Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zajebite sudije, mi smo ozbiljno stekali ofanzivno, pogotovo na kraju trece i pocetkom cetvrte cetvrtine. Tu smo imali priliku da ih prelomimo, ali malo nedostatak srece, malo nedostatak pameti, malo nedostatak znanja i spreme - i jebi ga. Tacno sam znao da ce posle tog hrkljusa prvi kos biti sa bacanja....

Nego, usli smo u trku s njima u prvom poluvremenu, dozvoli smo previse poena iz kontri, a zatim suvise nasih gluposti u drugom poluvremenu kada je odbrana fercerala kako treba. Kljucni momenti, uz kraj trece cetvrtine, su faul Batlera na trojci i niz lopti koje su iscurile iz kosa, i eto.

Dalje, mislim da smo bili daleko Izundua od pobede. Fizicko prisustvo, skocnost, zilavost - mislim da se tako Valensije ovog sveta najlakse dobijaju - da bi uz dva ofanzivna skoka i prikucavanja uspeli da ih reshimo. Stoga, ako cemo da bajemo i dodolamo - nek bude za Ebukea, ne Grejma

Bice zajebano uspostaviti hijerarhiju, glupo bi bilo negirati to. Pred Saletom je ozbiljan izazov. Verovatno moramo preci iz moda jahanja nosilaca u deljenu minutazu i mlevenje ritmom. Obzirom da Kodi nema alternativu na poziciji to mu nece smetati, ali doziranje Batlera i nashih 62 krila ce biti izazov, narocito kad ovim glavnima i glavatima (Chima i Kalina na prvom mestu) ne ide... Takodje, bice bitno videti da li je pocetak sezone Nvore bio splet okolnosti, te kako ce se snaci s manje lopte u rukama. U teoriji - to bi trebalo da bude idealno za njega. U praksi - nisam siguran, cudna je i on glava, kada nije protagonista ima tendenciju nestajanja sa parketa...

Moramo uzeti 2 pobede u naredne 4 utakmice da bismo zadrzali dobru poziciju i dobru atmosferu. Podsecam - kad se dobija sve je kul. Kad se gubi igraci pokazuju svoj pravi karakter, a ipak imamo suvise nepoznatih...

• Like 4
Posted (edited)
1 hour ago, Bad said:

Ovo je nameran faul, dva bacanja i lopta sa strane

Šteta što sve primetimo kada je već kasno

Ja ovo uopste nisam primetio.

Bez trunke subjektivnosti, skolski primer tehnicke ili nesportskog.

Ali nisu sudije uticale previse, bilo gresaka na obe strane,.jbg ovo jeste nas zadnji posed bio pa ima vecu tezinu.

Edited by leki bg