Webad Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago https://www.instagram.com/reel/DQXSqgdiL4j/?igsh=NW1scGlqYWt1dDFw
Manoly Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Odlican mec, pregazili smo ih, odbrana najvecim deo meca sjajna. Ovo na kraju je bilo otaljavanje i odmor za nosioce. Asvel divlja ekipa, ali nije bilo samo do njihovog loseg suta koliko do nase odbrane. Bravo Zvezdoooo! Samo hrabro u naredne meceve. 7
zvezdale Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, Kooineeperk said: I love this fans to death and I don't want to be anywhere else... Potpisuj do kraja karijere sa popustom. Chima izjavio? nisam ispratio 4
BriJones Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Dosadna pomalo ova Zvezda ako izuzmemo ono malo Chime i kad je Semi zagrlio crnog brata kao ljubav iz osnovne. Edited 10 hours ago by BriJones
No name Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, vinogradskaopera said: Kolko smo kukali da su ovi kao nesto, nezgodni, blabla - oni nisu jaci od Baskonije. Mnogo je lepo kad se rutinski pobedi. Sad da se bijemo sa Makabijem! Pa dobili su Baskoniju u prvom kolu. Imaju dve pobede do sada. Dobili Dubai, igrali egal sa Panatinaikosom do kraja. To sto ih nije htelo večeras i što smo mi bili dobri, ne znači da su oni loši.
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Ovde kao da mu se ide u WC. :D Edited 10 hours ago by Don Dusko
deez nuts. Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, No name said: Pa dobili su Baskoniju u prvom kolu. Imaju dve pobede do sada. Dobili Dubai, igrali egal sa Panatinaikosom do kraja. To sto ih nije htelo večeras i što smo mi bili dobri, ne znači da su oni loši. Oni nisu losi, nego ocajni. Sa druge strane Makabi je kratko cebence.
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 6 minutes ago, Don Dusko said: Moneke opet tehnicka za glupost Nije glupost. Ne dava na svoje...💪 Neko je Čima a neko Matijas. Edited 10 hours ago by Wingwalker 12 2
Wook Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Čima na skoku budi Rodman/Barkli sećanja. Baš lepo i sigurno to izgleda. 13
ljutikrilo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago stucali smo ih u zemlju, bilo je 25 u jednom momentu.... Lepo je odmorio moteijunasa, miljen dobio EL pedigre, čak i ono drvo Plavšić se učipio. A i kako da izvučeš nešto od njega ako ga ne pustiš u igru? 3
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jebem ti Barsin tajm aut, kud sam prebacio na AS1, sta prica Djurovic jebotebogtejebo 13
Giorgio II Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Priznajem, Čima izgleda bolje nego što sam mislio/očekivao...stvarno ima veliki uticaj na igru, energiju tima...svaka čast! Čekamo povratak bekova da nagazimo još jače Edited 10 hours ago by Giorgio II 19
Zvezdaš96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Šta ja rekoh juče ljudii? Rekoh još juče iako je bilo skeptičnih poprilično da ćemo ovo rutinski dobiti, jer smo i u ovom sastavu mnogo kvalitetnija ekipa i to se i desilo, rekoh da ako povuče Dobrič, Odželeje i malo Deda i Miljenović da dobijamo i tako i bilo! 5.pobeda u nizu(bližimo se rekordu Radonjica) i mi smo jedini tim sa ovakvim nizom od 5 u nizu u evroligi ove sezone! Moneke kandidat za MVP kola prvi put kod nas, posle Nwore koji je bio sa indeksom 36, Moneke sa 35 ima šansu.. Bravo Zvezdoo!!
Bode Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I na sve ovo Devonte, Batler, Nwora i Boze zdravlja i srece Bolomboj. Neverica😍 12
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ako neko bas ne pokida imamo MVP kola. Cima 35 indeks. 10 1
Čočo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kao što sam rekao pre utakmice. Jedino šta sam želeo večeras da vidim da ekipa pokaže da može i bez najboljeg igrača. Da vidim istu borbu i želju. Sve su pokazali. Definitivno ova ekipa može mnogo. Kad se kompletiramo bićemo zajebani kao kratko ćebe. Pune oči. ❤️😍 9 1
Wook Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Prošle sedmice kukanje na Dobrića, a i večeras krenulo na lajvu, a čovek za 15 min dvocifren - 11 poena, 3 trojke i 1 ukradena. I dalje može da bude koristan za 10-15 min. Više od toga će teško biti u prilici da igra. 10
Milko Miller Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Lepo raspodelili minutažu i rutinska pobeda bez većeg napora. Sad punom snagom “kući” na 6-2
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ako neko bas ne pokida imamo MVP kola. Cima 35 indeks. MVP ovog kola je Velimir Đurović.
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ako neko bas ne pokida imamo MVP kola. Cima 35 indeks. Podijeliće sa Franciskom. 1
Čvarkov Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Svaku Semijevu trojku slavim kao da sam je ja dao. Biće sve bolji i značiće nam dosta i kad se vrate povređeni. 31 2
Recommended Posts