Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, srlepajce said: Lajkuj komentar ako igras 😭 Jel lajkovao? 2 1
Valensija Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 minutes ago, Leo said: Jedino bazene sa njim da mjere.
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 57 minutes ago, Don Dusko said: Zamisljam scene da Batler ovako promasi bacanja kao sad Spencer. Meni više liči da bi to mogao da bude Grejem… pod uslovom da uopšte i zaigra ove sezone Edited 3 hours ago by The_Big_S 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedino ko je baksuzniji od nas je Kinan Evans. Vrhunski igrac i sada opet ovo. Ne bi me cudilo da je zavrsio karijeru. Bas sranje. Podsetnik da se igraci ne vracaju pre nego sto trebaju. Neka oporavak traje koliko treba da traje, a lako ce Grejm, Nvora i drustvo da nam doprinesu kada bude najvaznije.
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 hours ago, Sector said: @Losmi17 što se smiješ brt? 🙂 Cijeniš da smo favorit ovako izranjavani? Niste. Nego mi je simpaticno koliko pises o povredama i blago dzinksujes. Iako je ovo svetski rekord verovatno s povredjenim igracima...
Placebo Lone star Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Golden state igrao sa 6 igraca 2010. aTj zavrsio sa 5 igraca jer se jos jedan povredio za vreme utakmice.Inali su 8 prijavljenih igraca koji od kojih dva nisu igrala da bi mogli da ispune minimalnu kvotu da utakmica uopste pocne. https://youtu.be/fHeAHaxW0nI?si=m8nx9rAcGOMhI0-y
Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Plavšiću se takvom kakav je, pruža nova šansa da se u bolje izdanju prikaze. Moraće da ima minute. Teško da će se kompletna utakmica premostiti sa Motejijunasom, a kada nije na terenu da Odželej ili Moneke imitiraji peticu.
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Što se tiče prevremenog vraćanja, bacite oko na Čimin video o četiri najveće razlike između NBA i Evrope.
Recommended Posts