Henry Chinaski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ostalo 7 sek, Karter najlaganije prelazi i dodaje loptu na 2 sek do kraja 2
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jel ovo Mike iz KKP i kad je naučio da postigne ovakav koš? 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odlicno prvo poluvreme u napadu. Mora mnogo bolje u odbrani i skoku. Ne ocekujem ovako da sutiramo u nastavku. 2
Ječmendo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad smo zadnji put imali dva igrača koja stalno napadaju obruč poput Nwore i Monekea? Moćno i lijepo. 7
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako sutiramo trebalo je bar 10 razlike, sad kad nas stane sut Boze pomozi 1
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da bi se ovo dobilo, mora malo i odbrane da se odigra... 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Disfruto said: Kako sutiramo trebalo je bar 10 razlike, sad kad nas stane sut Boze pomozi Imamo maltene identicne procente kao Bajern, nista bolje ne sutiramo Samo nam napucavanje sa njima svaki put dodje glave na kraju, morace odbrana da se stegne i rudari 5
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Malo će vremena proći od trenutka kada kažeš Vasilije - Vasa misliš samo na Kostova. Mali zna ❤️ Bravo breee! 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dobro je što im trčimo u leđa, ali ovaj način igre na postavljenu odbranu nije moja šolja čaja. Dok ulaze šutevi iz individualnih akcija dobro je, ali je non stop prisutna strepnja da će to da stane i da će sve da ode nizbrdo. Zato mora bolje u odbrani, komunikacija, hasl i skok skok skok. Edit: idite bre u pm mislio sam da sam promašio temu.😄 Edited 1 hour ago by Smrtokapa 1 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Gavran said: Kostovvvv Brate nije ovo uni tema. 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Bravo sine. Pogrešan topic.😁 Edited 1 hour ago by Zadnji vezni
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Namestismo otvorenu trojku Obstu, ovo nema nigde.
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uf bojim se da nas ovo sad ne usere... Ovaj smarač je baš večeras morao da se raspuca...
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Niti smo stegli odbranu niti smo popravili skok u nastavku 😮💨
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jebeni Majk, nekad imam utisak da samo protiv nas odigra na nivou
Recommended Posts