Giorgio II Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bio bi red da se bar jedan plej malo upristoji... Dobra odbrana
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 minutes ago, fradler said: Motejunas je kosarkaski Arnautovic - igra peske, ali klasa je klasa. Čekaj da se nakače stručnjaci koji su ga pljuvali i sprdali se sa njim kad je dosao. Covek ima više odigranih utakmica nego neki što su gledali preko Tv-a. Namazan iskusan igrač. Stara škola što bi se reklo. Kad neko zna, ne treba mu godinu dana da se uigra. Edited 4 hours ago by No name
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Dao bih dupe za dobrog pleja. Ova dvojica se samo zaleću ko junci i gube lopte. Ako Grejem nije Geri Pejton lično, može doći i Fil Džekson džaba
drakon1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi smo se u napadu raspali, ali Fener odbija da se probudi.
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, fradler said: Sta prica ovaj jazavac, kakav crni act of shooting Bulazni lik
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Jbt ovaj covek na klupi se ne gubi sa rotacijama. Sve tačno, pravovremeno. Onaj kome ne želim ni ime da spomenem bi do sada uveo i Nešu Ilica na parket. Edited 4 hours ago by No name
Brajant Danston Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Igramo vrhunsku odbranu, da smo pogađali trojke išli bi na plus 20. Ne znam za vas, meni ovaj trener deluje skroz pristojno.
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Just now, Brajant Danston said: Igramo vrhunsku odbranu, da smo pogađali trojke išli bi na plus 20. Ne znam za vas, meni ovaj trener deluje skroz pristojno. Raskidaj sa Sasom ostavi ovoga!
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Litvanac, juče došao al bukvalno. Ne treba mu ni prilagođavanje, navikavanje, upoznavanje itd slične zajebancije...Ybg, ili jesi ili nisi a ovaj Litvanac jeste. Klasa. 7
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nova nagradna igra,ko ubode trojku dobija stan na BGD na vodi.😁
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Defanziva odlična, ekipa probuđena - da vidimo može li ovako do kraja? To bi bilo vrlo važno s psihološkog aspekta.
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nestvaran je nacin na koji mi gubimo lopte.
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali kakva je bijeda CMM, on ništa živo ne radi a lik je plej.
Recommended Posts