Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Cavani said:

Plavsic je promasio zicer, primio trojku u facu, napravio faul u napadu, pogubljen na obe strane. Neverovatno kako nas je upropastio za 3 minuta.

Ma totalno je poremetio odbranu. Kasni večito. Deluje da mu mozak radi sa pingom 250.

• Like 1
Posted
Just now, mister-no said:

Brate hoće da ima sveže i bez faulova Motejunasa i Izundua za finiš , kad ako ne u 2/4 na 20 razlike 

Isto mislimo.

• Like 1
Posted

Nece Plavsic vise videti EL ove sozene. Sad je i Sasi jasno. CMM mora da prepusti Batleru inicijativu u napadu.

Posted
1 minute ago, mister-no said:

Brate hoće da ima sveže i bez faulova Motejunasa i Izundua za finiš , kad ako ne u 2/4 na 20 razlike 

Ima 2 centra a protivnik 0. Nema nikakve potrebe za Plavšićem a razlika nije prevelika jer ima još puno da se igra.

• Like 8
Posted
Just now, YAO said:

Nece Plavsic vise videti EL ove sozene. Sad je i Sasi jasno. CMM mora da prepusti Batleru inicijativu u napadu.

Videće, kada nekoga treba da pošalje u gipsano korito. 

• Ha-ha 1
Posted

Ma kakvi faulovi, imamo 2 centra i plus mozemo da igramo strasan small ball, nema izgovora za Plavsu ako su citava oba centra.

• Like 2
Posted

Kodi je odlican, ne preterujmo. Jednu gresku imao sto nije dao dedi loptu. Sve ostalo odlicno. Sut mu nikad nije bio forte. Kako je provozao Osmana...milina.

Posted
1 minute ago, Sector said:

Ima 2 centra a protivnik 0. Nema nikakve potrebe za Plavšićem a razlika nije prevelika jer ima još puno da se igra.

Ovo. Plus sto protiv tih njihovih fejk centara mogu da odigraju i Deda, Odzeleje i Moneke. Znaci na visokim imamo 5+Plavsa a oni 2 igraca. 

• Like 1
Posted (edited)
1 minute ago, BattleBender said:

CMM igra kao prime Wade, onaj sto je sa Shaq-om osvojio titulu.

Cak i ciglari kao D-Wade 🤌

Edited by JPM
Posted
3 minutes ago, mister-no said:

Bolje da je Jaga stavio na centra. Korisniji bi bio.

Ima još da se žestoko rilja da pobede.

Posted

Meni se ovakav Kodi svidja. Preuzima akciju. Ono drndanje lopte 20 sekundi me je izludjivalo.

Ladno vec ima 10p 4as index 14 i to kao ni od kuda 

• Like 4
Posted
7 minutes ago, mister-no said:

Sve je to ok, onda stavi Ojeleya na 5 kao protiv Reala. Plavsic je skandalozan. Vratio ih u ritam lik.

• Like 5
Posted
Just now, srlepajce said:

Meni se ovakav Kodi svidja. Preuzima akciju. Ono drndanje lopte 20 sekundi me je izludjivalo.

Ladno vec ima 10p 4as index 14 i to kao ni od kuda 

Lako moze biti triple-double

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...