napad?

CMM kad se vratio na teren potpuni raspad. Pročitali su ga vrlo brzo. Batler se uklopio u taj raspad. 

Kalina opet ne može da kontroliše emocije i unosi nervozu u tim. 

• Like 4
Posted

Videćemo, drugo poluvreme. Ovo u prvom poluvremenu je idealna postavka igre, al za Valensiju. Radimo sve ono što ne bi trebalo da se radi. 

Posted

50 poena za poluvreme..od Valensije?! Kako god da se zavrsi,sramota je..Valjda cemo u drugom pokazati neku volju,htenje..nismo bez sanse,Valensija je kvalitetom ispodprosecna ekipa...

• Like 1
Posted (edited)

baš ogroman minus Kalini da ga ne mogu trojica smiriti 30 sekundi dok mu nisu zavalili tehničku...još gura Donatasa.

nije da to nismo već gledali...

Edited by Wingwalker
  • Like 3
Posted

Inače čitajući hvalospeve o ekipi Valensije, predhodnih dana, očekivao sam bar Milvoki. Ova Valensija je u donjoj četvrtini EL po kvalitetu.

Posted

Ni bolje ekipe jednostavno ne mogu da izdrže minute jednog Yaga i Plavše.

Na žalost je tako.

Direktno smo im davali loptu u ruke i na osnovu toga nabili minus i ujedno i nesigurnost i tenziju.

Neka se skupe u drugom poluvremenu da bar uvuku utakmicu u neki egal ili na jedan il dva poseda.

Ako sa ovim modom nastavimo ode ovo na stoka razlike.

Posted (edited)

Iskreno očekivao sam bolju pripremu meča, bilo je vremena, nismo umorni i ptice znaju kako igra Valensija.

Na stranu što Yago i Plavšić uništavaju ekipu svaku sekundu koju provedu na parketu.

Edited by Sector
  • Like 2
Posted
Just now, Bejn said:

Inače čitajući hvalospeve o ekipi Valensije, predhodnih dana, očekivao sam bar Milvoki. Ova Valensija je u donjoj četvrtini EL po kvalitetu.

Nas je Valensija pregazila i brzinom i agresivnošću u odbrani. Ako su oni u donjoj četvrtini gde smo onda mi?

• Like 1
Posted

Koji je kurac Kalinicu vise sa tehnickim greskama. 4 poena smo primi u tom napadu i usledilo je odlepljivanje

• Like 1
Posted
1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Apsolutno mi je neverovatno da nije dobio minut pored ove stetocine

Po ko zna kojo put je pokazao da nije za ovaj nivo kosarke.Od sledeceg kola ce pustiti Grejema da igra,naravno ako izgubimo..ako se pobedi,jos ce van terena izucavati evropsku kosarku

Posted

Imaš 28-26 , taman ih okreneš,  I onda držiš Yaga i Davidovca 5 min dok se nisu odlepili na 35-28....i onda ih tek vadis. 

10 izgubljenih lopti. Masa promasenih zicera. Ušli u trku sa njima. Sve radimo što ne treba.

Posted

jesu napadi Valensije unificirani ali lopta im se kreće brže nego kod parišana. 

kada krenu u kontru svaki put su nas pretrčali jer su lakši i atletičniji...so na rep im nismo stavili u ćejs daunu.

Posted

ovo je cak i dobro sa 10 lopti datih u ruke i sa postavom slomo basketaša Jago, Deda i Plavša da ne betonira... 

deda još imao 3 skoka, ova dvojica.. lebe mekani...

Posted

Ovo za sada je ogroman fejl Sase, odes tamo znas kako ce da igraju i umesto da odigras nesto drugacije ne ti ulazis u jurnjavu sa njima. Pa mi u takvoj igri bez odbrane skoka mozemo da izguramo maks 10 minuta sto se i videlo. Posle prve cet nismo znali gde bijemo. Kodi istripovao posle 2 trojke da je Kari opet, Moneke isprimasivao sve zicere koje je mogao. Batler batica mora jave i sigurnije da igra

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...