Zvezdaš96 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Dobroo je, dobroo je, sada smo zaista, ali zaista sve čuli, da vidimo šta imamo ovde(samo juče): - Dobrić najgori igrač u istoriji Evrolige - Asvel je ozbiljna evroligaška ekipa(čak i u gostima ih nimalo ne treba potceniti) - Radošić može igrati u životu samo po splavovima Na ovu kolekciju ludosti i delulua dodajemo i da je Jago lošiji košarkaš od Stefana Miljenovića. Bilo je i još po neki biser, ali ovi su mi samo u poslednjih 24 sata baš upečatljivi.. Čekamo da se jave sada i forumaši koji će reći ono što je rekao sinoć nesretni Djurović, kako Jago nije plejmejker za Evroligu i da nema ni znanja ni kvaliteta, da je najgori šuter i sve smo čuli onda... Edited 11 hours ago by Zvezdaš96
Banemacan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Da li neko od kolega forumaša moze da se javi u privatnoj poruci u vezi nabavke karata za meč sa Panathinaikosom posto dolazimo sa strane?
Daiki Ito Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Necu toliko o Dobricevom napadu , ali ono maltretiranje De Koloa u odbrani to nijedan nas igrac ne moze , bez on . 🙂 1
Zvezdaš96 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 3 minutes ago, Daiki Ito said: Necu toliko o Dobricevom napadu , ali ono maltretiranje De Koloa u odbrani to nijedan nas igrac ne moze , bez on . 🙂 Prestani širiti optimizam i biti tako nerealan prema našim košarkašima, Ognjen Dobrić je najlošiji košarkaš u celoj Evroligi i Holatz ga jede za doručak. Kakav Dobrić, on i Deda i Kalina ruku pod ruku pa na splav, veze oni nemaju. Kakav Jago, svi ti pehari i sva ta MVP priznanja sa svojih 25 godina su mu poklonjena, zato što je midget i ljudi se sažalili na njega. Veze taj Jago nema, šalji na ga na fudbal! 😉 Edited 11 hours ago by Zvezdaš96 2 1 1
forumko topic Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 43 minutes ago, Chaos Is Me said: Najgora stvar koju treba da uradimo pored ovakvih opcija na bekovima i krilima je da nasilno tražimo minute Dobriću. On je smešan igrač naspram konkurenata na SG i SF. On tu treba da bude za ne daj bože, a ne da ima neke standardne minute. Nemoj na Dobrića, brate. Pa sad bi mogao da dobiješ neku naprednu statistiku kako je punio Spartak i Budućnost, dok je ekipa gubila utakmice. Šalu na stranu, apsolutno saglasan da on nema mesta u ovakvoj ekipi, kada se veći deo povređenih vrati (Kartera, nažalost, ne računam). Trojka puna, na dvojci nema šta da traži, čak ni kada smo osakaćeni bekovima. Deluje kao da smo pijani milioneri (što trenutno i jesmo), pa se razbacujemo NBA igračima, dok za domaće nema mesta, ali i jeste tako.
TB Told Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dobrić je punio Spartak i Budućnost zato što je jedan od retkih koji ne bira utakmice, i to treba ceniti, kao i činjenicu da nikada ne pravi problem oko minutaže. Ne treba mu na silu tražiti minutažu, ali svakako može da kao igrač sa kraja klupe doprinese u nekim mečevima. 17
Sinnerman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 1 hour ago, Don Dusko said: Druze Yago je najmanji problem on ce na tribine kada dodje Batler i Grejm. Kopakabanu da prodaje krofne i kuvani kukuruz. Edited 11 hours ago by Sinnerman 1
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dobrić će biti na tri ali i na dva kao sada. Kada je to splet okolnosti...čitaj: kada mora. Da nam je živ i zdrav. Nije on kriv što smo tako u mogućnosti da nam 13-i igrač rotacije ima dugogodišnji ugovor na cirka 700k. NIKO NEMA ŠTO IMAŠ TI...!!! 1
Dobar Los Milos Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sta ste se bre sad uhvatili za Dobrica, i to posle ok partije? On nikad nije pravio frku, nikad se nije zalio, niti durio, sedeo je i na tribinama, i cekao sta mu se da. Njega iz naftalina da izvadimo, on ce isporuciti svoje, sto je za svaku pohvalu (i sto ne moze bas svako). Mozda je to nekome suvise malo ili nekvalitetno, sto i mogu da razumem, ali meni je to 100x draze od ko zna kojih padobranaca i diva koje smo mogli da dozivimo. 9
Manu Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nije bezrazlozna diskusija oko raspodele minutaze i uloge kada se svi igrači vrate, spomenuo je i Saša sinoć to na konferenciji uz komentar da tu moze biti problema. Dobra stvar je što imamo još 10ak dana u Beogradu (uz izlet do Subotice) i da će igrači moći da se nametnu onako kako je to najbolje - kroz trening. Lično, ne bih pravio projekcije čisto iz uroka. Ima i mnogo istine da je povredama uzrokovana skraćena rotacija u nekim delovima sezone dobra pošto igrači imaju prostora za grešku, a nama se pogodila u idealnom trenutku gde imamo dobar raspored, ne putujemo i igrači su sada puni samopouzdanja. Nadam se i dovoljno iskusni da ne polete usled ovih rezultata. 1
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Da se igrač kvaliteta Dobrića žali i duri, svaki trener na svetu bi ga govnjivom motkom oterao jer on nema košarkaške kvalitete da bi mu se tolerisalo da bude delicate little flower. Čuj jebote, nema šta da se kaže o igračkim vrlinama pa kao - dobar je dečko. Niko ni ne spori da je dobar dečko. Niko nema protiv da bude zakrpa kad je već tu, ali tražiti njemu neku garantovanu minutažu među svim ovim opcijama bi bilo samoubistvo. 7 1
Los_Pollos_Hermanos Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Добрић ће да уђе и направи пар паметних фајлова, нека натјера противника на пар грешака, кад је сам припали за 3. Регуларна рола за неких 7-8 мин. Ништа се више од момка и не тражи. Ако погоди добро јесте, ако не нека одигра коректан пресинг на плеју. Момак је константа, зна се шта може да испоручи. Не видим разлог зашто нама то не би у ЕЛ одговарало. 2
Dobar Los Milos Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Chaos Is Me said: Da se igrač kvaliteta Dobrića žali i duri, svaki trener na svetu bi ga govnjivom motkom oterao jer on nema košarkaške kvalitete da bi mu se tolerisalo da bude delicate little flower. Čuj jebote, nema šta da se kaže o igračkim vrlinama pa kao - dobar je dečko. Niko ni ne spori da je dobar dečko. Niko nema protiv da bude zakrpa kad je već tu, ali tražiti njemu neku garantovanu minutažu među svim ovim opcijama bi bilo samoubistvo. Ajde nemoj da mi pricitavas nesto sto nisam napisao. Ako ti nije dan, ok, ali zaobidji me sa ovim.
pilif88 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 27 minutes ago, Zvezdaš96 said: Prestani širiti optimizam i biti tako nerealan prema našim košarkašima, Ognjen Dobrić je najlošiji košarkaš u celoj Evroligi i Holatz ga jede za doručak. Kakav Dobrić, on i Deda i Kalina ruku pod ruku pa na splav, veze oni nemaju. Kakav Jago, svi ti pehari i sva ta MVP priznanja sa svojih 25 godina su mu poklonjena, zato što je midget i ljudi se sažalili na njega. Veze taj Jago nema, šalji na ga na fudbal! 😉 Mozes li mi reci koji su Yagovi kvaliteti za EL? Ali onako sazeto u jednom postu
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jel igra Lesor protiv Zvezde? Sitno se broji do njegovog povratka na parket.
nunilo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Stefi88 said: Slazem se sve, samo mislim da ce Yago i dalje imati prednost u odnosu na Miljenovica i da ce on biti u 12... Veci je "problem" kada se vrate Boki i Rivero, sta onda ciniti. Ovde sigurno leze vece dileme nego sto su to Yago ili Dobric, za njih se zna. Kad se svi vrate verovatno ce na tribine i tu i nema prevelikih problema niti nekih trzavica. Jbg situacija je takva kakva je, trenutno se guraju ogromne pare, Dobric nam je nekad bio dobar vise nije.
astrix1402 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Stvarno mislim da se malo preteruje sa kritikama na racun Dobrica. Nije on nikakav vrhunski igrac, vec neko sa jasno definisanom ulogom i minutazom. Niti ce neko da mu nabija minute niti da ga gura na racun kvalitetnijih igraca. Decko je tu, trenira i apsolutno nijednom nisam cuo da se zali na njegovu ulogu u timu. Kako god, siguran sam da je daleko od najgoreg igraca u EL, kako je potencirano u zadnjih dan-dva. 3 1
Bogoljub Gagic Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, suptil said: Jel igra Lesor protiv Zvezde? Sitno se broji do njegovog povratka na parket. Ако сам добро разумео коментатора јуче са Пао Макаби он неће пре краја новембра.
Daiki Ito Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zamislite Dobric je bio clan petorke bronzane reprezentacije na OI , a nema kvalitet ni za 10minuta u Zvezdi . Kad budemo cijenili malkice vise svoje , mozda napravimo jos bolji rezultat nego sad . Oce li mi neko reci da Tarpi ima kvalitet za Monako , Ginat za Hapoel , pojedini domaci igraci u Zalgirisu isto , Rici u Milanu , Puerto u Valensiji , Kalancakis u PAO i ima jos x primjera , a Dobric ne za Zvezdu . Stvarno smo nevjerovatni . 1
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 minutes ago, Manu said: Nije bezrazlozna diskusija oko raspodele minutaze i uloge kada se svi igrači vrate, spomenuo je i Saša sinoć to na konferenciji uz komentar da tu moze biti problema. Ne vidim problem. 1. Plody Killer neMekanbaja, Grejem Riper 2. Waiter 2/3 No Worra 3. Vulverin, Kalinari 4. Nečuma Neokeke, Pradadovac 5. Russel Crow, E-bookah U rotaciji još Kobra kad igramo small ball pa se doPenzijeuZvezdi spušta na 5 i neko od neYago bekova. Naravno, Bokiboy upada umesto Ebooka kad se oporavi 4
pilif88 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 3 minutes ago, Daiki Ito said: Zamislite Dobric je bio clan petorke bronzane reprezentacije na OI , a nema kvalitet ni za 10minuta u Zvezdi . Kad budemo cijenili malkice vise svoje , mozda napravimo jos bolji rezultat nego sad . Oce li mi neko reci da Tarpi ima kvalitet za Monako , Ginat za Hapoel , pojedini domaci igraci u Zalgirisu isto , Rici u Milanu , Puerto u Valensiji , Kalancakis u PAO i ima jos x primjera , a Dobric ne za Zvezdu . Stvarno smo nevjerovatni . Evo pitao sam kolegu za Yaga, a sada tebe za Ognjena Dobrica, u svo postovanje lika, dela i truda Ognjena Dobrica koji je mimo svake diskusije, koij su njegovi kvaliteti za EL? Znaci pricamo u ovom trenutku, ne prosle godine u avgustu, ne pre 5 ne pre 10 godina... Edited 10 hours ago by pilif88 2
Daiki Ito Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, pilif88 said: Evo pitao sam kolegu za Yaga, a sada tebe za Ognjena Dobrica, u svo postovanje lika, dela i truda Ognjena Dobrica koji je mimo svake diskusije, koij su njegovi kvaliteti za EL? Da nista drugo nije njegova odbrana . Koliko je De Kolo dao poena sinoc dok je Dobric bio na parketu ? A da ne pricam da Dobricu odgovara nas nacin igre u tranziciji .
pilif88 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 10 minutes ago, Daiki Ito said: Da nista drugo nije njegova odbrana . Koliko je De Kolo dao poena sinoc dok je Dobric bio na parketu ? A da ne pricam da Dobricu odgovara nas nacin igre u tranziciji . Koliko je Ognjen Dobric dao poean u toj tranzicji? Defanzivni doprinos stoji. A sto se tice Ofanzivnog skila: uzasan je ball-handler, sto se vidi i kada lopta dodje do njega taj napad se zaglavi. Osim suta za 3 nema nesto da ponudi (coskarenje), floutere koje je nekad pogadjao sada promasuje. Ne kreira ni za sebe ni za druge. E upravo to pokusavaju ljudi da vam objasne (uz svo postavanje lika i dela Ognjena Dobrica) on polako klizi u cipele Branka Lazica i to se ne moze promeniti. U ovakvoj Zvezdi sa ovakvim igracima on moze dobiti uravo to sto si rekao 5-10 minuta u skladu sa povredama. Sve osim toga je opcija manje u napadu. Njegov skill set moze da bude dovoljan protiv Baskonije, Asvela ali za azdaje tip PAO, Oly itd itd tesko Edited 10 hours ago by pilif88 1
Creed Bratton Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, NikadProtivKaline said: ne bih se slozio za miljenovica jago je sinoc podelio 7 asistencija, i da su mu usle bar 2 od onih njegovih trojki koje obicno ulaze to bi bila odlicna partija miljenovic je tu da drzi vodu posto nema ko drugi to sto je slican CMM-u mu takodje ne ide u prilog kad njegovo hoblovanje u prazno bez suta ne ide, bas je potreban neko drugacijeg skillseta da malo promesa lepo je sto je miljenovic domaci i nije skroz beskoristan, nadam se da ce napredovati i zasluziti svoje mesto...ali nema potrebe da izmisljamo narativ samo zato sto je domaci 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: Јаго јесте имао 7 асистенција али је имао и 1-8 из игре и у победи од 14 разлике он је успео да буде на -6. Једини играч који је још у минусу био је Плавшић. Мислим дечко шутира 23.1% за 2 и 30.8% за 3. Искрено једва чекам да не улази у игру. Evo kolega ti je izneo statisticke podatke, a ja cu probati da ubacim to u kontekst nase igre. Jago je sigurno bolji igrac od Miljenovica da je nama potrebno od njih da nose 20+ minuta ali mi ovde pricamo o 5-10 minuta maks koji ce ponekad ostati iza ovih glavnih bekova. Miljenovic donosi agresivnost u odbrani i defanzivni skok sto je bukvalno temelj nase igre. Uvek bih pre dao tih 5-10 minuta momku koji je zeljan dokazivanja i koji ce da grize svaki put kad kroci na teren nego igracu kod smo sutnuli letos i kom je samopouzdanje u minusu. Ovo da izmisljam narativ kao da sam rekao da treba Nworu da menja je potpuni nonsens.
Recommended Posts