Webad Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Nini3112 said: Ma daj bre,sta radi ovaj na klupi? Prima platu 4
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Krševan Klarica Krševan Sfero Krševna košarka Krševna Aba Krševna Zvezda Krševan ja, Krševnim glasom Željka Bebeka - što je meni ovo trebalo 1 1
Djo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sfero oborio jos jedan rekord na klupi Crvene Zvezde. Sezona gotova u septembru.
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jbt, jeste li videli kako je bedan bio KKP protiv Krke? CZ: hold my beer... 1 1
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, realno *w said: Jbt, jeste li videli kako je bedan bio KKP protiv Krke? CZ: hold my beer... Skroz ocekivano. Ovo ce morati na guzove. Jebe se velikim igracima da igraju aba.
Zadnji vezni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Hahahaha kakav napad iz tajm auta. Kakav jad,beda i očaj. Edited 7 hours ago by Zadnji vezni
Djo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Odzlej se raspao na kraju sezone u Valensiji, jedva su cekali da ga se otarase ti mu das 1.5 miliona. 1
Taki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Webad said: "dajte ljudi, pa ko menja trenera posle 0-2?" 🤡🤡🤡🤡🤡🤡 Samo neozbiljni klubovi
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago @Utopista jel ovo neka visa pravda sto se desava? Ja stvarno nemam zivaca... 1
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Preko Dede je palo jedno 3,4 trojke. Na svaku je kasnio bar sekundu. 2
Glavonjic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Janis ne sme ni da zahteva presing po celom jer bi igrači lagano iskulirali.
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ova ekipa mi ne izaziva bilo koju emociju, ni pozitivnu ni negativnu. Sedim u hali i razmisljam o poslu sutra. Pakao epskih razmera je ovo. 1 1
drakon1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Pristup meča je katastrofalan. Osim Miljenovica niko nije ušai 100% motivisan. To nam se prosle godine obilo o glavu i uzelo nam jedan trofej. Standardna letargija u ABA. Kao da su igrali duplo kolo EL na strani i dobili obe utakmice pa se malo opustili, a ne da bi trebalo da crknu da se pokažu i dokažu. Sferopulos drži jedinog igrača koji je dao nešto izvana na klupi. Ne mogu više ovo, neka i dobijemo, Grk mora da ide.
Taki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Preko Dede je palo jedno 3,4 trojke. Na svaku je kasnio bar sekundu. I avaki put se nešto zatetura 1
Recommended Posts