Kooineeperk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 hours ago, Zvezdaš96 said: Sva sreća pa Butler nije košarkaš Crvene Zvezde i nije juče na meču bio van 12 😉 Ne pratiš na času, lepo je napisano za Butlera 😉 P.S. Svaka čast za avatar, Goblini ❤️ Da, jesi u pravu za Batlera, nisam njega racunao jer nije jos zvanicno bio registrovan. Ali opet i da racunas njega i izostavis rahmetli Plavsu, opet ne vidim kako je to 7 najboljih. Napisao si da smo odigrali mec bez "7 najboljih igraca" sto znaci da su CMM, Kalina, Moneke, D-Mo losiji od ovih 7 koji su izostali. 😄
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) S T O P sa pricom o Vasi i Guduri. Imate toliko lepih vesti u vezi nase igre i plasmana a vi se uvatili Micica i Gudurica po ko zna koji put. Edited 8 hours ago by Don Dusko 8 4
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Čvarkov said: Numete da se radujete pa to ti je. Mi da vezemo pobede do kraja EL mi bi pisali kako ne valja Dobric pa Yago ili neka nova meta. 3
Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Don Dusko said: Mi da vezemo pobede do kraja EL mi bi pisali kako ne valja Dobric pa Yago ili neka nova meta. Pa mora neki balans majku mu. 2
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Što se tiče prognoze naredne/narednih(2) utakmice Crvene Zvezde u Evroligi- Mali će biti čak i stadion ,,Rajko Mitić" da primi sve koji će želeti u sredu da gledaju naš meč u Evroligi. Sada mi ima logike što smo pomerili meč u EL za sredu, taman da u sredu(biće lepo vreme) napunimo naš fudbalski stadion za meč Zvezda- Panatinaikos, pa u četvrtak da napunimo na Zvezda- Lil! NAPRED ZVEZDO!!! 1
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 hour ago, Kooineeperk said: Da, jesi u pravu za Batlera, nisam njega racunao jer nije jos zvanicno bio registrovan. Ali opet i da racunas njega i izostavis rahmetli Plavsu, opet ne vidim kako je to 7 najboljih. Napisao si da smo odigrali mec bez "7 najboljih igraca" sto znaci da su CMM, Kalina, Moneke, D-Mo losiji od ovih 7 koji su izostali. 😄 Da li se ti šališ malo, ili zaista nisi shvatio? Nisam napisao da smo igrali bez 7 NAJBOLJIH košarkaša Crvene Zvezde, već bez 7 najboljih NA SVOJIM POZICIJAMA.. Dakle 2 NAJBOLJA plejmejkera, 2 NAJBOLJA centra(projektovana pre starta sezone, da ne računamo dolazak Donatasa na 3 meseca, jer se ovaj jbg povredio) , najbolje krila i bez 2 NAJBOLJA čista beka šutera. Tako da nisi pažljivo pročitao... Edited 8 hours ago by Zvezdaš96
Guru Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pojedincima da serviraš one Voriorse sa KD-jem oni ni tada ne bi bili u stanju da uživaju u vrhunskoj košarci i top igračima nego bi im glavna tema bili Patrick McCaw i Ian Clark koji su zalutali na taj nivo košarke (i valjalo bi ih što pre trejdovati), zatim Harrison Barnes i Festus Ezeli kojih smo se hvala Bogu konačno rešili i naravno najveća trenerska prevara Mark Jackson. Tužni i nesrećni ljudi koji se sistematski useravaju u topik i čine ga skoro nečitljivim čak i u trenucima kada ima pregršt lepih stvari o kojima bi moglo da se piše, al' ne vredi... 33 1
Crni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 22 minutes ago, Guru said: Tužni i nesrećni ljudi koji se sistematski useravaju u topik i čine ga skoro nečitljivim... Etiketiranje, generalizacija i deljenje dijagnoze od strane moderatora. 2 1 1
Estrella Roja Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ponovo imamo MVP-ja runde Spoiler Doduše podeliće nagradu sa San Franciskom 11 4 1
VISOKOLETAC Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Estrella Roja said: Ponovo imamo MVP-ja runde Hide contents Doduše podeliće nagradu sa San Franciskom I 3 smo na tabeli 😂🔥 3
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pogledah Oli-Monako. Deluje cudno napisati, ali ne bih menjao nas roster za ovaj Olijev, glava za glavu. 11
Nikom nista Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 hours ago, Placebo Lone star said: Mnogo smo jaki.Mislim jel to sme da se pisenili je tudji TM Kod nas se kaže: Mnogo smo jači 😀 1
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Cavani said: Pogledah Oli-Monako. Deluje cudno napisati, ali ne bih menjao nas roster za ovaj Olijev, glava za glavu. Ne bih trenutno menjao naš roster ni za jedan iz EL. Možda prvi put u životu da je klub doselekcijom reagovao onako kako ja lično očekujem tako da imam jako visoka očekivanja. 1
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ekipa je kliknula. Hemija postoji rekli bi se. Neki treneri godinama pokusavaju da stvore tim, da uspostave hijerarhiju, hemiju koja traje i neuspevaju u tome. Sale "alhemicar". I mi Obradovica za F 4 imamo. Naravno da je prelepo biti navijac Zvezde narocito u ovim trenucima. Nadam se da ce klub rasti i u sezonama koje slede. 1
Night wolf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da će prva postava biti: CMM Butler Nwora Moneke D Mo A da će drugu postavu da predvodi Devonte. Pa recimo: Devonte Nwora (spušta se na 2) Semi Kalina Izundu Naravno neće Nwora igrati sve vreme, ali generalno mislim da će se na 1 i 2 smenjivati CMM, Devonte i Jared uz role Nwore na 2. Isto tako mislim da može doći do zamene CMM i Devontea ukoliko prvi počne mnogo da kanali ili se drugi baš dobro uklopi u evropsku košarku. Onda bi Jared kretao na pleju vrv a Devonte na 2, a CMM vodio drugi talas, što je možda po kvalitetu i najrealnije, ali ne i po trenutnoj formi. Možda je Devonte sada više dvojka ali koliko se sećam u onih par pripremnih lopta je uglavnom bila kod njega, sad bio je drugi trener i druga postavka na bekovskim linijama, ali videćemo. Isto tako ima brojnih kombinacija sa Kalinom, Semijem i Dedom u small ball varijantama. Po meni manje bitno da li će 7-8 min ispuniti Jago, Miljenović ili Dobrić, svakako mogu zavisno od forme, povreda ili protivnika i taktičkih zamisli da iznesu epizodnu ulogu pored ostalih aždaja. Momci izgledaju fantastično i pored te čvrstine u odbrani, skočnosti, tranzicije, dobrih ulaza mislim da nam nedostaje samo taj šut sa distance i malo NBA magije koje će siguran sam doneti Jared i Devonte.. zbog svega ovoga saglasan sam da tim ne bih menjao ni sa jednim drugim u EL, pre svega zbog srčanosti, borbe koju su pokazali i potencijala koji imamo. Čini se da imamo i karakterno baš dobre momke i dalje željne dokazivanja i pobednike. Karter i Boki na ovo bi bili fantazija, ne bi bilo skidanja noge sa gasa celu tekmu. No dobro, samo da sa momcima bude sve ok i ja srećan. 1
Recommended Posts