DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, TB Told said: Drhtim od straha pred utakmice... Ok samo nemoj posle da napises da je ovaj derbi nebitan. Oni igraju 4 utakmice za 7 dana, tako da ni umor ne sme da bude izgovor.
fradler Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Podsetite me, jel bilo nekih trzavica na relaciji Rakočević - Radonjić? Slušam Rakoča u podkastu kod Kalinića i Popa, izgleda da baš i ne miriše Radonju, ali je zato 1 Vladu Vukoičića nahvalio za sve pare. Generalno dosadan nastup, gomila fraza i floskula, standardne naša deca - domaća osnova - zli stranci budalaštine, utisak je da ni ne prati košarku ozbiljno. Čini se da ga iz nekog razloga jako iritira naš budžet i kaže da je sve sem f4 neuspeh. Hau jes nou. Znam da se on ovde često priželjkuje na nekoj bitnoj poziciji u klubu, ali zaista nemam utisak da je sposoban da dobaci dalje od Dozet nivoa.
leki bg Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago (edited) 1 minute ago, fradler said: Podsetite me, jel bilo nekih trzavica na relaciji Rakočević - Radonjić? Slušam Rakoča u podkastu kod Kalinića i Popa, izgleda da baš i ne miriše Radonju, ali je zato 1 Vladu Vukoičića nahvalio za sve pare. Generalno dosadan nastup, gomila fraza i floskula, standardne naša deca - domaća osnova - zli stranci budalaštine, utisak je da ni ne prati košarku ozbiljno. Čini se da ga iz nekog razloga jako iritira naš budžet i kaže da je sve sem f4 neuspeh. Hau jes nou. Znam da se on ovde često priželjkuje na nekoj bitnoj poziciji u klubu, ali zaista nemam utisak da je sposoban da dobaci dalje od Dozet nivoa. Radonja ga nije hteo u timu, odnosno samo u ulozi vode 2nd unita...oBrana. Edited 52 minutes ago by leki bg 1
Recommended Posts