СамоТи3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, NMX said: Uzas i tragedija. Kako na terenu tako i na uvek objektivnom forumu. Samo sto ce na terenu svakako biti bolje a ovde bas tesko. Najjaci smo navijaci na svetu. E, da. Prosle godine posle puta u Moksvu i onog ubogog turnira, kakvih je komentara bilo. Pa onda najbolja EL polusezona ikada. Sada ceo novi tim. Ajde malo barem prikocite jbt Брате све си у праву, али овакав приступ утакмици, ако хоћеш да носиш Звездин дрес, ни испред зграде не би смео да имаш а не на пријатељском турниру, наравно да ће бити боље кад крене сезона и приступ и све али некако не можеш да се не изнервираш када гледаш ово јбг.
dzakala Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kenan nastavlja ponstarom dobrom obicaju faul za 2+1 Edited 4 hours ago by dzakala 1
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako ce nam dzigericu jesti Nwora,nadam se da ce krenuti da pogadja
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ono gde se vidi najveće neznanje Janisa, jeste to sto najvažnije pojacanje ne uigrava vec pusta Kodija da radi sve ono isto i pogrešno sto je radio prosle sezone. 1
Borca Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Stefi88 said: Kako mislis da je nebitno, nebitno je kada gubis nesto knap ili egal, a ne ovo gazenje od mocnog Pariza... Kakav sarkazam? Svi kukaju, sto ti samo ja smetam sto se raspadamo? Ja sam shvatio kao sarkazam postove (u smislu da je nebitan rezultat posto su pripreme) posto svi drugi (i ja) opravdano kukaju, ako nije sarkazam i ti isto "kukas" opravdano kao i ostali onda se izvinjavam. 1
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pogresne bekove smo najurili. Jago i Nedara su melem za oci i dusu, u poredjenju sa Kodijem i Kenanom.
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Spojili smo dva dobra napada. Majko sveta koliko smo losi da me ovo raduje. Odbrana je tuga i zalost. Samo slučajno možemo odbraniti napad. Ne vidim kako s ovim igracima i "stručnjakom" mozemo bilo koju utakmici u el primiti manje od 90. Do novembra Sfero je aut.
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da spustimo ispod 15 pa da probamo da okrenemo u 4/4. 1
Steve Gerrard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, NMX said: Uzas i tragedija. Kako na terenu tako i na uvek objektivnom forumu. Samo sto ce na terenu svakako biti bolje a ovde bas tesko. Najjaci smo navijaci na svetu. E, da. Prosle godine posle puta u Moksvu i onog ubogog turnira, kakvih je komentara bilo. Pa onda najbolja EL polusezona ikada. Sada ceo novi tim. Ajde malo barem prikocite jbt Kad se krene odma jako crno, kasnije nemas sta da izgubis,mozes samo da dobijes. Ovako makar nisi gladan,nahranjen si 1
berti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Je li sad birao trener igrace ili ce opet imati alibi i večni kredit 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sve drugo i nekako ali kao što sam pisao x puta, kompletna bekovska linija iz prošsle sezone je trebala da bude raspuštena, koliko košta da košta a mi smo ostali sa Kenanom i Vukom. 3 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izađoše Karter i Rivero opet se raspadosmo potpuno. Mati draga...
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Možete li ove momke u crveno-bijelom zamisliti kao korektnu EL ekipu u nekom trenutku ove sezone?
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, NMX said: Uzas i tragedija. Kako na terenu tako i na uvek objektivnom forumu. Samo sto ce na terenu svakako biti bolje a ovde bas tesko. Najjaci smo navijaci na svetu. E, da. Prosle godine posle puta u Moksvu i onog ubogog turnira, kakvih je komentara bilo. Pa onda najbolja EL polusezona ikada. Sada ceo novi tim. Ajde malo barem prikocite jbt +30 razlike, miran sam. Poslozice sve to Sfero. Napred nasi. 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, NMX said: Uzas i tragedija. Kako na terenu tako i na uvek objektivnom forumu. Samo sto ce na terenu svakako biti bolje a ovde bas tesko. Najjaci smo navijaci na svetu. E, da. Prosle godine posle puta u Moksvu i onog ubogog turnira, kakvih je komentara bilo. Pa onda najbolja EL polusezona ikada. Sada ceo novi tim. Ajde malo barem prikocite jbt Kako da se prikoči, gde da se propusti prilika da se iz pripremnih mečeva zaključi kakva nas kataklizma čeka. 1
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni se Miljenovic svidja a sa normalnim trenerom moze biti nesto od Izundua
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: +30 razlike, miran sam. Poslozice sve to Sfero. Napred nasi. "Trebo nam je ovaj šamar" 2 1
leki bg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pre sezone, realno samo budala ne bi pozelela Nworu u svom timu. Covek kao da je Space jam lost talent.
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jesam li rekao da će ako budemo izgubili ovaj meč ili doziveli ubedljiv meč da će se terati ceo stručni štab i igrači i da će makar 5-6 strana da se ispiše o kukanjuu, jedino sam se zeznuo jer ovde će večeras biti makar 10 strana kukanja... Ljudii ovo su PRIPREMEE, ljudi igraju bez 4-5 igrača, prvi put se juče skoro svi oni upoznali, grobari su imali skor 1-6 u novembru mesecu u evroligi na kraju umalo da budu medju 10 ili medju 8.. 4
Сандро Лаки Ђентиле Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Скидам капу свакоме ко нам да мање од 90. Овде ће неки Шортер и слични да се иживљавају до изнемоглости. Да Штембергер још игра, постављао би нове рекорде.
dunaj95 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Semi baš ima meku ruku, fino i loptu vodi, sviđa mi se kako igra... Nwora !?!? Kakvo silovanje , imam osjećaj da je uzeo 20 šuteva i sve promašio... Graham ima znanje, njemu će trebati sigurno još vremena da uhvatiti ozbiljan ritam...
Recommended Posts