vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.instagram.com/p/DUZAM4aCFvG/ Preminula macka Ljubica. 1 48
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, vinogradskaopera said: https://www.instagram.com/p/DUZAM4aCFvG/ Preminula macka Ljubica. Tuga... nadam se da ce nastaviti da prati utakmice i bude nasa talija i na lepsem mestu. 4 11
liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Wook said: Odgovarala bi nam pobeda Hapoela, ali napred Valensija! Od svih vecerasnjih utakmica,nama je ova ubedljivo najbitnija..naivno je misliti da Evroliga nece ugurati u ple-of,ovako ili onako,skupocene ekipe Reala,Pao-a,i Hapoela..Valensija ipak nije iz te price.Jedan od najmanjih budzeta u ligi,skroman sastav..Buce nam direktan rival za plej-of,a imamo 0-2 sa njima..oni su poslednja ekipa za koju bih navijao do kraja takmicenja... 5
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sjajno vece nasih momaka u Areni, Celafuto nam je zategao odbranu za mesec dana bolje nego Obradovic za 3 godine. 1 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šteta za poraz Hapoela. Ko bi rekao da će svi oni rezultati koje smo priželjkivali stvarno se ostvariti. Malo i nas sreća da pogleda. Sutra sa pobedom se konačno bar malo odvajamo od konkurenata. 💪 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni ova live tabela EL nista nija jasna. Kako to da smo peti?
Вујке Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ова два-три кола Евролиге показују да оптимистична теорија која се своди на то да у преосталих 12 кола играмо против ”седам екипа које су од 14 до 20. места на табели” не држи воду. Партизан је изненадио Хапоел и Панатинаикос, Дубаи је у два дана победио Олимпијакос и Реал, Бајерн је разбио Хапоел и Монако, Париз је добио Реал и близу су победе против Фенера, итд. Да не причамо о томе да ћемо малтене са свим тим екипама играти у тренутку кад су у узлазној форми. (Рецимо Партизану ће се вратити два најбоља играча, Карлик Џоунс и Двејн Вашингтон). Тако да памет у главу и утакмицу по утакмицу. Ниједна победа не сме бити унапред уписана. Edited 1 hour ago by Вујке 14 1
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, suptil said: Meni ova live tabela EL nista nija jasna. Kako to da smo peti? Izgubili, prvo Real, pa onda i PAO, bili ispred pa skliznuli.
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bas nam znaci poraz Monaka Vec sutra mozemo da im bezimo dve i plus imamo 2:0 2
Erik Kartmen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Crni Vasa šta je odigrao... 0-8 trojke, 4 izgubljene lopte i jedna slomljena kičma od strane Montera. Ne radujem se što je Valensija pobijedila, ali nam je olakšala direktni duel sa Hapoelom za plej of, plus mislim da im je i dalje loš raspored i da ima prostora da oni više puta kiksaju nego mi do kraja. Naravno, sve je to nebitno i mi treba da čuvamo svoju kuću, počevši od sjutra, a ostalo će doći. 4
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Čočo said: Šteta za poraz Hapoela. Ko bi rekao da će svi oni rezultati koje smo priželjkivali stvarno se ostvariti. Malo i nas sreća da pogleda. Sutra sa pobedom se konačno bar malo odvajamo od konkurenata. 💪 Bilo bi previše da nam se 100% poklope svi rezultati.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sutra nam je ogromna sansa da zakoracimo u top 6. Nadam se da necemo izgoreti, mirno i organizovano 40 minuta. Jos ako i Baski dobiju Barsu... 1
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pored naše pobede sutra, što mi je daleko najbitnije, najviše bi me obradovala pobeda Efesa 6
kokodakalo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 12 minutes ago, rodriguez said: Ako dobijemo MTA sutra idemo na 4. mesto EL Zavisi i da li ce i sa koliko razlike Barsa pobediti Baskoniju. Nasa kos razlika je za 4 poena bolja od Barsine, pa tako ako mi pobedimo sa 5 razlike, a Barsa sa 10 ona nas prestize i mi ostajemo 5. Medjutim sve je to nebitno. Bitno je da pobedimo sutra Makabi, a sa pobedama ce se nasa pozicija na tabeli popravljati. Tabela znacaj ima na kraju. Greska 14 razlike je nas i Barsin odnos. Edited 2 hours ago by kokodakalo 2
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pobeda sutra. Neće biti uopšte lako kao ni bilo koja utakmica do kraja.
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Na sta trenutno lici Vasa. Strasno. Trojka gde mu je Montero izlomio noge i dva plus jedan za direktan gubitak utakmice, cak i da zanemarimo sve ostalo. Sve radi da akcije kluba padnu 😂 Bas nam je trebalo da Valensija izgubi ovo. U svakom slucaju smo 5, a mozda i 4 sutra. Edited 2 hours ago by VISOKOLETAC 1
Webad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 26 minutes ago, Erik Kartmen said: Crni Vasa šta je odigrao... 0-8 trojke, 4 izgubljene lopte i jedna slomljena kičma od strane Montera. Kao alen iverson u prajmu! 1
texas Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Gudura said: Velika Skadarlija. Ocigledno je cesto tamo, verovatno je i u vlasnistvu, ili mu je vlasnik neki ćaci kompanjon Vlasnik je Andrej 1/1, bez partnerstva. A burazer mu dolazi svako malo na espresso i zero kocu. Mislim da partijske glave imaju obavezu da tamo s vremena na vreme proslavljaju kakve li vec porodicne datume…
MGinobili20 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Одгледао сам цео меч Хапоела и Валенсије, да смо којим случајем довели Мицића, прошли бисмо горе него ккп са Џабаријем. Са друге стране, Монтеро је убица. 1
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prošla reprezentativna pauza je donela pad forme posle serije pobeda, nadam se da će posle kup pauze biti bolja situacija. Ne znam koliko je kup trofej bitan klubu, ali ako se gleda malo dalje treba odmoriti Nworu i Mekintajera za finalnih 10 EL mečeva. Neka igraju kup Jago i Butler. Jago je stalni MVP takvih takmičenja.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Bode said: Izgubili, prvo Real, pa onda i PAO, bili ispred pa skliznuli. Da mi odigramo ozbiljno pošto u EL nema lakih protivnika. 4
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mnogo, mnogo bitna utakmica sutra. Da sam bio pametniji od tri tekme (Dubai, Hapoel, Makabi) izabrao bih ovu poslednju, ovako novčano sam se ozbiljno ispucao za ove dve. Ko god da je u mogućnosti treba da ode na Makabi, publika mora da bude vetar u leđa!
Recommended Posts