srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jedino ako se Sasa bojao faulova u zavrsnici pa ubacio Plavsu 2
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Plavsic je promasio zicer, primio trojku u facu, napravio faul u napadu, pogubljen na obe strane. Neverovatno kako nas je upropastio za 3 minuta. Ma totalno je poremetio odbranu. Kasni večito. Deluje da mu mozak radi sa pingom 250. 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, mister-no said: Brate hoće da ima sveže i bez faulova Motejunasa i Izundua za finiš , kad ako ne u 2/4 na 20 razlike Isto mislimo. 1
YAO Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nece Plavsic vise videti EL ove sozene. Sad je i Sasi jasno. CMM mora da prepusti Batleru inicijativu u napadu.
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Brate hoće da ima sveže i bez faulova Motejunasa i Izundua za finiš , kad ako ne u 2/4 na 20 razlike Ima 2 centra a protivnik 0. Nema nikakve potrebe za Plavšićem a razlika nije prevelika jer ima još puno da se igra. 8
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, YAO said: Nece Plavsic vise videti EL ove sozene. Sad je i Sasi jasno. CMM mora da prepusti Batleru inicijativu u napadu. Videće, kada nekoga treba da pošalje u gipsano korito. 1
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma kakvi faulovi, imamo 2 centra i plus mozemo da igramo strasan small ball, nema izgovora za Plavsu ako su citava oba centra. 2
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Imamo vise skokova od Panate. Plavsic index -3. Kodi dvocifren... U drugom da pojuri asistencije i dabl dabl ucinak...
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kodi je odlican, ne preterujmo. Jednu gresku imao sto nije dao dedi loptu. Sve ostalo odlicno. Sut mu nikad nije bio forte. Kako je provozao Osmana...milina.
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago CMM igra kao prime Wade, onaj sto je sa Shaq-om osvojio titulu. 1
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Sector said: Ima 2 centra a protivnik 0. Nema nikakve potrebe za Plavšićem a razlika nije prevelika jer ima još puno da se igra. Ovo. Plus sto protiv tih njihovih fejk centara mogu da odigraju i Deda, Odzeleje i Moneke. Znaci na visokim imamo 5+Plavsa a oni 2 igraca. 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nadam se da Plavsic nece videti teren u drugom makar Moneke igrao na petici u small ball-u.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 minute ago, BattleBender said: CMM igra kao prime Wade, onaj sto je sa Shaq-om osvojio titulu. Cak i ciglari kao D-Wade 🤌 Edited 3 hours ago by JPM
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sto bi rekli... Kos za kos u drugom poluvremenu i dobijamo sigurno.
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, mister-no said: Brate hoće da ima sveže i bez faulova Motejunasa i Izundua za finiš , kad ako ne u 2/4 na 20 razlike Bolje da je Jaga stavio na centra. Korisniji bi bio. Ima još da se žestoko rilja da pobede.
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni se ovakav Kodi svidja. Preuzima akciju. Ono drndanje lopte 20 sekundi me je izludjivalo. Ladno vec ima 10p 4as index 14 i to kao ni od kuda 4
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ubacice sad Nunn jedno 15 poena sigurno. Treba biti spreman na to. 2
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, mister-no said: Brate hoće da ima sveže i bez faulova Motejunasa i Izundua za finiš , kad ako ne u 2/4 na 20 razlike Sve je to ok, onda stavi Ojeleya na 5 kao protiv Reala. Plavsic je skandalozan. Vratio ih u ritam lik. 5
Bode Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, srlepajce said: Meni se ovakav Kodi svidja. Preuzima akciju. Ono drndanje lopte 20 sekundi me je izludjivalo. Ladno vec ima 10p 4as index 14 i to kao ni od kuda Lako moze biti triple-double
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nunn se zagrejao i ispaliće on neki svoj prosek. Važno je da se ostali ne razigraju i da držimo dvocifrenu prednost. Plavšić - no comment
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Radulja razmišlja o moj Plavšiću, kako bi ja to pokidao
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Napadati midzeta Shortsa u svakom napadu .
Recommended Posts