Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
9 minutes ago, Jeremija123 said:

Nevezano za utakmicu danas, molim vas sklonite Uroša Plavšića iz kluba. 

Jedini i isključivi razlog zašto uopšte igra košarku je visina 2.16cm, sve ostalo je katastrofa, košarkaški IQ u debelom minusu.

Svojom pojavom širi glupost na ostale igrače.

Preterujes. Samo on nije za evroligu, moze da igra u Spartaku ili nekoj osrednjoj turskoj ekipi.

Jednostavno mi imamo nekoliko igraca koji nisu za evroligu ali aba ce moci da igraju. Ne mozes bas imati 15 visokokvalitetnih igraca a mi cekamo i Bolomboja.

Edited by JPM
  • Like 4
Posted

Sta vam smeta Plavsa nece videti parketa u EL, igrace samo ABA ligu kada su svi na broju, treba neko da zabavlja malobrojnu publiku na aba mecevima.

Posted

Екипа која овако осцилира 5-6 дана пре почетка сезоне нема чему да се нада у истој, а амплитуде су у прекратком периоду заиста ненормалне. Поред самог тренера, писао сам и прошле сезоне и, што кажу Англосаксонци, умрећу на том брду, нама је Бугарин највећи проблем у екипи. Знам, наћи ће се неко да извуче ово кад буде погодио неке тројке, али тврдим да се са њим на било којој одговорној позицији нећемо најести хлеба. Зато сам се много надао у Грејема, али не даде се усраном до потока. Ово што нико ништа не прича сигурно није добро, а чини се и да смо осуђени да дуже него што можемо да поднесемо будемо без Бокија, тј. са Плавшом. У свакој оваквој Риверовој утакмици ми ћемо много патити, и јесам га спремно похвалио и посипао се на прошлих пар утакмица пепелом, али ако су овакве осцилације, исто неће бити среће. Нвора брат је исто критичан, гледање у пасуљ како ће отворити и превише протагонизма кад га не иде. Имамо ми квалитета, имамо и меса, али за овакве недостатке нам треба бољи тренер, рекао бих. Добићемо ми нешто на о-рук и ху-ха, али се плашим да ће нас рутинирати више пута него што су многи од нас спремни да поднесу. Ово данас је било као да никад нисмо играли у Арени.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Plant said:

Igra ne valja, postavka iste ... sut je kvarljiva roba ali i posledica igre koja nije ni ze q...

Dajte Saleta odmah, taman je roster za njega ... sto pre to bolje, dok vise njih ne upadne u Kenanov kanal

To je tačno, no problem je što je nama uvek pokvaren.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Ovih par likova (NMX, TB, Bosman itd.) kojima smeta nezadovoljstvo na pazi sad LIVE-u posle 40 razlike od Pariza i 25 razlike kod kuce od CSKA 🤣 Pritom se i u porazima i u pobedama kritikuju iste stvari.  CMM koji ne moze da organizuje nedeljni rucak, a kamoli pozicioni napad, Cannan koji ne moze da pogodi otvoren bazen malim kamenom a ne otvorenu trojku na kojoj je neprestano sam na ovim pripremama, Sfero koji je upao u neku definiciju ludila i ponavlja iste stvari (Dobric na 2, Nwora na 2), uprava koja nije dovela pleja koji je bar komplementaran sa ovim floor bust genralom ili sutera za kojim vapimo jos od odlaska Barona. Ne pljuje se po difoltu. Ne znam sta vam nije jasno. LIVE tema i sluzi za komentarisanje uzivo prenosa. Kad igraju kao djubre takavi ce i komentari biti, kad igraju dobro isto tako. Ove predikcije s epitetima flara u futuru ostavite za maticnu temu. Tu je vas teren da izigravate cuvare vatre u nekim nepostojecim ratovima.

• Like 8
  • Thanks 2
  • Tuzno 1
Posted

Nećemo se leba najesti od CMMa, nije nikakav hot take i nema veze sa ovim danas. Lik je limitiran ko balkon, nema tu leba. Kao bek ap se već može svariti. 

Ne krene li Graham da igra i isporučuje naši dometi su prilično limitirani. 

• Like 6
Posted
18 minutes ago, JPM said:

Preterujes. Samo on nije za evroligu, moze da igra u Spartaku ili nekoj osrednjoj turskoj ekipi.

Jednostavno mi imamo nekoliko igraca koji nisu za evroligu ali aba ce moci da igraju. Ne mozes bas imati 15 visokokvalitetnih igraca a mi cekamo i Bolomboja.

To u teoriji zvuči lepo, Izundu/Rivero praše u El, a Plavša ih odmara u ABA.

U realnosti neko iz dvojca Izundu/Rivero se povredi pre povratka Bolomboja, a mi tih 20-ak minuta na centru moramo da pokrijemo sa Monekeom, kao nekom nakaradnom peticom i Plavšićem kome je dovoljno par minuta da stvori katastrofu.

• Like 2
Posted (edited)
10 minutes ago, Four Elements said:

Sta se desilo s onim pripreme, jaki treninzi, teske ruke i noge, jel to vise ne vazi?

Za CSKA ne vazi. Za nas vazi.

@Jeremija123 to je uvek rizik, ali moras i da igras na kartu srece da prodjes bez povreda. Ne mozemo sad zbog toga da imamo po 4 igraca po poziciji, to niko nema. Zapravo svi naprace udarnih 12 pa reaguju ako se neki nosilac povredi na duze.

Cak ni 12 udarnih nije, glavna rotacija su 9-10 igraca.

Edited by JPM
  • Like 1
Posted
2 hours ago, Markoss said:

Koci nas Kodi, tako je bilo i prosle godine.

Jednostavno igra na poziciji koja pravi najvecu razliku, a on je em limitiran igrac, em vrlo cesto negativno nepredvidiv. 

Ima i gorih od njega, i problematicnijih, ali on jednostavno nema kvalitet za prvog pleja ekipe koja napada top 8.

Ne bih da budem taj koji brani CMM-a , ali zar on nije bio plej ekipe koja je prije 2 godine igrala playoff Evrolige (bila u top 8).

Posted
35 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said:

Екипа која овако осцилира 5-6 дана пре почетка сезоне нема чему да се нада у истој, а амплитуде су у прекратком периоду заиста ненормалне.

Ne bih baš rekao da su oscilacije ekipe u kojoj je promenjeno 80% igrača nenormalne. 

A što se relevantnosti pripremnog perioda, evo ja znam jedan klub koji je pre tri sezone završio pripreme sa dva relativno lagana poraza na VTB superkupu, prethodno imao poraz od 30 razlike od Huventuda, dvocifren poraz od Borca iz Čačka, pa ne znam kakva im je sezona bila na kraju. 

Što ne znači da će naša biti takva, već da pripreme nisu relevantne za takve ocene. 

• Like 1
Posted
30 minutes ago, Sector said:

Nećemo se leba najesti od CMMa, nije nikakav hot take i nema veze sa ovim danas. Lik je limitiran ko balkon, nema tu leba. Kao bek ap se već može svariti. 

Ne krene li Graham da igra i isporučuje naši dometi su prilično limitirani. 

Drugi plej je prava mera za doticnog ... i mislim da bi u toj ulozi bio jedan od boljih u EL. 

U teoriji je takodje Graham jedan od boljih prvih plejeva ali se bojim da nam je i trener jedan od boljih kocnicara ...

+ ballhandler, Boki

- Grk, Kenan

• Like 1
Posted

Reko sam vam jos pre 4 meseca, bolje da ste ga liferovali u maju. Jer cete inace da ga isutirate u novembru sto je grdje.

Trebao je novi trener da selektira.

Svakako nece na dobro da izadje, jer prosto covek ne zna gde bije zajedno sa sizofrenim rotacijama.

Drugi veliki problem je CMM. Al to i moze da se sanira nekako.

Posted
1 hour ago, Stefi88 said:

Sta vam smeta Plavsa nece videti parketa u EL, igrace samo ABA ligu kada su svi na broju, treba neko da zabavlja malobrojnu publiku na aba mecevima.

Tesko je naci klub u Evroligi poslednjih godina,u kome treci centar nije imao bar neke minute u evroligi.Uzimajuci u obzir koliko nam.se igraci povredjuju Plavsicevi minuti u Evroligi su prakticno zagarantovani.A svakim sekundom svog boravka na parketu on pravi stetu timu.To ne moze da se ne reflektuje na ostale igrace,rezultat..

• Like 1
Posted (edited)

Moskovljani vratiše trenera i par igrača na fabrička podešavanja.

Što bi rekli svoj su na svome.

Biće vraški teško da se zadrži do decembra.

uvek su me fascinirale Janisove petorke i odgovor protivniku i njegovim petorkama na parketu.

Stvarno bih voleo da ga poznajem i da mi da objašnjenje za neke stvari.

Kao što se i znalo da sa CMM kao alfa muzjakom leba nema,da je Nwora kako ustane ujutru,da je Plavšić klovn i da će nam mnogo toga zavisiti od Grejema.

Takođe,da kod nas dodje Stef Kari imao bi 17% šut za 3 p.

Edited by Zadnji vezni
Posted
3 minutes ago, liv7 said:

Tesko je naci klub u Evroligi poslednjih godina,u kome treci centar nije imao bar neke minute u evroligi.Uzimajuci u obzir koliko nam.se igraci povredjuju Plavsicevi minuti u Evroligi su prakticno zagarantovani.A svakim sekundom svog boravka na parketu on pravi stetu timu.To ne moze da se ne reflektuje na ostale igrace,rezultat..

Ma jok, Deda uskace umesto njega u 12...

Posted
4 minutes ago, Four Elements said:

Pa ono, CSKA ce igrati jedno triput manje tekmi u sezoni nego mi, al ok.

Ma zajebavam se. Ne moze se opravdati ovakav poraz, iskreno.

Posted

Pariz i CSKA  su odigrali takmicarske utakmice i ogolili mane ove ekipe,koje su doduse bile u startu prilicno vidljive.Losa odbrana na poziciji 5,nedostatak jednog defanzivno orjentisanog beka, i sto je najgore opklada na sve ili nista na Grejema.Sa druge strane imamo sramotno vracanje Plavsica.Uskoro ce se pojaviti problem i sa reprezentativcem Dobricem,gde je najkorisnije,zbog minutaze ostalih krila,da uopste i ne igra Evroligu..

Posted

Ja sam i dalje ubijeđen da neko treba da sliva stravu ili skida neke crne mađije ovom našem timu... ovako bijedan procenat šuta rijetko ko može da postigne, čak i sa namjerom. 

Biće dobar test sjutra protiv Dubaija, mislim da ih nismo nijednom dobili, realno su dobra ekipa i da vidimo na šta će to da liči i koja ekipa će sjutra da se pojavi na terenu. 

Osim toga, Petrušev, Kabengele i Kamenjaš će biti dobar test za naše centre. 

• Like 2
Posted (edited)

Bolje sto je Dubai nego jos jedan tim sa kojim se mozemo sastati opet eventualno na VTB Superkupu naredne sezone (sto da nam ne postane tradicija da nas pred sezonu "gaze" ovi klubovi iz Rusije sto na terenu sto od strane sudija kao danas i prosle sezone u Rusiji).

Dubai je protivnik sa kojim ces igrati u Evroligi i u onoj plej-of grupi ABA (posto na pocetku sezone nisu u nasoj ABA grupi) pa da se "odmere snage" sa protivnikom koji te ceka dosta puta u toku sezone.

Edited by Borca
  • Like 2
Posted

Волео бих да се сутрашњи дуел два евролигаша игра са евролигашком лоптом.

Posted

Ufff što me iznervira žena, 100 puta sam joj rekao da ne stavlja poklopac na teglu od ajvara samo kao ukras (pa zavrni taj poklopac ženo!!!), da l' da perem pidžamu ili da je bacim?! 

@Don Dusko možeš da otključaš live temu časkom da istovarim kofu govana na CMM-a, Plavšu, Sfera i Kenana. Pa onda opet zaključaj, trebalo bi da mi reši pidžamu, možda i ne mora na pranje.

Ukratko čemu služi ubedljivo najgora tema na forumu.

@NMX u najvećem delu prošle sezone nisam ni otvarao live temu. Topla preporuka!

• Like 2